• Boende inkluderat

Vintersport i Schweiz med halvpension

 • Vintersport
 • 2, 3, 5 eller 7 nätter
 • Pontresina
3.615 kr -23%
från 2.809 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Det är dags att plocka fram skidglasögonen och åka mot Schweiz! Under denna semester åker du skidor i Engadin/St. Moritz och njuter av halvpension

De schweiziska Alperna är perfekt för skidåkning! Njut av vinden i håret medan du swishar ner för pisterna i området Engadin/St. Moritz. Ditt boende Hotel Schweizerhof är beläget i byn Pontresina vilket är en perfekt plats för att ge sig ut på diverse vinteraktiviteter. Byn är som tagen ur en saga och är omgivet av Berninamassivet. Hotellet är inrett i en modern men ändå traditionell stil och du har också ett spa här där du kan koppla av efter en dag i backarna. Dessutom njuter du också av halvpension! Med de inkluderade skidpassen har du tillgång till pisterna i Engadin/St. Moritz. Fram med skidutrustningen och bege dig till Schweiz!

Erbjudandet inkluderar
 • Hotel Schweizerhof: 2, 3, 5, eller 7 nätter
 • Liftkort för regionen Engadin/St. Moritz (antal dagar med liftkort är detsamma som antal nätter)
 • Tillgång till wellnessavdelning
Pontresina

Pontresina är beläget i Schweiz och är en riktig pärla! Byn är skyddad av bergen runt omkring men solens strålar når fram. Under sommaren kan resenärer vandra hela 580 kilometer på diverse vandringsleder och vandra upp för de högsta bergstopparna. Under vintertider är regionen täckt av snö vilket gör det till ett idylliskt resmål för vintersporter. Välkommen!

Hotel Schweizerhof

 • Hotell
 • Pontresina, Schweiz
SCHWEIZERHOF_PONTRESINA3F-17.JPG

Hotel Schweizerhof är beläget i byn Pontresina. Hotellet erbjuder vackra rum och en perfekt plats för dina aktiva äventyr i Schweiz. Här finns det också en wellnessavdelning med bubbelpooler och bastu där du kan koppla av efter en lång dag i backarna. Det finns också en restaurang där du avnjuter din halvpension, och i hotellets bar kan du ta en drink. Hotellet ligger ca 300 meter från närmaste matbutik och har en busshållsplats för bussarna till skidorterna precis vid hotellet.

 • +3
Läs mer
SCHWEIZERHOF_PONTRESINA4C-17.JPG

Komfort juniorsvit

Denna juniorsvit är ca 20m² stor och är utrustad med furumöbler och två enkelsängar. Rummet har också en minibar, värdeskåp, radio, skrivbord och värme. Det privata badrummet har badkar eller dusch, hårtork och toalettartiklar.

Hotel Schweizerhof Pontresina - Comfort Single room

Komfort enkelrum

Detta enkelrum är ca 15m² stort och är utrustad med furumöbler och en säng. Rummet har också en minibar, värdeskåp, radio, skrivbord och värme. Det privata badrummet har badkar eller dusch, hårtork och toalettartiklar.

SCHWEIZERHOF_PONTRESINA4D-17.JPG

Deluxe dubbelrum

Deluxe dubbelrummet är ca 25m² stort och är utrustad med furumöbler och en dubbelsäng eller två enkelsängar samt plats för en tredje person. Rummet har också en minibar, värdeskåp, radio, skrivbord och värme. Det privata badrummet har badkar eller dusch, hårtork och toalettartiklar.

Dina liftkort

Detta erbjudande inkluderar liftkort med tillgång till Engadin/St. Moritz. Liftkorten är giltiga under 2, 3, 5, eller 7 dagar (motsvarande antal nätter din vistelse är). Ditt skidpass inkluderar bland annat följande skidorter Corviglia, Corvatsch, Lagalb och Diavolezza. Utanför hotellet går det bussar till skidorterna. Du får dina liftkort när du anländer till hotellet.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
 • Turistskatt på ca 40 kronor per person och natt
 • Skidutrustning
 • Dryck till måltiderna
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Komfort juniorsvit
Max 1 vuxen och 1 spädbarn upp till 1 år - Komfort enkelrum
Min 2 personer och max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Deluxe dubbelrum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-5 år: får 100% rabatt per natt
Barn 12-17 år: får 35% rabatt per natt
Barn 6-11 år: får 55% rabatt per natt

Barnsäng

Barnsäng finns tillgängligt utan avgift på hotellet. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Rullstolsanpassat

Denna resa är tyvärr ej rullstolsanpassad

Husdjur

Husdjur är tillåtet att ha på hotellet, mot en avgift på ca 140kr per dag. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Parkering

Hotellet har ett parkeringsgarage för ca 140 kr per dag

Halvpension

Detta erbjudande inkluderar halvpension, vilket innebär:
Frukostbuffé
Middag (4 rätters; salladsbuffé, förrätt, varmrätt och dessert)
OBS! Det finns 2 olika varmrätter att välja mellan vid middagarna

Wellness

I detta erbjudande har du också tillgång till hotellets wellnessavdelning, vilket inkluderar bastu, hamam, och jacuzzi

Plats

Hotel Schweizerhof ligger ca 300 meter från närmaste matbutik och har en busshållsplats för bussarna till skidorterna precis vid hotellet. Hotellet ligger ca 700 meter från tågstationen i Pontresina.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter