• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Upptäck Maltas öar på 4 hjul

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Malta
14 omdömen
från 3.939 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 28 gånger

Utforska Maltas bedårande öar i din egen takt med hyrbil, två olika hotell och underbara vyer genom rutan.

Med en gastronomi inspirerad av Italien, en rad medeltida byar, himmelska badorter och spännande havsgrottor titulerar sig Malta som Medelhavets skärgårdshjärta! Hyrbilen tar dig från pittoreska hamnar med färggranna båtar till natursköna vikar ända bort till röda sandstränder. Kort sagt: en perfekt blandning för en underbar semester!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm Skavsta till Malta
 • 4 nätter på Topaz Hotel vid St. Paul's Bay
 • 3 nätter på St. Patrick's Hotel på Gozo
 • Frukost på Hotel St. Patricks
 • Hyrbil
Roadtrip på Malta

Vart i Europa finner du exotisk skärgård? Maltas ö-grupp kallas ofta 'Valletta' som liknar det vi kallar skärgård - fast betydligt mer exotiskt. Hyrbilen är inkluderad eftersom du enkelt kan 'hoppa' runt mellan öarna, med bilen som färdmedel. Azurblåa havsdroppar tillåter dig se ända ner till botten & fiskebåtar glider in med dagens fångst till fiskrestaurangerna - hänförs av suveräna fiskrätter på maltesiskt vis & glöm för all del inte alla gömda, mysiga badplatser.

Resplan

Dag 1 - 4: Välkommen till Malta!

Det finns inte många platser på jorden där livet är så härligt enkelt och avkopplande som det är på Malta: här hittar du en värmande sol, frisk havsbris, gyllene hamnar och kristallklart vatten. Under din vistelse bor du på ett hemtrevligt hotell vid St. Paul's Bay nära badorten Bugibba. F... Läs mer

Topaz Hotel

Dag 5 - 7: Utforska ö-livet på Gozo

Ut till havs, bland Maltas förtrollande skärgård fyllda med vattengrottor, gömda badstränder och en förtrollande semesterkänsla. Ditt hotell där du stannar i 3 nätter är beläget på ön Gozo. Föreställ dig Sveriges västkust på sommaren, fast i en mer spännande, sällsynt och färgglad miljö. Förut... Läs mer

St. Patrick's Hotel
TravelBird tipsar!
 • Den förtrollande lagunen

  Den blå lagunen Comino, på öns västkust, är som ett paradis i alla nyanser av turkos med ett mousserande havsvatten. Ta med badkläderna och dykmasker och njut av det kristallklara vattnet.

  Strand Blue Lagoon Strand
 • Den blå grottan

  The Blue Grotto är en populär dykplats, men erbjuder också en vacker utsikt över havet. Med en traditionell maltesisk luzzu-båt hämtas du upp från marinan och tar dig till grottan där du kan beundra klipporna i alla nyanser av blått.

  Sevärdhet Blue Grotto Sevärdhet
 • Njut av sol och bad

  Tillbringa en trevlig dag på den vackra ön Gozo och simma i det kristallklara vattnet. En närmare exotisk plats på underbara Gozo.

  Strand Ramla Beach Strand
Valletta - årets kulturhuvudstad 2018!

Kuststaden Valletta, som också är öns huvudstad, har blivit utsedd till Europas kulturhuvudstad 2018 och staden har redan börjat förbereda inför detta genom att bygga upp en del av stadens gamla byggnader och monument. Planera ett besök till staden om du känner för att att pausa solbadandet och ta del av rik kultur och historia. Populära sevärdheter är exempelvis Operahuset, vackra kyrkan St. Pauls katedral och Blue Grotto. Du tar dig enkelt dit genom en resa på ca 10 km med hyrbilen från Hotel Topaz.

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Daihatsu Sirion eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer - kostnad för färjan från fastlandet till ön Gozo
 • Extraavgift hyrbil - vänligen observera att det tillkommer avgift för sen upphämtning av hyrbil (35 €)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 barn upp till 12 år per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet ligger ca 100 meter från stranden, vid strandpromenaden i Xlendi-bukten och ungefär 7,3 km från Gozos färjterminal.

Hotellet är beläget i Bugibba, på norra Malta. Stranden ligger ungefär 300 meter från hotellet och från flygplatsen är det ungefär 12 kilometer från Malta International Airport.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter