från
2.189 kr
 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Transfer inkluderad
 • Aktivitet inkluderad

Romantik i Krakow med jacuzzi & bubbelvin

Stadsresa 2, 3 eller 4 nätter Kraków

Redan bokad 42 gånger

pris per person från 2.189 kr
baserat på 2 personer

Låt kärleken blomstra lite extra under din resa! 2, 3 eller 4 nätter i lyxrum, frukost, jacuzzi med bubbelvin, rosenblad & ljus samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

När höstmörkret faller är det mysigt att åka iväg på en weekendresa, och ännu mysigare blir det när du tar med din favoritperson på en romantisk stadssemester. Låt romantiken flöda i pittoreska Krakow, bo på lyxigt boutiquehotell och njut av jacuzzibad med ett glas bubbel!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta eller Kastrup till Krakow
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter i Luxury King-rum på Komorowski Luxury Guest Rooms
 • Frukost (upp till ett värde av 50 zloty/ca 110 kr per rum)
 • Ett romantiskt jacuzzibad med en flaska bubbel, levande ljus och rosenblad
Romantik i vackra Krakow

Fira kärleken i Krakow med boende på lyxigt hotell intill stadens UNESCO-listade historiska stadskärna. En helg här kommer att sätta ett stort leende på läpparna och få ditt resehjärta att slå några extra slag - stadens brus och elegans lämnar få besökare oberörda!

Strosa hand i hand längs Mariakyrkan, Saluhallen, färggranna marknader och doftande bagerier med lockande delikatesser. I solnedgången förvandlas stadens gamla kullerstensgator till gyllene gångar som leder dig mot romantiska äventyr, och det är då som Krakow verkligen framstår som en stad att förälska sig i.

Komorowski Luxury Guest Rooms
bubblebath

Det lyxiga hotellkomplexet är inrymt i en historisk byggnad som ligger i Krakows centrala delar som är perfekt för att utforska staden. Från Stortorget tar det exempelvis bara några minuter att promenera till hotellet. Du kommer att hitta mer än lyx och komfort på Komorowski - utsikten är exempelvis iögonfallande och den trevliga personalen är alltid benägna att hjälpa till med tips och utflykter. Du kommer att serveras en fantastisk frukost varje morgon med smörgåsar, söta bakverk eller croissanter samtidigt som du kan dricka obegränsat med te och kaffe.

Luxury King-rum
room

Du kommer att bo i ett dubbelrum Luxury King som är rymligt och elegant samt inrett i art déco-stil. Samtliga rum är utrustade med en stor säng, luftkonditionering, golvvärme och ett privat badrum med en jacuzzi för 2 personer, vattenmassage samt en så kallad regndusch. Varje rum har även 2 TV-apparater, en i sovrummet och en i badrummet, precis ovanför jacuzzin. En romantisk vistelse väntar!

Välj ett avgångsdatum

Exklusive
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Krakow, som betalas på plats)
Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 baby (0-2 år) per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukost ingår i erbjudandet

Wellness

På rummet finns ett lyxigt jacuzzibad som rymmer 2 personer

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Det lyxiga komplexet ligger mitt i stadens centrum och är en idealisk bas för att utforska Krakow. Från hotellet är det bara 500 meter till stora torget och 800 meter till centralstationen.

Komorowski Luxury Guest Rooms
Długa 7
31-147 Kraków
Polen