• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Lyxig rundresa i Dubai och Abu Dhabi

 • Rundresa
 • 5, 6, 7 eller 8 nätter
 • Förenade Arabemiraten
nu 11.049 kr
 • per person
 • baserat på 2 personer

Denna lyxiga resa går till pampiga Dubai och Abu Dhabi, hur låter det? Njut av inkluderade lyxhotell, transfer och flyg! Valbara utflykter finns också

Livet är tyvärr inte som sagan "Tusen och en natt", men en semester kan vara det! Denna lyxiga rundresa leder till både Dubai och Abu Dhabi. Du njuter av eleganta bilar, ståtliga byggnader, stora palats, häftiga hotell, världens högsta byggnad, och mycket mer. Det finns ett stort urval med utflykter att lägga till om så önskas. Hur låter en "high tea" i den 7-stjärniga hotellet Burj Al Arab eller en helikoptertur över skyskraporna och sandstränderna i Dubai? Välkommen till lyx i Dubai och Abu Dhabi!

Erbjudandet inkluderar
 • 3 eller 4 nätter i Dubai
 • 2 eller 3 nätter i Abu Dhabi
 • Vänligen observera att nätter utöver de som är nämnda kan ske på flyget
 • Frukost
 • Privat transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Dubai

Dag 1-3: Dubai

Dubai ligger mitt i öknen men har blivit en storstad med skyskrapor och massvis med sevärdheter. Detta är det extraordinära med staden. Efter du landat på flygplatsen kommer du att transporteras till ditt hotell i en lyxig bil, såsom en Lexus Infiniti Q70, BMW 5-S,Audi A-4 eller liknande. Tran... Läs mer

Kempinski Hotel Mall of the Emirates

Dag 4-5: Abu Dhabi

Efter dina första dagar i Dubai reser du vidare till Abu Dhabi, en resa på ca 140 kilometer och ca 1,5 timme. Resan sker genom bil. Missa inte Sheikh Zayed Grand Mosque, det lyxiga Emirates Palace-hotellet, Al-Hosn Palace, Corniche-promenaden och mycket mer.

Efter du har spenderat två ... Läs mer

Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel & Residences Emirates Pearl

Dag 1-4: Dubai

Dubai ligger mitt i öknen men har blivit en storstad med skyskrapor och massvis med sevärdheter. Detta är det extraordinära med staden. Efter du landat på flygplatsen kommer du att transporteras till ditt hotell i en lyxig bil, såsom en Lexus Infiniti Q70, BMW 5-S,Audi A-4 eller liknande. Tran... Läs mer

Kempinski Hotel Mall of the Emirates

Dag 5-7: Abu Dhabi

Efter dina första dagar i Dubai reser du vidare till Abu Dhabi, en resa på ca 140 kilometer och ca 1,5 timme. Resan sker genom bil. Missa inte Sheikh Zayed Grand Mosque, det lyxiga Emirates Palace-hotellet, Al-Hosn Palace, Corniche-promenaden och mycket mer.

Efter du har spenderat två ... Läs mer

Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel & Residences Emirates Pearl
Valbara utflykter

För att få ut det mesta av din upplevelse har du möjlighet att boka valfria utflykter. Vissa är på samma dag, så var noga med att bara välja en per dag. Priset visas i bokningsprocessen. Mer information finns i resebeskrivningen.

High tea i Burj Al Arab - dag 2
Helikoptertur (15 minuter) - dag 2
Seaplane Tour (25 minuter) - dag 2
Privat guidad tur i Dubai - dag 4
Privat guidad tur i Abu Dhabi - dag 5
Entrébiljett till Burj Khalifa - dag 3
Privat ökensafari - dag 3

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt på ca 45 kr per person och natt (betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 3 år - 5 nätter
Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 3 år - 7 nätter

Ensamresande

Priset för ensamresande beror på avresedatum och vistelsens längd, se slutbeloppet i bokningsprocessen

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnsäng

Barnsäng finns tyvärr inte tillgängligt på hotellet

Ramadan

Ramadan är en helig månad i islamska länder. Under 2019 startar ramadan den 5e maj och slutar den 4de juni. Denna månad ser lite annorlunda ut än under resten av året, vilket kan komma att påverka din resa. Under ramadan får man ej dricka eller äta på offentliga platser, vi rekommenderar dig att enbart dricka och äta inomhus. Du bör också klä dig konservativt. Observera att när solnedgången närmar sig åker många till sin moské, så vägar och torg kan vara trånga och många företag har andra öppettider än vanligt. Vänligen kolla upp detta innan du beger dig mot din destination. Vissa hotell kan också ha ändrat sina menyer eller valt att inte sälja alkohol under denna månad

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader räknat från den dagen du flyger hem igen. Provisoriska pass accepteras inte i Dubai

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Förenade Arabemiraten behöver du vanligtvis inget visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Abu-Dhabi/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Förenade Arabemiraten behöver du vanligtvis inte vaccinera dig. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Valuta

Valutan i Förenade Arabemiraten är Dirham

Grupp

Detta är en individuell rundresa

Resplan

På grund av oförutsedda omständigheter kan den beskriva rutten ändras

Standarder

I Förenade Arabemiraten kan det vara annan standard än i Europa

Transfer

Transfern är privat och sker i en lyxbil, såsom Lexus Infiniti Q70, BMW 5-S,Audi A-4 eller liknande.

Din chaufför väntar på dig i ankomsthallen/receptionen med en skylt med ditt namn och TravelBirds logga. Om du inte hittar din transfer så ringer du vår partner.

Vid förseningar på mer än 10 minuter så kommer din chaufför kontakta hotellet och meddela om förseningarna. För frågor om (försenade) transfers, vänligen kontakta vår lokala partner

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter