Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Avkoppling på Balis paradisstränder

 • Rundresa
 • Indonesien
5 omdömen
från 12.129 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Njut av sol och vita stränder på idylliska Bali! Koppla av under 8 nätter i Ubud & Seminyak med frukost, yogalektioner som tillval & transfer.

Enorma risfält, vackra tempel och imponerande vulkaner kombinerat med kritvita sandstränder och ett tropiskt klimat - indonesiska Bali är verkligen magiskt! Tillbringa 8 nätter i detta paradis och utforska livliga Seminyak och avkopplande Ubud. Den perfekta resan för dem som älskar natur, god mat och wellness!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Bali (rutten innehåller mellanlandning, se tid och plats i bokningsprocessens steg 3)
 • All transfer
 • 4 nätter på Bakung Ubud Hotel (eller Pertiwi Bisma 2)
 • 4 nätter på Swiss Bel Seminyak - Petitenget (eller Ramada Encore Bali Seminyak)
 • Frukost
Tillval
 • Yogalektioner: 299 kr p.p.
 • Cykling: 379 kr p.p.
 • Forsränning: 379 kr p.p.
 • Djungeltrekking: 479 kr p.p.
Bali

Indonesien är världens största ö-nation med cirka 990 bebodda öar! Bali är en av de mest kända öarna, och även den mest populära turistön, vilket vi förstår! Kombinationen av underbar natur, strandliv, kultur, historia och avkopplande atmosfär gör Bali perfekt för en yogaretreat - gör dig redo för årets häftigaste resa!

Resplan

Dag 1 - 4: Ubud - Balis spirituella hjärta

De första fyra nätterna tillbringar du i staden Ubud som ligger mitt i öns gröna hjärta. Omgiven av djungel kan du vandra runt och utforska detta natursköna områdes konst, kultur och andlighet. Atmosfären här är verkligen speciellt och något du sent kommer att glömma! Koppla av på Ubuds mysig... Läs mer

Bakung Ubud Resort & Villas

Dag 5 - 8: Seminyak - hem för oändliga stränder

Seminyak är ett färgstarkt och hemtrevligt ställe - en utmärkt plats att koppla av på ytterligare efter din vistelse i Ubud. Här finns fina sandstränder och butiker med allt från eleganta designkläder till bekväma strandoutfits. Låt den himmelska utsikten över havet få dig att glömma allt anna... Läs mer

Swiss Belhotel - Petitenget (eller liknande)
Tillval

Vid bokning har du möjlighet att lägga till utflykter. Du väljer själv tid för utflykterna när du kommer fram till hotellet. Alla utflykter har engelsktalande guide. De möjliga utflykterna är:

 • Forsränning (på dag 2, 3 eller 4 - pågår i cirka 6-7 timmar och kostar 299 kr p.p.). Från Agung-fjället färdas ni 12 km ned för floden Telaga Waja, genom vild natur, tropisk skog och ner för ett 4 meter högt vattenfall! Lunch är inkluderad i utflykten.
 • Cykling (på dag 2, 3 eller 4 - varar i cirka 5-6 timmar och kostar 309 kr p.p.). Gör dig redo för att upptäck det autentiska Bali! Cykelturen går mestadels nedförs, vilket gör det enkelt att hänga med i svängarna. Under turen besöker ni en balinesisk familj som berättar om det traditionella hantverket de livnär sig på, samt om balinesisk kultur. Lunch är inkluderad i utflykten.
 • Djungeltrekking (vilken dag som helst från dag 2 - varar i cirka 7-8 timmar och kostar 419 kr p.p.). Turen går genom Balis mest kända regnskog och till sjön Tamblingan, där du fortsätter med kanot. Guiden vet allt om områdets växter och djur, så du kommer få lära dig mycket nytt! Lunch är inkluderad i utflykten.
Yoga på Bali

På Bali erbjuds du tusentals möjligheter att glömma vardagen och låta din kropp och själ slappna av. Du ska absolut passa på att köpa till en yogaklass under någon av dagarna på din resa. En ny lektion börjar varje timme mellan kl. 7-21. Vilken tid och dag du vill delta i yogaklassen bestämmer du på hotellet.

Yogaklasserna äger rum på en av Balis mest kända yogaskolor: The Yoga Barn. Det finns klasser för både nybörjare och rutinerade och skolan erbjuder allt från poweryoga och qi gong vinyasa, meditation och nadayoga. Yogaklassen kostar 299 kr per person per klass. Varje klass varar 1,5 timmar.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Inga yogaklasser är inkluderade i erbjudandet men kan läggas till i bokningsprocessen
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 12 år och 1 spädbarn upp till 5 år - Dubbelrum
Max 1 vuxen och 1 spädbarn upp till 5 år - Enkelrum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Indonesien behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Jakarta/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter planerad hemresa

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Indonesien rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och B samt eventuellt malaria. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter