Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Generator Hostel i Köpenhamn

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Köpenhamn
1.415 kr
från 879 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Njut av Köpenhamn med ett centralt beläget boende bara 700 meter från färgglada Nyhavn. På ditt vandrarhem har du också 1 inkluderad flaska Prosecco!

De lyckligaste människorna i världen bor i Danmark – och det är märkbart! Köpenhamn är ofta beskrivet som mysigt och med en härlig atmosfär. Promenera längs med Nyhavn, ta en titt in i Christiania, ät traditionella smørrebrød och njut av din semester i denna härliga stad. Ditt centrala boende ligger ca 700 meter från vackra Nyhavn och ca 1,9 kilometer från den kända skulpturen Den lille havfrue. I Köpenhamn finns det massor att upptäcka och göra – se det med egna ögon!

Erbjudandet inkluderar
 • Generator Hostel: 2, 3 eller 4 nätter
 • Frukost
 • 1x huvudrätt (á la carte)
 • 1x flaska Prosecco vid middagen
Hygge i Köpenhamn

Det är svårt att inte fall för Köpenhamns charm! Gör som lokalbefolkningen och hoppa på cykeln för att njuta av stadens vackra sevärdheter, mysiga kvarter och fina parker. Danskarnas glada humör smittar av sig och du kommer säkert att få en riklig dos av hygge under din vistelse här. Slå dig ner på ett av stadens tjusiga caféer vid hamnen, smutta på en kopp kaffe, njut av färska smørrebrød och låt alla pusselbitar falla på plats. Vilken underbar stad!

Generator Hostel

 • Hotell
 • Köpenhamn, Danmark
Interiors petanque bar seating

Välkommen till Generator Hostel i Köpenhamn som är beläget centralt i staden med många närliggande restauranger, shoppinggator och kaféer. Hotellet erbjuder en bar och en lounge med tv och biljardbord. Här arrangeras också olika evenemang. Receptionen är öppen 24-timmar om dygnet och 1 km bort ligger det populära hamnområdet Nyhavn. Om du är intresserad på att upptäcka Köpenhamn med cykel kan du prata med hotellpersonalen!

 • +5
Läs mer
Private Twin

Dubbelrum

Dubbelrummen är ca 13m² stora och är utrustade med två enkelsängar. Rummet har också klädhängare och ett privat badrum med dusch eller badkar samt handdukar.

Dorm Room

Trebäddsrum

Trebäddsrummen är ca 20m² stora och har en våningssäng och en dubbelsäng. Rummet har också låsbara förvaringsmöjligheter och ett privat badrum med dusch eller badkar samt handdukar.

Dorm Room

Fyrbäddsrum

Fyrbäddsrummen är ca 20m² stora och har en våningssäng och en dubbelsäng. Rummet har också låsbara förvaringsmöjligheter och ett privat badrum med dusch eller badkar samt handdukar.

TravelBird tipsar!
Se karta
 • Köpenhamns bästa saluhall

  Gör dig redo för världens alla kök samlade under ett och samma tak. Torvehallerne är en saluhall där du kan smaka på alltifrån fisk, ost, frukt och choklad, eller köp med dig hem spännande kryddor, goda viner eller nya olivoljor.

  Restaurang Torvehallerne Restaurang
 • Danmarks största konstmuseum

  Upplev Danmarks nationalgalleri och imponeras av dansk och internationell konst genom 700 år bak i tiden.

  Museum SMK – Statens Museum for Kunst Museum
 • Fristaden Christiania

  Upplev denna mytomspunna del av Köpenhamn, som är en stadsdel utöver det vanliga. Beundra alla väggmålningar och konstverk som pryder husen, ta en öl på något av kaféerna och kika in i någon av de små handelsbodar som finns där.

  Stad Freetown Christiania Stad

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 5 år - Dubbelrum
Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 5 år - Trebäddsrum
Max 4 vuxna och 1 spädbarn upp till 5 år - Fyrbäddsrum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Dubbelrum: Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-5 år: Bor gratis
Fyrbäddsrum: Barnrabatt gäller endast vid minst 4 fullt betalande personer:
Barn 0-5 år: Bor gratis
Barn 6-11 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Trebäddsrum: Barnrabatt gäller endast vid minst 3 fullt betalande personer:
Barn 0-5 år: Bor gratis
Barn 6-11 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnsäng

Barnsäng finns tillgängligt utan avgift på hotellet. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Rullstolsanpassat

Hotellet har rum som är rullstolsanpassade. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Husdjur

Husdjur är tyvärr ej tillåtet på denna resa

Plats

Ditt hotell ligger ca 1 kilometer från färgglada Nyhavn och ca 1,8 kilometer från Tivoli.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter