• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Buss ingår

1 resa - 2 baskiska kulturstäder

 • Cityresor
 • 4, 5, 6 eller 7 nätter
 • Spanien
från 4.139 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Denna resa kombinerar två städer i Spanien: upplev trendiga och kulturrika Bilbao och San Sebastian!

Kärt barn har många namn: Baskien, País Vasco och Euskal Herria. Området ligger i västra Pyrenéerna och är rikt på kultur och tradition. Baskien är känt för sin önskan om att vara ett självständigt land och på denna resa får du se den karakteristiska baskiska flaggan Ikurriña, höra Euskara-språket och äta Pintxo. Detta område är unikt jämfört med reste av traditionella Spanien och bör definitivt upplevas. Därför har du nu möjlighet att uppleva kulturen och traditionerna i huvudstaden Bilbao och systerstaden San Sebastian – Ongi etorri Euskal Herrira!

Erbjudandet inkluderar
 • Hotel Ercilla: 2, 3 eller 4 nätter
 • Hotel Avenida: 2 eller 3 nätter
 • Frukost
 • Buss mellan Bilbao och San Sebastian t/r
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Bilbao
Resplan

Dag 1 & 2: Bilbao

Med en historia och kultur skapad av ev önskan om att vara ett självständigt land så är Baskien ett helt annat Spanien än vad vi är vana vid. Traditioner, kultur och stolthet odlas från den ortodoxa ursprunget mitt i den moderna, växande och sprudlande staden Bilbao. Ta dig tid att utforska de... Läs mer

Ercilla hotela

Dag 3 & 4: San Sebastian

Idag är det dags att fortsätta resan och bege dig till San Sebastian, öster om Bilbao. Systerstaden San Sebastian är känd för sina gyllene sandstränder, den lilla ön Santa Clara och utsikten över staden från Monte Igueldo. Upplev den underhållande vind- och vattenskulpturen Peine de los Viento... Läs mer

Hotel Avenida
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 personer per rum

En person tilläggsavgift

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset.

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-1 år: Bor gratis
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Barnsäng

Barnsäng finns tyvärr inte tillgängligt på hotellet

Parkering

Parkering finns tillgängligt på Hotel Ercilla mot en avgift (betalas på plats)

Bussbiljett

Du får dina bussbiljetter för resan mellan Bilbao och San Sebastian med dina resehandlingar

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter