Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Historiska Krakow & Auschwitz Memorial

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Kraków
från 2.919 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3 eller 4 nätter på centrala Aparthotel BlueBells inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn med transfer och en dagsutflykt till Auschwitz Memorial.

På Krakows kullerstensgator lär du känna en bit av Europas historia. Upptäck Copernicus medeltida utbildningssäte Maiuskollegiet och hör klezmermusik spelas i det judiska området Kazimierz. Få en inblick i andra världskrigets mörka förödelse under ett besök på Auschwitz Memorial och känn hoppet spira bland Krakows trendiga barer och gallerier.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta eller Kastrup till Krakow
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet (ordnas av hotellet)
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Bluebells
 • Frukost på Café Columbus (50m bort från hotellet)
 • Utflykt till Auschwitz Memorial under dag 2

Aparthotel Bluebells

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Cafe

Beläget i hjärtat av staden, endast 9 minuter till fots från det historiska torget Rynek Glowny och nära till de judiska kvarteren Kazimierz, ligger moderna Aparthotel Bluebells. Frukosten får du serverad på mysiga Café Columbus som ligger ungefär 50 meter från hotellet. Reception som är öppen och bemannad dygnet runt, gratis Wi-Fi och snackbar. Hotellet lämnar inget att önska och bäst av allt- läget ger dig perfekt utgångsläge att utforska Krakow!

Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är luftiga och fräscha med eget badrum som är utrustat med dusch och diverse toalettartiklar. Wi-fi, DVD och TV finns i alla rum. Några har även egen balkong med fin utsikt över staden.

Utflykt till världsarvet Auschwitz

Auschwitz Memorial är ett museum, utbildningscenter och minnesmärke över nazitysklands största koncentrationsläger, Auschwitz-Birkenau, där över 1 miljoner människor mördades under några av de värsta förhållanden världen sett. Museet grundades redan 1947 och är en viktig och smärtsamt fascinerande påminnelse om vad som hänt. Ett tecken på detta är att det listades som världsarv av UNESCO redan 1979 och lockar närmre 1 och en halv miljon besökare varje år.

 • Auschwitz ligger en dryg timmes bilfärd från Krakow och i utflykten ingår transfer, entré och engelsktalande guide.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Det finns tyvärr ingen barnrabatt att tillgå

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Internet

Gratis Wi-Fi

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Transfer

Transfern väntar på dig i ankomsthallen. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler.

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter