• Boende inkluderat

Sommarlägenhet på Öland

Hotell 2 eller 3 nätter

frånpris per paket 1.689 kr

Redan bokad 6 gånger

Svenska semesterparadiset Öland och det härliga gästhemmet Byxelkrok Marina Sea Resort väntar! Bo 2 eller 3 nätter i en lägenhet för 2- 4 personer inklusive gratis parkering.

Sommaren känns långt borta ibland och bästa sätt att avhjälpa det är att ha en semestertripp med vänner eller familj bokad för avkoppling och kvalitetstid! På Byxelkrok Maria Sea Resort får ni plats upp till 4 personer i egen lägenhet och gästgårdens idealiska läge är som gjort för en mysig höstpromenad i solnedgången...

Erbjudandet inkluderar
  • 2 eller 3 nätter på Byxelkrok Marina Sea Resort i lägenhet med plats för upp till 4 vuxna
  • Parkering
Öland och Byxelkrok

Öland har en lång och fascinerande historia med lämningar från järnåldern och där svenskar och danskar kämpat om dominans men idag är det sommar, sol och semester vi främst tänker på. Ön är tämligen platt och lämpar sig utmärkt för cykelutflykter så dem som vill besöka historiska platser på sin semester har att göra.

Namnet Byxelkrok kommer från "Byskogskroken" som refererar till en bukt strax söder om orten. Det är en gammal fiskeby som blomstrat upp till ett charmigt litet samhälle som det är svårt att motstå. Låt det faktum att ni befinner er på en ö sätta tonen och njut av en cykeltur till en strand eller avsluta golfrundan med något varmt i glaset och se solnedgången spegla sig i vattnet.

Byxelkroks Marina Sea Resort

Hotel Borgholm, Sverige
Byxelkrok

Byxelkroks Marina Sea Resort består av flera separata lägenheter belägna i idylliska omgivningar, endast 15 meter från havet. Lägenheterna är nyrenoverade och har en fräsch interiör där ni kan känna er som hemma.På resortern hittar ni restaurangen Marinan Bar & Kök där ni kan njuta av dagens havsfångst och släcka törsten med ett glas vin. Här serveras även lokala specialiteter som småländsk korv, gravad lax och rabarberpaj!

Läs mer
Lägenhet

Lägenhet

Här bor ni i en charmig lägenhet med havsutsikt över Kalmarsund. Samtliga lägenheter har fullt utrustade kök, vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med dusch och toalett. Rummen har en dubbelsäng och en bäddsoffa så totalt är där plats till 4 personer. Nästan alla lägenheter har även en egen balkong där ni kan njuta av den ljumna sensommarsolen!

Restips

Norra Öland har sina fördelar som passar för både stora och små

  • Fyren Långe Erik står och vaktar Ölands norra udde inte långt ifrån Byxelkrok. Ta en tur dit, njut av naturen och vattnet och ta trappen upp i fyren för en härlig utsikt.
  • I närheten finns Neptuni åkrar, ett utbrett område av klappsten precis vid vattnet och närmre 50 fornlämningar finns här, bland annat Forgallaskeppet som är en lämning från vikingatiden i form av ett skepp.
Välj ett ankomstdatum
Exklusive
  • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
  • Bokningskostnad 99 kr
  • Vänligen observera att detta erbjudande inte inkluderar flyg eller annan transport.
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00 - 23:59

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 4 personer per lägenhet

Extra personer

3;e och 4;e person betalar 100 SEK per person per natt

Parkering

Gratis parkering ingår

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Plats

Lägenheterna är belägna på Norra Öland i Byxelkrok. Du tar dig enkelt hit med färja från Oskarshamn eller via Ölandsbron.