• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Förtrollande Krakow med centralt hotell

Stadsresa 2, 3 eller 4 nätter Kraków

(17 omdömen)
Populärt
pris per person från 1.609 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 41 gånger

Smyg iväg till charmiga och prisvärda Krakow! Spendera 2, 3 eller 4 nätter på centrala Aparthotel Maly med frukost samt flyg t/r från Köpenhamn eller Stockholm.

Förundras av Krakows historiska fasad, förtrollas av mustiga varmrätter och njut av billiga drinkar i solen. Äventyret i Krakow väntar med centralt hotell långa restaurangfrukostar kryddat med barocka byggnader. Polen är en outforskad, spännande semesterfavorit!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup eller Skavsta till Krakow
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Maly
 • Frukost
Tillval
 • Lägg till utflykt till Auschwitz med transfer för 329kr per person
 • Lägg till utflykt till Saltgruvan Wieliczka med transfer för 329kr per person
Kulturella Krakow

Krakow är en av huvudscenerna i Polen när vi pratar historia och kultur. Vackra, smala kullerstensgator karaktäriseras med klassisk häst och vagn som gärna tar besökare på ett åk, mysiga vattendrag som bjuder in till kvällspromenader samtidigt som mängder av restauranger väntar med gastronomiska världsarv som polsk rödbetssoppa, mustiga piroger och häftiga pyramidkakor. Stig in i Krakow som visar vägen till en billig och färgstark semester.

Aparthotel Maly Krakow

Hotel Kraków, Polen
Aparthotel Maly Krakow

Aparthotel Maly är genomgående fräscht och är bekvämt beläget endast 300 meter från tågstationen Krakow Glowny som tar dig runtom till stadens alla hörn. Hotellet är dessutom utrustat med trevliga sociala utrymmen med sittgrupper samtidigt som frukost serveras i en närliggande restaurang.

Läs mer
rum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum är utrustade med en bekväm säng såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Upplev Krakow på bästa sätt

Sugen på ytterligare äventyr under resan? Lägg till utflykt till Saltgruvan Wieliczka eller till Auschwitz Memorial, alla med engelsktalande guide samt avresa från eller i närheten av hotellet.

OBS: Vänligen observera att du kan välja max 1 utflykt vid 2 nätters vistelse samt 2 utflykter vid 3 eller 4 nätters vistelse.

 • Matälskare, se hit! På Bar Mleczny får du den lokala smaken, precis som sig bör i Krakow.
 • Promenera längs vattnet, bland de forntida borgarna, som att strosa i en vacker tavla.
 • Cmentarz Rakowicki: en park fylld av spännande statyer, framförda av historiska konstnärer.
 • Kładka Bernatka: En på kvällen upplyst bor, som tar dig från mysiga Kazimierz till gammeldags Podgórz. Promenera över för fina vyer!
 • Plac Nowy: Den centrala torgplatser bjuder förutom på caféer och restauranger även på pulserande basarer och loppmarknader. Smaka rykande het soppa, pruta på antikviteter eller fynda en souvenir eller två.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer (det går direkttåg från flygplatsen till närheten av hotellet)
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Polen, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna och 1 barn upp till 4 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0-1 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-4 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 5-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kuntjänst

Mat & dryck

Frukost serveras på en restaurang i närheten av hotellet

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet ligger 300 meter från tågstationen Krakow Glowny, 750 meter från Main Market Square med många restauranger samt caféer samt 400 meter från grönskande Planty Park.

Aparthotel Maly
Kurniki 4, Old Town
31-156 Kraków
Polen