Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Upptäck medeltida Bergamo i norra Italien

 • Cityresor
 • Bergamo
39 omdömen
från 1.709 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Charmas av genuina Bergamo i 2, 3 eller 4 nätter på centralt hotell inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Bland vackra landskap - inramade av de majestätiska Alperna - ligger den medeltida staden Bergamo. Här väntar genuin italiensk stad som förtrollar sina besökare med ett rikt kulturarv, vacker arkitektur, fantastiska utsikter och goda lokala viner. Ett utmärkt resmål för livsnjutaren!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Bergamo
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Città dei Mille
 • Daglig frukost
 • Färsk frukt
Välkommen till Bergamo i Lombardiet!

Medeltida Bergamo bjuder sina besökare på otaliga vackra antika monument, ståtliga katedraler och härliga restauranger - och allt detta omringat av en magnifik panoramautsikt över den lombardiska landsbygden och de ståtliga Alperna.

Staden är delad i två stadsdelar: Città Alta (över staden) och Città Bassa (lägre staden) - du kan åka mellan dem med en häftig linbana. Città Alta är omringat av venetianska murar från 1500-talet och är Bergamos historiska hjärta. Här kan du beundra bland annat Cittadella-borgen från 1300-talet, det gamla torget Piazza Vecchia, Bergamo-katedralen och olika museer!

Città Bassa är Bergamos moderna stadskärna. Under 1800-talet fanns här mestadels bostadsområden men under 1900-talet, då staden växte snabbt, byggdes nya viktiga byggnader här såsom det nya tingshuset och ett livligt shoppingdistrikt.

Hotel Città dei Mille

 • Hotell
 • Bergamo, Italien
lobby

Detta populära hotell välkomnar dig med vackra dekorationer och fina träpaneler. Hotellet är beläget endast 900 meter från Bergamos centrala tågstation och på 7 minuter åker du med taxi från flygplatsen till hotellet. Varje morgon njuter du av en riklig frukostbuffé med ekologiska produkter och på kvällen kan du koppla av i hotellets café med lite snacks eller ett glas vin. Som välkomstgåva väntar färsk frukt att fylla på energidepåerna med.

Ditt rum är inrett i varma färger och utrustat med satellit-TV, skrivbord, luftkonditionering, minibar (mot avgift) samt privat badrum med dusch eller badkar, hårtork och badartiklar.

 • +2
Läs mer
dobbeltrom

Dubbelrum

Ditt rum är inrett i varma färger och utrustat med gratis Wi-Fi, satellit-TV, skrivbord, luftkonditionering, minibar (mot avgift) samt privat badrum med dusch eller badkar, hårtork och badartiklar.

Utforska medeltida Bergamo

 • Gå på en vandringstur längs den gamla stadsmuren Cinta Muraria di Bergamo och njut av allt det vackra omkring dig.
 • Väl innanför muren väntar medeltida torg, gränder och små sneda hus att förälska sig i.
 • Besök kyrkan Santa Maria Maggiore från 1100-talet. Varje timme slår klocktornet en magisk melodi - följ ljudet för att hitta dit!
 • Se till att ha batterier i kameran när du kommer till torget Piazza Vecchia som är omgärdat av gamla renässanspalats.
 • På Piazza del Duomo är det lätt att se framför sig hur riddare och bönder härjat loss på den livliga marknadsplatsen.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter mellan ca 10-30 kr per person och natt som betalas på plats.
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn (0-6 år) per dubbelrum

Vänligen observera att barn sover i befintliga sängar

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 7 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har en egen bistro och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget i centrala Bergamo och endast 7 minuters taxiresa från Bergamo flygplats. Du kan även ta buss från flygplatsen till Bergamos centrala tågstation och promenera därifrån till hotellet (ca 10 minuters gångavstånd).

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter