Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Snart slut - uråldrig charm i Edinburgh

 • Cityresor
 • Edinburgh
10 omdömen
från 6.679 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Förförande Edinburgh! Spendera 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum med frukost. Erbjudandet inkluderar flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Historiska slott, gyllengul whiskey och rutiga kiltar - Skottlands huvudstad Edinburgh väntar på dig i all sin prakt. Det berömda Edinburgh Castle reser sig majestätiskt över staden och i varje gränd hittar du en gemytlig pub med törstsläckande öl, vänliga människor och rejäl, skotsk husmanskost - följ med på en rustik stadsweekend!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Edinburgh
 • 2, 3 eller 4 nätter på Haymarket Hub Hotel
 • Frukost
Skottlands huvudstad - Edinburgh

Det mesta i Edinburgh ruvar på uråldrig charm - till och med New Town är 300 år gammal! Bland spruckna stenfasader, smala gränder och brokiga torg gömmer sig ett rikt kulturliv med mycket mat och dryck, musik och folklore. Sida vid sida med de gamla traditionerna finns ett modernt, hippt Edinburgh som vuxit fram i de gamla arbetarkvarteren i Leith. Med andra ord väntar både whiskeyprovning, säckpipa, slottsromantik och häftigt uteliv för den som känner sig manad.

Haymarket Hub Hotel Edinburgh

 • Hotell
 • Edinburgh, Storbritannien
Lobby - Haymarket Hub Hotel

Hotellet är charmigt beläget ungefär 15 minuter promenad från Edinburghs historiska slott med en reception som är öppen dygnet runt. Boendet är genomgående fräscht med stilren inredning, gratis Wi-Fi och ett perfekt läge att utforska staden ifrån. Från Haymarket station, som ligger intill hotellet, finns det bra kollektivförbindelser till Edinburghs centrum.

 • +4
Läs mer
Kamer - Haymarket Hub Hotel

Dubbelrum

Alla rum är ljust inredda samt utrustade med TV, bekväma sängar och ett privat badrum med dusch och toalett.

Upplev hjärtat av den historiska staden

Smala gator, vackra torg i gregoriansk stil, trevliga pubar & mycket mer..

 • The Royal Mile i Old Town: en shoppinggata kantad av ull- och kasmirbutiker med skotskrutor i alla färger
 • Edinburgh Castle: ta chansen att besöka stadens största turistattraktion!
 • The White Hart Inn: stans äldsta pub från år 1516
 • Arthurs Seat: en park som ger dig fantastik utsikt över staden och havet
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-30 kr per person och natt i Skottland, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per rum

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt (hotellet lämpar sig inte för barn)

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst

Mat & dryck

Hotellet serverar frukost varje morgon och är utrustad med en snackbar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Haymarket Hub Hotel ligger 15 minuter från Edinburghs centrum och flygplatsen ligger mindre än 20 km bort. Det går att ta spårvagnen mot York Place och gå av vid Haymarket eller ta bussen till Haymarket station för att komma till hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter