Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Rundresa i Kina med guidade utflykter

 • Rundresa
 • Kina
16 omdömen
från 11.669 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck Kinas skatter under en rundresa som inkluderar 10 nätter på 5 högklassiga hotell, frukost, 5 guidade utflykter, all transfer och flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till Peking och hemresa från Shanghai. Tillvalsutflykter finns tillgängliga.

Har du alltid drömt om att vandra längs den Kinesiska muren eller besöka det historiskt betydande Himmelska fridens torg? Då är denna mångsidiga och historierika rundresa som gjord för dig! Du bor på högklassiga hotell och har all transfer inkluderad så att du kan lägga din energi på att njuta av Kinas vackra natur, brusande städer och fantastiska världsarv.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Beijing inkl. mellanlandning +1 natt på flyget
 • Returflyg från Shanghai med mellanlandning
 • Handbagage och incheckat bagage
 • 8 nätter på olika hotell och 2 nätter på nattåg:
 • 2 nätter i Peking på Howard Johnson Paragon Hotel Beijing eller Qianmen Jianguo Hotel
 • 1 natt på nattåg mellan Peking och Pingyao (delad 4-bäddskupé)
 • 1 natt i Pingyao på Xinglongyi Hotel eller Dejuyuan Hotel eller liknande
 • 2 nätter i Xi'an på Wannian Hotel eller liknande
 • 1 natt i Luoyang på New Friendship Hotel eller Holiday Inn Express Luoyang City Center eller liknande
 • 1 natt på nattåg mellan Luoyang och Shanghai (delad 4-bäddskupé)
 • 2 nätter i Shanghai på Haiyan Hotel eller Shanghai Pujiang Expo Apartment Hotel eller liknande
 • Daglig frukost på hotellen (ej på tågresan)
 • 5 guidade utflykter (Kinesiska muren, Peking, Pingyao, Terrakottaarmén & Shanghai)
 • All transfer inkl. tåg
Från Peking till Shanghai

Åk iväg på ett enastående äventyr till Kina under en 11 dagars rundresa med guidade heldagsutflykter, all transfer, hotell av hög kvalité och oändligt många nya upplevelser! Kina är hem för många UNESCO-listade världsarv såsom Kinesiska muren, Terrakottaarmén, Minggravarna, Humble Administrator's Garden i Shanghai och Pingyaos antika stadskärna och du får besöka alla dessa ställen och många fler under din resa.

Din resa börjar i den imponerande huvudstaden Peking och fortsätter via den antika staden Pingyao till Xi'an, den äldsta av Kinas fyra antika huvudstäder. Resan bär sedan vidare mot Luoyang som även den har varit huvudstad genom historien - och för inget mindre än 13 olika dynastier! Sist men absolut inte minst får du upptäcka världens största stad, Shanghai med sina färggranna gator, skyskrapor och museer.

Resplan

Dag 1: Ankomst till Peking

Välkommen till Kinas imponerande huvudstad, Peking! Efter att du landat på Pekings flygplats hämtas du av transferchauffören och körs till ditt första hotell, vilket tar ca ca 1,5 timmar. Här kan du koppla av efter resan och samla energi inför morgondagens spännande utflykt.

Läs mer
Howard Johnson Paragon Hotel Beijing  eller liknande

Dag 2: Dagsutflykt till den kinesiska muren & Minggravarna

På morgonen kring kl. 08:00 hämtas du upp av en buss för att åka på en heldagsutflykt till två av Kinas mäktigaste UNESCO-världsarv. Först besöker ni världens längsta landmärke skapad av människan, kinesiska muren, som är inget mindre än 8800 km lång (2 timmars bussresa från Peking).

... Läs mer

Howard Johnson Paragon Hotel Beijing

Dag 3: Upptäck Peking under en stadstur

Idag är det dags att utforska megastaden Peking! Kl 08:30 hämtas du från hotellet för att besöka unika platser såsom det historiskt betydande Himmelska fridens torg (Tiananmen Square), Förbjudna staden som idag är världens största tempel samt Himmelens tempel där viktiga religiösa samlingar an... Läs mer

Dag 4: Antikstaden Pingyao med guidad tur

Kring kl. 9:30 anländer du till Pingyao med tåget och körs direkt till hotellet där du kan koppla av och avnjuta din frukost. Pingyao är en av Kinas bäst bevarade antika städer och ser nästan likadan ut som under Ming och Qing-dynastierna.

Efter frukosten väntar en heldagsutflykt (ca ... Läs mer

Xinglongyi Inn  eller liknande

Dag 5: Från Pingyao till Xi'an med snabbtåg

På morgonen kan koppla av eller utforska omgivningen innan du blir upphämtad av transfern och körd till tågstationen där du tar snabbtåget i andraklass vagn till Xi'an (utan guide). Tåget avgår kl. 13:58 och anländer till X'ian kl. 17:05 varefter du körs till ditt hotell och kan spende... Läs mer

Wannian Hotel****  eller liknande

Dag 6: Den eviga staden Xi'an & besök till Terrakottaarmén

Idag bär det av mot en av Kinas mest fascinerande arkeologiska fynd som upptäcktes av lokala bönder år 1974: Terrakottaarmén med anor från 200-talet f.Kr. Armén består av hela 8000 soldater, 130 vagnar, 520 hästar och 150 ryttare, placerade i långa rader och är en del av UNESCO-listade världsa... Läs mer

Wannian Hotel****

Dag 7: Från Xi'an till historiska Luoyang

Den sista morgonen i Xi'an kan du spendera efter eget behag och på eftermiddagen hämtar transfern dig från hotellet och kör dig till Xi'ans tågstation där du tar tåget till Luoyang. Tåget avgår kl. 13:08 och anländer kl. 18:22. Tågresan tar ca 5 timmar och du reser i andraklass, vilket... Läs mer

New Friendship Hotel  eller liknande

Dag 8: Från Luoyang till metropolen Shanghai

Idag kan du välja att utforska vackra Luoyang på egen hand. Denna historiskt betydande stad är belägen på centrala Kinas slätter och är en av Kinas fyra antika huvudstäder utöver Peking, Xi'an och Nanjing.

Du har även möjlighet att lägga till en valfri utflykt till de fascinerande ... Läs mer

Dag 9: Ankomst till Shanghai & sightseeing

En av världens största städer ligger vid dina fötter! Shanghai har drygt 24 miljoner invånare och är en otroligt dynamisk stad, ett globalt finanscentrum, hem för världens största handelshamn och bjuder på otaliga historiska sevärdheter, vackra trädgårdar och imponerande art déco-byggnader. Läs mer

Hai Yan Hotel  eller liknande

Dag 10: Upptäck Shanghai på egen hand

Magiska upplevelser väntar på dig idag igen! Vandra runt i denna fantastiska stad på egen hand, smaka på lokala delikatesser, gå på intressanta Shanghai Museum eller njut av den vackra utsikten över storstaden från Riverside Promenade. Allt är möjligt!

Läs mer
Hai Yan Hotel

Dag 11: Hemresa

Efter en färgstark och upplevelserik rundresa i detta underbara land är det dags att åka hem igen. Din transfer kör dig till Long Yang-tågstationen där du tar tåget (utan guide) till Pudong flygplats. Restiden mellan hotell och tågstation är ca 1 timme och mellan tågstation och flygplats ca 8 ... Läs mer

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Visumkostnader
 • Dricks
 • Frukost på tågresan
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Enkelrum: Minst och max 1 person
Dubbelrum: Minst 2 personer och max 2 vuxna + 1 barn (0-2 år)
Trippelrum: Minst och max 3 personer per rum

Enkeltillägg

Enkelrum finns tillgängliga

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellen och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2 år bor gratis på hotellen och betalar fullt pris på flyget
Barn från 3 år betalar fullt pris

Internet

Alla hotell har Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Mat & dryck

Frukost ingår på alla hotell
Obs. frukost ingår inte under tågresorna
Hotellen har egna restauranger

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt med ditt namn på)

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Om du inte har fyllt i dina korrekta personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enighet med våra allmänna villkor. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Pass - viktig info

Observera att ditt pass måste vara giltigt i över 6 månader efter hemresedatum

Vår lokala partner behöver dina passuppgifter för att boka tågbiljetter inför rundresan. Ifall du uppger ditt passnummer vid bokning och förnyar ditt pass innan resan är det mycket viktigt att du kontaktar vår kundtjänst och lämnar in ditt nya passnummer!

Visum

Vänligen observera att för att besöka Kina, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Peking/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till

Obs! Till följd av nya bestämmelser efter senaste G20-toppmötet ska alla resenärer med pass utfärdat efter 1 januari 2014 visa upp både det nya och det gamla passet för att bli beviljade visum

Vaccination

Om du ska resa till Kina kan du behöva vaccinera dig mot Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/

Reseinformation

Du reser vanligtvis i en TravelBird-grupp på minst 10 och max 45 personer, men det kan även hända att du reser själv ifall ingen annan har bokat samma resdatum

Notera även att resrutten och/eller utflykter kan komma att ändras på grund av orsaker TravelBird inte rår över

Shopping

Erbjudandet inkluderar 2 besök till olika köpcentrum

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter