• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Krakow med guldkant

Cityresor 2, 3 eller 4 nätter Kraków

(34 omdömen)
pris per person från 1.069 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 79 gånger

2, 3 eller 4 nätter i Krakow på Aparthotel Zulian med frukost. Erbjudandet inkluderar flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn med privat transfer t/r från flygplatsen till hotellet.

Krakow, en vacker och historisk stad med många sevärdheter, är ett mycket omtyckt och unikt resmål. Vi lovar att stadens vackra byggnader, breda matutbud och mysiga atmosfär kommer att få dig på fall. Låt Krakow överraska dig - staden har något för alla!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Sturup, Landvetter eller Kastrup till Krakow
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum/trippelrum/4-bäddsrum på Aparthotel Zulian Krakow
 • Frukost
Tillval
 • Utflykt till Auschwitz
 • Utflykt till saltgruvan Wieliczka
Krakow med guldkant

Låt Krakows historiska byggnader och färggranna gator berätta sin levande historia. Njut av stadens kulturutbud, gå på opera, besök slott och palats, fotografera de vackra husfasaderna och njut av utsikten över Vistula-floden i skymningen. Vilken stad!

Aparthotel Zuliani Krakow

(314 recensioner)
Hotel Kraków, Polen
Towels

Hotellet är beläget 700 meter från landmärket St. Florian Gate, i Krakows charmiga Old Town. Som gäst här får du tillgång till cykeluthyrning för längre äventyr i staden. Varje morgon njuter du av en god frukost innan du ger dig ut på äventyr i den vackra gamla stan.

Läs mer
Kamer

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum har luftkonditionering och är utrustade med bekväma sängar samt privat badrum med dusch, toalett och en hårtork.

Sätt guldkant på resan med dessa tips

 • Gotiska slottet Wawel: Den kungliga 1300-talsbyggnaden i gotisk stil har länge varit dragplåster för kungligheter runtom hela världen. Besök slottet och häpnas av gotisk fingertoppskänsla!
 • Antikmarknad på lördagar: Strosa runt på den mysiga antikmarknaden i det hippa judiska distriktet som anordas varje lördag. Fynda bland vintageväskor, antikvaror, mormors tekoppar och allt möjligt annat kul.
 • Slowacki-teatern i barockstil: Njut av den klassiska charmen på Krakows eleganta teaterhus, beställ biljetter till en operaföreställning och åk 100 år tillbaka i tiden i ett ögonblick.
Valfria utflykter

Väl i Krakow kan du lägga till en lärorik och intressant utflykt till det största koncentrationslägret, Auschwitz, i bokningsprocessen. På plats får du en guidad tur i lägret med en engelsktalande guide. Du gör dessutom ett besök till Auschwitz Memorial Museum det det kommer att visas en dokumentärfilm. Vid dagens slut går bussar tillbaka till hotellet. Biljetter erhålles på hotellet.

Upplev en av världens äldsta saltgruvor som varit i drift sedan 1200-talet! Utanför Krakow hittar du denna gruva som är belägen under staden Wieliczka. Under andra världskriget användes saltgruvan av den tyska ockupationsmakten till förvaring och produktion av krigsmaterial. År 1978 blev saltgruvan i Wieliczka ett av de första tolv världsarven på Unescos nyinstiftade världsarvslista. Följ med till platsen med buss t/r från hotellet och en engelsktalande guide! Biljetter erhålles på hotellet.

Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt i Krakow, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Dubbelrum: Max 2 personer
Trippelrum: Minst och max 3 personer
4-bäddsrum: Minst och max 4 personer

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0- 1 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2- 3 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget
Barn 4- 17 år betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukost ingår

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget i Old Town, 700 meter från landmärket St. Florian Gate. Ungefär 800 meter från hotellet hittar du shoppingmöjligheter på Galeria Krakowska. Flygplatsen ligger cirka 10 km från hotellet.