• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Upplev norra Indiens magi

 • Rundresa
 • 10, 11 eller 12 nätter
 • Indien
från 11.239 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 9 gånger

Upplev norra Indiens heliga platser under en 11 dagar lång rundresa till Delhi, Mandawa, Bikaner, Pushkar, Jaipur och Agra. Resan inkluderar 10 hotellnätter, frukost, all transfer, 6 utflykter med entréavgifter och flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Konst, kultur och kärlekens kraft - på din resa genom norra Indien kommer du inte bara att uppleva den fascinerande kulturen och förundras över landets konst och arkitektur, men också besöka Taj Mahal och få höra hela den romantiska kärlekshistorien som ligger bakom underverket! Du kommer att uppslukas av Indiens färgstarka kultur och hänföras av landskapet - gör dig redo att förföras av Rajasthan!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Delhi (rutten innehåller mellanlandning, se tid och plats i bokningsprocessens steg 3)
 • 3 nätter i Delhi (1:a, 2:a och sista natten på resan)
 • 1 natt Mandawa
 • 1 natt i Bikaner
 • 2 nätter i Pushkar
 • 2 nätter i Jaipur
 • 1 natt i Agra
 • Frukost varje morgon
 • All transfer
 • 6 utflykter (stadstur i nya och gamla Delhi, Mandawa, Bikaner och Jaipur, utflykt till Abheni Stepwell, Fatehpur Sikri och Taj Mahal)
 • Alla entréavgifter vid utflykterna
 • Obs! Vid 10 nätter är rummet tillgängligt för incheckning direkt vid ankomst och vid 11 nätter kan ni lämna väskorna vid receptionen och checka in klockan 14.00. Det blir samma antal dagar för rundresan
Tillval
 • Dag 2: Middag hemma hos en indisk familj i Delhi: 299 kr per person
 • Dag 9: Mohabbat The Taj Show: 299 kr per person
Indien - Maharajans land

Utforska Indiens huvudstad New Delhi, lär dig mer om Jaipurs delvis koloniala historia, och tappa andan inför kärleksmonumentet Taj Mahal. Under denna prisvärda rundresa lär du känna norra Indiens outgrundliga skönhet som vuxit fram genom Maharajas rikedom och förkärlek för slott och fort. Rajasthans kultur lurar på många dolda skatter, så packa väskan och gör dig redo för ett fantastiskt äventyr!

 1. Natt 1 & 2: Ankomst i Delhi

  Efter en natt på flyget landar du i Delhi och körs direkt till hotellet för incheckning. Därefter är du fri att spendera resten av dagen som du vill, till exempel med att utforska Delhis pulserande stadsliv.

  Dag 2 är det dags för en guidad stadstur i gamla och nya Delhi. Turen startar kl. 9:30 och pågår i ca 4-5 timmar. I Gamla Delhi kommer ni se Röda fortet, Jama Masjid-moskén (den största moskén i Indien) och Raj Ghat som är Mahatma Gandhis grav. I nya Delhi kommer ni att få se triumfbågen Arch of India Gate, presidentpalatset, parlamentsbyggnaden och Qutab Minar (ett vakttorn och minaret av indo-islamisk arkitektur). Du kan även lägga till en middag hemma hos en indisk familj bokningen.

  Dag 3 går resan vidare i buss mot Mandawa.

  Indira Gandhi International Airport -> Hotel Sohi Residency 19.8 km

  Hotel Sohi Residency eller liknande

  • Hotel
  • Delhi, Indien

  Detta är ett fräscht, trevligt hotell som ligger 3 km från Delhis centralstation. Receptionen är öppen dygnet runt precis som hotellets lilla kafé. Restaurangen serverar asiatiska och europeiska rätter och har ett bra restaurang- och shoppingutbud utanför dörren.
  Rum: De luftkonditionerade rummen är ljudisolerade och modernt inredda samt utrustade med kassaskåp, te- och kaffefaciliteter och eget badrum med dusch, toalett och produkter.

  Läs mer
 2. Natt 3: Mandawa

  När bussen anländer på i Mandawa körs ni direkt till hotellet för incheckning och en kväll med fria aktiviteter. Efter en god natts sömn är det dags för en dag full av aktiviteter. Kl. 9:30 hämtas ni upp för en stadstur i Mandawa på ca 3-4 timmar där ni guidad genom stadens slingrande gator och mäktiga arkitektur. Mandawa var ett viktigt centrum för sidenhandeln och har flera häftiga hus med väldekorerade målningar och fresker som lät byggas av stadens köpmän.

  På eftermiddagen avgår bussen mot Bikaner. Färden genom öknen bjuder verkligen på ett spännande skådespel i solnedgången!

  Hotel Sohi Residency -> Hotel Mandawa Haveli 238.1 km

  Hotel Mandawa Haveli eller liknande

  • Hotel
  • Mandawa, Indien

  Hotellet ligger 50 meter från Raghunath-templet och 500 meter från Fort Mandawa. Här finns kafé och restaurang, trädgård, room service och gratis Wi-Fi.
  Rum: De luftkonditionerade rummen har vattenkokare och eget badrum med dusch och toalett.

  Läs mer
 3. Natt 4: Bikaner

  Väl framme i Bikaner checkar ni in på resans fjärde hotellnatt. Morgonen därpå hämtas ni upp kl. 9:00 för en stadstur i Bikaner där ni bland annat kommer att besöka ett av Rajasthans vackraste och mest berömda monument: Junagarh-fortet! Här väntar en magisk promenad bland palats, paviljonger, tempel och terrasser.

  Under eftermiddagen fortsätter resan i buss mot staden Pushkar.

  Hotel Mandawa Haveli -> Hotel Desert Winds 191.6 km

  Hotel Desert Winds eller liknande

  • Hotel
  • Bikaner, Indien

  Hotellets dygnet runt-öppna reception välkomnar till ett trevligt boende 700 meter från Junagarh-fortet med gratis Wi-Fi, restaurang och kafé.
  Rum: De luftkonditionerade rummen har kabel-TV, sittdel, balkong och eget badrum med dusch, toalett och produkter.

  Läs mer
 4. Natt 5 & 6: Pushkar

  Staden Pushkar är känd för sina pilgrimmer som vandrar hit till den heliga staden som enligt legenden skapades när Brahma släppte en lotusblomma till jorden från sin hand. Här är du helt fri att upptäcka staden på egen hand. Du kan antingen koppla av vid hotellets pool eller utforska den starka hinduiska traditionen bland tempel, marknader och heliga platser.

  Du spenderar totalt 2 nätter i Pushkar och under resan sjunde dag går bussen vidare mot Jaipur.

  Hotel Desert Winds -> Pushkar Resorts 258.8 km

  Pushkar Resorts

  Pushkar Resort eller liknande

  • Hotel
  • Pushkar, Indien
  Pushkar Resorts

  På Pushkar Resort bor du bekvämt med en svalkande pool i trädgården och tillgång till gratis Wi-Fi i gemensamma utrymmen. Här finns även spelrum med biljardbord, underhållning på kvällarna och en restaurang med indiska rätter.
  Rum: Rummen är inredda i varma färger och har balkong, kabel-TV samt eget badrum med dusch och toalett.

  Läs mer
 5. Natt 7 & 8: Jaipur

  Vid ankomst på kvällen körs du först till hotellet för incheckning, sedan har du kvällen fri. Kl. 8:00 nästa morgon är det dags för en guidad stadstur i Rajasthans huvudstad (ca 5 timmar) som är känd för sina vackra rosa hus. Ni kommer att besöka många imponerande sevärdheter som Palace of Winds och Amber Fort med dess berömda Sheesh Mahal (spegelpalats) i vit marmor, Jaipur City Palace och Jantar Mantar som är det största observatoriet i världen huggen i marmor. På kvällen tar ni en rickshaw till en av de lokala marknaderna.

  Den 9 går bussen vidare från Jaipur till Agra där en annan höjdpunkt väntar på dig.

  Pushkar Resorts -> Hotel Amer View 163.3 km

  Hotel Amer View eller liknande

  • Hotel
  • Rajasthan, Indien

  Hotellet ligger omgivet av kullar med utsikt över det enastående Amer-fortet utanför Jaipur. Det är endast 3 km till Jal Mahal och 5 km från City Palace. Det finns gratis parkering och gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen samt restaurang och kafé.
  Rum: Rummen har luftkonditionering, traditionella möbler, sittdel, kabel-TV, minibar och eget badrum.

  Läs mer
 6. Natt 9: Agra & Taj Mahal

  På vägen till Agra stannar ni till vid Fatehpur Sikri, den forna huvudstaden i kejsar Akhbars rike, där ni även hittar den imponerande Chand Baori-trappan i Abhaneri. Vid ankomsten i Agra checkar ni in på hotellet och kan sedan välja om ni vill ta det lugnt på kvällen eller boka till en dans, musik och ljusföreställning som gestaltar Taj Mahals historia. Mohabbat Taj Show kostar 299 kr per person.

  Dag 10 är det dags att besöka ett av världens nya underverk - Taj Mahal. Det mäktiga mausoleet i vit marmor och halvädelstenar är helt ofattbart vackert i såväl månsken som solljus, och den omgivande parken är pampig som få. Detta är sannerligen en upplevelse du aldrig kommer glömma!

  Efter Taj Mahal reser ni tillbaka till Delhi för resans sista natt.

  Hotel Amer View -> Hotel Taj Villa & Restaurant 252.0 km

  Taj Villa Room

  Hotel Taj Villa eller liknande

  • Hotel
  • Dhandhupura, Indien
  Taj Villa Room

  Mellan Aravallis sluttningar ligger detta pensionat. Det har 35 unika rum, alla med egen karaktär. Detta är grundligt renoverat, men bevarat tanken på de historiska detaljerna. Dessutom hittar du en pool, en bar och restaurang där västerländska smaker kombineras med Rajasthan-köket.

  Läs mer
 7. Natt 10: Delhi & hemresa

  När bussen anländer till Delhi har du en sista kväll till ditt förfogande. Passa på att inhandla fina souvenirer som kryddor, pashminasjalar eller smycken med dig hem innan du går och lägger dig på hotellet.

  Morgonen efter körs du till flygplatsen i Delhi för att kliva ombord på planet hem igen, förhoppningsvis med många fina minnen i bagaget.

  Hotel Taj Villa & Restaurant -> Hotel Sohi Residency 216.9 km

  Hotel Sohi Residency eller liknande

  • Hotel
  • Delhi, Indien

  Detta är ett fräscht, trevligt hotell som ligger 3 km från Delhis centralstation. Receptionen är öppen dygnet runt precis som hotellets lilla kafé. Restaurangen serverar asiatiska och europeiska rätter och har ett bra restaurang- och shoppingutbud utanför dörren.
  Rum: De luftkonditionerade rummen är ljudisolerade och modernt inredda samt utrustade med kassaskåp, te- och kaffefaciliteter och eget badrum med dusch, toalett och produkter.

  Läs mer
Möjliga tillval

Lägg till ytterligare två utflykter på din resa!

 • Dag 2: Njut av en typisk indisk middag och lär känna den indiska kulturen hemma hos en indisk familj för 299 kr per person.
 • Dag 9: Se kärlekshistorien mellan Shah Jahan och Mumtaz Mahal gestaltas i Mohabbat Taj Show för endast 299 kr per person. Under en 30-40 minuter lång föreställning med dans, musik och ljusshow får du se hur Taj Mahal växer fram. Transfer ingår.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Visumansökan
 • Dricks till guide och chaufför
 • Ev. lokala skatter
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Enkelrum: Max 1 person
Dubbelrum: Max 2 personer + 1 spädbarn
Trippelrum: Max 3 personer + 1 spädbarn (den 3:e sängen är en utfällbar säng)

Reser ni i större sällskap går det bra att boka fler rum

Barnrabatt

Gäller med två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 bor gratis på hotellen och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn mellan 2-3 år bor gratis på hotellen och betalar normalpris på flyget
Barn mellan 3 -12 betalar full pris på hotellen och på flyget

Internet

Wi-Fi finns på hotellen (avgifter kan tillkomma)

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Resan är inte rullstolsanpassad

Mat & dryck

Hotellen har restaurang och/eller bar

Transfer

All transfer ingår. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Om du inte har fyllt i dina korrekta personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enighet med våra allmänna villkor. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Visum

Vänligen observera att för att besöka Indien, behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/New-Delhi/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till

Vaccination

Om du ska resa till Indien kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern, Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/

Reseinformation

Beroende på hur många som bokar kan du komma att resa själv eller i en grupp på max 30 personer. Notera även att resrutten och/eller utflykter kan komma att ändras på grund av orsaker TravelBird inte rår över

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter