Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Sista chansen: Spiror & torn i Sofia

 • Cityresor
 • Sofia
från 3.879 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck skimrande Sofia! Spendera 3 eller 4 nätter bland spiror och torn i ett dubbelrum inkl. frukost. Erbjudandet inkluderar flyg t/r från Stockholm, Malmö eller Köpenhamn samt transfer

Alexander Nevsky-kyrkan stoltserar i all sin prakt, där besökare och lokalbefolkning svänger förbi för att tända ett ljus eller två. Bulgariens huvudstad kryllar av charmiga spår av romarna och Alexander den store samtidigt som pulserande shoppinggator och soliga uteserveringar väntar runt hörnet. Som kronan på verket sätter spårvagnarna extra karaktär på det bulgariska vimlet, Sofia - vilken huvudstad!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta med Ryanair alternativt från Sturup eller Kastrup med WizzAir till Sofia
 • Privat transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • Handbagage
 • 3 eller 4 nätter på Crystal Palace Boutique Hotel****
 • Frukost
Tillval
 • Checka in max 1 bagage på 23 kg per person
 • Checka in max 1 bagage på 15 kg per person
Oupptäckta Sofia

Håll i hatten, här kommer Sofia! Stadens häftiga kvarlämningar från olika kulturer lämnar många besökare positivt överraskade - besök bevarade kvarlämningar från romarna, ruiner från Alexander den store ända till makalösa Alexander Nevsky-kyrkan som ett flaggskepp för staden. Vidare pulserar Vitosha Boulevard, speciellt efter arbetstimmarna. Strosa längs torgen under en ny och spännande stadsresa!

Crystal Palace Boutique Hotel Sofia

 • Hotel
 • Sofia, Bulgarien
restaurant

Hotellet är centralt beläget i den bulgariska huvudstaden med gångavstånd till flera av Sofias sevärdheter. Ditt boende under resan är utrustat med ett wellnessområde för avkopplande stunder såväl som en restaurang med inhemska samt internationella rätter. Du har fri tillgång till gymmet och erbjudandet inkluderar frukost varje morgon.

 • +-2
Läs mer
room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum är luftkonditionerade och utrustade med en sittgrupp för sociala tillfällen, bekväma sängar samt ett privat badrum med dusch och toalett.

Under resan i huvudstaden

Bulgarien har länge varit ett etablerat resmål för soldyrkare, här kommer ytterligare anledningar att besöka det populära semesterlandet:

 • Alexander Nevsky-kyrkan är byggd i klassisk rysk anda, med mäktiga runda tak och otaliga ljusuppsättningar. Tänd ett ljus, låt det brinna och sug in den genuina andan i landets häftigaste kyrka!
 • Storstadspuls: Vitosha Boulevard erbjuder shoppingstråk fyllt med fynd att sätta tänderna i. Efter arbetstimmarna pulserar den populära gågatan - passa på att njuta på en av Vitoshas uteserveringar.
 • Romerska arenan: tidigare nämnda romerska efterlämningar gestaltar sig som starkast i den Romerska arenan, utgrävd och idag perfekt bevarad, inramad i ett museum.
 • Sugen på en paus från vimlet? Besök Sofia allmänna badplats, upprättat redan år 1908 (!). Platsen var först ett klassiskt turkiskt bad, som senare fick en ny karaktär med österrikiska influenser.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Incheckat bagage (kan väljas som tillval)
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt i Sofia, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 00:00

Utcheckning

Fram till kl. 06:00 - 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr inte rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang samt bar och serverar frukost varje morgon

Wellness

Hotellet är utrustat med ett spa

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Tillåtet bagage

Ryanair
Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 20 cm)
Incheckat bagage: Max 15 kg (tillval)

Wizz Air: Handbagage: Max 45 x 32 x 25 cm
Incheckat bagage: Max 23 kg (tillval)

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt)

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet är beläget cirka 1 km från citykärnan såväl som ungefär 10 km från flygplatsen och cirka 10 km från köpcentret Serdika.

Crystal Palace Boutique Hotel Sofia
14 Shipka Str, Centrum
1504 Sofia
Bulgarien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter