Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Sista chansen: Prisvärda Poznan

 • Cityresor
 • nätter
 • Poznań
21 omdömen
från 2.439 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Charmiga Poznan är senaste i raden av polska favoriter! Boka 3 eller 4 nätter i dubbelrum med frukost, 10% rabatt i restaurangen, flyg t/r från Malmö eller Stockholm och privat transfer till hotellet.

Som polska städer brukar vara är Poznan fullsmockad med härlig historia, prisvärd och spännande mat och naturligtvis ett nattliv som heter duga. Poznan var en gång huvudstad och är en av Polens äldsta städer. Du kan vänta dig härlig mat, mysiga promenader, bar och restaurangliv och många vackra byggnader - utan att slita värst på plånboken. Poznan levererar!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Sturup till Poznan
 • Privat transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Hotel Palazzo Rosso
 • Frukost
 • 10% rabatt i hotellets restaurang

Hotel Palazzo Rosso

52 omdömen
 • Hotel
 • Poznań, Polen
Exterior

I en stor, röd byggnad från 1604 ligger detta charmiga boutiquehotell, mitt i Poznans 'Gamla Stan' Stare Miasto. Byggnaden är totalrenoverad och erbjuder historisk atmosfär med moderna bekvämligheter. Här finns innergård, bibliotek, mysig bar, en stilren restaurang med härligt italienskt kök i källaren och lift till toppen för en härlig utsikt mot det vackra stadshuset som ligger bara 150 m bort. Receptionen är öppen 24h, en härlig frukostbuffé serveras varje morgon och hela hotellet har gratis Wi-Fi.

Läs mer
Double room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är inredda i varma toner och är utrustade med minibar, skrivbord, gratis Wi-Fi, en platt-TV och stilrent badrum med hårtork.

Restips

Polackerna är glada i mat och dryck och som turist bör du följa deras exempel! "When in Rome"...

 • Poznans lokala stolthet i delikatessväg är St. Martin's croissant som innehåller vallmofrön och mandelmassa. Bara 10 minuters gång från hotellet finns Rogalowe Muzeum, ett levande museum där man kan se hur de görs och så klart köpa ett exemplar att mumsa på.
 • För traditionell polsk mat av hög kvalité beger du dig till restaurangen Toga. I en mysigt inredd källare serveras du iögonfallande rätter som skapats efter morgonens inhandlingsrunda på marknaden!
 • För ett stort utbud av restauranger och butiker rekommenderar vi Stary Browar som är ett konstgalleri och shoppingcenter i ett, inhyst i ett gammalt bryggeri som ger en intressant arkitektur och även detta ligger ca 10 min promenad från hotellet.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt - vanligtvis ca 4 kr per person/natt, som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Det finns ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum. Vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & Dryck

Daglig frukost ingår
Hotellet har restaurang och bar
10% rabatt i hotellets restaurang ingår

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande. Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Flygplatsen i Poznan ligger ca 7,2 km från hotellet och man tar sig enkelt dit med buss eller taxi för ca 100 kr.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter