• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Hamnstaden Algeciras med hyrbil

 • Solsemester
 • 5, 7 eller 10 nätter
 • Algeciras
från 3.349 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Den spanska hamnstaden Algeciras är beläget ca 25 kilometer från Gibraltar och bjuder in till en härlig resa med hyrbil

Denna unika solsemester går till södra Spanien och staden Algeciras. Här är det enbart Gibraltarsundet som skiljer Europa och Afrika åt, så en resa till Marocko är möjligt! Du bor på ett traditionellt andalusiskt hotell där rummen är belägna runt en frodig trädgård och uteplats. Varje morgon börjar med en trevlig frukost på hotellet, varefter du sätter dig i din inkluderade hyrbil och styr mot de vackraste stränderna, vikarna och byarna i området. Denna semester kombinerar moriska och andalusiska kulturer och är en unik upplevelse!

Erbjudandet inkluderar
 • Hotel Alborán Algeciras: 5, 7 eller 10 nätter
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Málaga
Algeciras & Tanger

Algeciras är en stad ca 28 km från Gibraltar, längst ner vid södra Spaniens kust. Staden är också känd som "den gröna ön" och du kommer förstå varför när du är här. De storartade landskapen är som gjorda för dig att fara fram i med hyrbilen! Det är bara en kort bilresa eller promenad till Playa de Getares, stadens finaste strand. Unna dig själv en härlig resa till den milda andalusiska kusten i höst eller vinter!

Alldeles speciellt för detta erbjudandet är den inkluderade dagsutflykten till Tanger i Marocko, en av de äldsta städerna i landet. Här väntar besök på sultanens palats med magnifik arkitektur, spännande mat och färggranna marknader.

Hotel Alborán Algeciras

 • Hotell
 • Algeciras, Spanien
Hotel

Hotellet ligger i ett bostadsområde i Algeciras, tio minuters promenad från stranden och tre kilometer från stadens centrum. Det vackert utsmyckade hotellet omges av lugn och ro med en trevlig innergård där du kan sola och bada i poolen. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi, gratis parkering, room service, restaurang och bar.

 • +3
Läs mer
Room

Dubbelrum

Dubbelrummen är ca 24m² stora och är inredda med varma färger och skapar en hemtrevlig atmosfär med luftkonditionering, telefon, satellit-tv, minibar, värdeskåp, samt ett privat badrum med dusch, toalett och hårtork.

room 2

Trebäddsrum

Trebäddsrummen är ca 25m² stora och är inredda med varma färger och skapar en hemtrevlig atmosfär med luftkonditionering, telefon, satellit-tv, minibar, värdeskåp, samt ett privat badrum med dusch, toalett och hårtork. Rummet har tre enkelsängar.

Valbar utflykt till Marocko

När Marocko ligger så pass nära din semesterort är det ju nästan ett måste att åka dit! Under denna utflykt kan du åka till Tanger där du vandrar genom de vackra gatorna och upptäcker staden. Klockan 08:45 hämtas du på hotellet och då reser du från hamnen i Tarifa eller Algeciras med båt till Tanger. Båtresan tar ca 1 timme. En lokal guide väntar på dig i hamnen och tar dig till staden. Först beger ni er till den moderna stadsdelen och sedan rör ni er mot den gamla stadsdelen. Till fots utforskar du kulturella och historiska skatter och besöker bland annat en marknad där du kan köpa souvenirer. I Tanger kan du också betala med euro.

Efter stadsturen kommer du till en traditionell marockansk restaurang där du äter den inkluderade lunchen. Eftermiddagen spenderar du på egen hand. Du kan till exempel besöka basaren med de färgstarka, traditionella, mattorna, tofflor, lädervaror och mycket mer.

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Opel Corsa, Fiat 500 Soft Top Cabrio, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Nissan Micra, Honda Jazz, Hyundai i20 eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 13:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 12 år - Dubbelrum
Min 2 personer och max 3 personer - Trebäddsrum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 2-12 år: får 10% rabatt per natt
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Barnsäng

Barnsäng finns tillgängligt utan avgift på hotellet. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Valbar utflykt till Marocko

Ett barn t.o.m. 1 år följer med gratis, ett barn i åldrarna 2-10 år får 25% rabatt
Obs! Om du reser med barn upp till 10 års ålder så bör du ringa vår kundtjänst innan du bokar.

Utflykten inkluderar transport till hamnen, transfer i Marocko, lokal guide och lunch (exkl. dryck). Du hämtas på hotellet kl. 08:45 (om tiden ändras kommer du att bli informerad om detta av hotellets reception).

Obs! Om du vill göra denna utflykt bör du boka den i samband med bokningen av resan. Utflykten kan ej läggas till på plats

Pass (obligatoriskt) för valbar utflykt

För att resa till Marocko så måste du har ditt pass (ej ID) som är giltigt i minst tre månader vid återresa från Marocko. För aktuell information om resehandlingar ber vi dig att besöka webbplatsen för ambassaden

Gibraltar med bil

Parkering i Gibraltar är begränsad. Du kan parkera din hyrbil på parkeringen vid småbåtshamnen (före gränsen) och ta bussen därifrån till stadscentrumet

Plats

Hotel Alborán Algeciras ligger 1,3 km från stranden El Riconcillo, 2km från stadskärnan i Algeciras och 130 kr från Malagas flygplats där du hämtar ut hyrbilen.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter