Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Höstmys i egen lägenhet på Öland

 • Bilsemester
4 omdömen
från 1.689 kr
 • frånpris per paket
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Se fram emot en lugn höstsemester på vackra Öland. Bo i egen lägenhet för 2 personer på det gemytliga gästhemmet Byxelkrok Marina Sea Resort inklusive gratis parkering.

Unna dig själv en lugn höst med någon du tycker om. Åk till Öland och njut av en vistelse i egen lägenhet där ni kan spela sällskapsspel, laga mustiga grytor och njuta av varandras sällskap i lugn och ro. Gästgårdens idealiska läge är som gjort för en mysig höstpromenad i solnedgången.

Erbjudandet inkluderar
 • 2 eller 3 nätter på Byxelkrok Marina Sea Resort
 • Parkering
Öland och Byxelkrok

Öland har en lång och fascinerande historia med lämningar från järnåldern och där svenskar och danskar kämpat om dominans men idag är det sommar, sol och semester vi främst tänker på. Öland är dock minst lika härligt på hösten och under vinterhalvåret som under sommaren! Med färre turister har du ön för dig själv och kan i lugn och ro utforska historiska lämningar.

Namnet Byxelkrok kommer från "Byskogskroken" som refererar till en bukt strax söder om orten. Det är en gammal fiskeby som blomstrat upp till ett charmigt litet samhälle som det är svårt att motstå. Låt det faktum att ni befinner er på en ö sätta tonen och njut av en cykeltur till en strand eller avsluta golfrundan med något kallt i glaset och se solnedgången spegla sig i vattnet.

Byxelkroks Marina Sea Resort

 • Hotel
 • Borgholm, Sverige
Byxelkrok

Byxelkroks Marina Sea Resort består av flera separata lägenheter belägna i idylliska omgivningar, endast 15 meter från havet. Lägenheterna är nyrenoverade och har en fräsch interiör där ni kan känna er som hemma. På resorten hittar ni restaurangen Marinan Mat & Prat där ni kan njuta av dagens havsfångst och släcka törsten med ett glas vin. Här serveras även lokala specialiteter som småländsk korv, gravad lax och rabarberpaj!

 • +-4
Läs mer
Lägenhet

Lägenhet

Här bor ni i en charmig lägenhet med havsutsikt över Kalmarsund. Samtliga lägenheter har fullt utrustade kök, vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med dusch och toalett. Rummen har en dubbelsäng och en bäddsoffa så totalt är där plats till 4 personer. Nästan alla lägenheter har även en egen balkong där ni kan njuta av den ljumna sensommarsolen!

Restips

Norra Öland har sina fördelar som passar för både stora och små

 • Fyren Långe Erik står och vaktar Ölands norra udde inte långt ifrån Byxelkrok. Ta en tur dit, njut av naturen och vattnet och ta trappen upp i fyren för en härlig utsikt.
 • I närheten finns Neptuni åkrar, ett utbrett område av klappsten precis vid vattnet och närmre 50 fornlämningar finns här, bland annat Forgallaskeppet som är en lämning från vikingatiden i form av ett skepp.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Vänligen observera att detta erbjudande inte inkluderar flyg eller annan transport.
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Byxelkroks Marina Sea Resort. Du ingår i ett avtal med Byxelkroks Marina Sea Resort. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 personer per lägenhet

Parkering

Gratis parkering ingår

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Plats

Lägenheterna är belägna på Norra Öland i Byxelkrok. Du tar dig enkelt hit med färja från Oskarshamn eller via Ölandsbron.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter