Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Bo vid Wall Street i New York

 • Cityresor
 • New York
från 6.499 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Spendera 4, 5 eller 7 nätter på Holiday Inn Manhattan i Financial District med frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Upplev Manhattan precis som på film - denna gången är det på riktigt och du bor på inget mindre än ett 4-stjärnigt hotell i Financial Disctrict. Runt hörnet väntar även pittoreska Brooklyn, lummiga Central Park och en skyline utöver dess like. Stadskänsla, skyskrapor och mat från världens alla hörn och är råvarorna i denna resa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till New York
 • 4, 5 eller 7 nätter på Holiday Inn Manhattan Financial District**** (beskrivs som 5, 6 och 8 nätter i kalendern pga nattflyg på hemresan)
 • Frukost
 • Turistskatt
Tillval
 • Lägg till transfer från flygplats till hotellet för 350kr per person

Holiday Inn Manhattan Financial District

 • Hotell
 • New York, USA
Holiday Inn Manhattan Financial District

I hjärtat av Manhattan, med gångavstånd från Wall Street hittar du ditt boende som är det högsta Holiday Inn i världen. Nere i lobbyn finner du en avslappnad barmiljö såväl som asiatisk mat och en reception öppen dygnet runt. Hotellet är även utrustat med en gymavdelning för den som vill hålla sig fräsch under resan.

 • +-4
Läs mer
Holiday Inn Manhattan Financial District ROOM

Dubbelrum

Från rummet har du utsikt över frihetsgudinnan samtidigt som ni njuter av en stor TV, en bekväm queen- eller kingsizesäng (ni delar) samt ett privat badrum med dusch, toalett och en hårtork.

Familjerum

Familjerummen har två queen- eller kingsizesängar, TV, kaffekokare och eget badrum med dusch, toalett och en hårtork.

Smarriga äventyr i New York - tips!

Lunch i Brooklyn: Ta den upphöjda tunnelbanan till det genuina New York, Brooklyn. Stadsdelen kryllar av fantastiska lunchplatser med en genuin atmosfär. Testa gärna kulinarisk mat på Yemen Café, smaka av en klassisk steak på Brisket Town eller besök den spektakulära pizzerian Pete Zaaz.

På vägen hem från Brooklyn: Promenera över träbron Brooklyn Bridge, här finner du en makalös utsikt över Manhattans skyline genom hela promenaden ända till Wall Street och hotellet.

Central Park: Vad passar bättre än en promenad efter maten? Smält maten genom att flanera bland ekorrar, mysiga vattendrag och broar i mytomspunna Central Park. På vägen hittar du mängder av mysiga caféer och andra krypin.

 • Bo mitt i smeten
 • Möt solen mellan skyskraporna
 • Luncha i Brooklyn
 • 4-stjärnigt hotell med frukost
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer (kan väljas som tillval)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per dubbelrum
Max 4 personer per familjerum (minst 2 vuxna)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får 100% rabatt på hotellpaketet när de sover i befintliga och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Parkering

Parkering finns tillgängligt i området mot en avgift (kan behövas reserveras i förväg, vänligen kontakta hotellet)

Husdjur

Husdjur är tyvärr inte tillåtet under resan

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr inte rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet är utrustat med en bar som också serverar mat

Wellness

Hotellet är utrustat med ett gym

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Visum

Vänligen observera att för att besöka USA, behöver du vanligtvis inte ett visum men ett inresetillstånd (ESTA) krävs. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Washington/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till. Observera att om du reser med ett provisoriskt pass måste du skaffa visum.

Vaccinationer

Om du ska resa till USA behöver du vanligtvis inte vaccinera dig. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Plats

Hotellet ligger 300 meter från Ground Zero och intill tunnelbanestationen Fulton St. Från Flygplatsen tar det drygt 1 timme med kollektivtrafik till hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter