• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Bo vid Spanska trappan mitt i brusande Rom

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Rom
7 omdömen
från 2.339 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 36 gånger

Rom väntar med boende vid Spanska trappan! Bo 2, 3 eller 4 nätter på centralt boende med frukost, fri tillgång till minibar samt flyg

Rom är en stad som öser kultur, elegans och fantastiska matupplevelser över sina besökare. Staden är hem för ofattbara sevärdheter, kulturarv, pittoreska kullerstensgator och en härlig livsstil. Kom och njut!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta eller Landvetter till Rom
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på 7 Inn Spanish Steps****
 • Frukost
 • Gratis minibar
Stiligt boende i Roms livsglada centrum

Pantheon, Fontana di Trevi, Colosseum, Spanska trappan, Peterskyrkan, Vatikanen, Piazza Navona, gemytliga Trastevere... vilken guldgruva! Varva besöken till stadens världsarv med en romersk aperitivo eller två och runda av dagen med en rykande Carbonara eller en delikat Saltimbocca alla Romana på en av stadens gemytliga restauranger.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

7 Inn Spanish Steps

 • Hotel
 • Rom, Italien
7 Inn Spanish Steps, Jacuzzi

Hotellet är exklusivt beläget precis vid landmärket Spanska trappan och erbjuder Wi-Fi i hela byggnaden såväl som en öppen minibar. Här njuter du av en stor frukost varje morgon och cafét är öppet under hela dagen. Förutom Spanska trappan hittar du även shoppingstråket och tillhörande torget Spagna i närheten, centralare kan det inte bli!

Läs mer
7 Inn Spanish Steps, Room with Tropical Shower

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum är utrustade med bekväma sängar, gratis Wi-Fi, LED-belysning såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

When in Rome...

Spanska trappan: Trappan är Roms vackra och välkända landmärke och väl värt ett besök, särskilt eftersom ditt hotell ligger endast en kort promenad ifrån! Börja med ett italienskt restaurangbesök på en av de närliggande pittoreska bakgatorna innan ni ger er av mot trappan. Tips: Besök trappan i solnedgången för att uppleva den där La Dolce Vita-stämningen i takt med att den gyllene solen går ner över stadssiluetten

Villa Borghese-parken ligger precis intill ditt hotell och är en perfekt oas för den som längtar efter en lugn promenad i en vacker omgivning. I parken finns museum, historiska monument, en naturskön sjö och t.o.m. ett zoo

Njut av livet medan du flanerar längs de pittoreska gatorna i Roms historiska stadskärna, Centro Storico, med renässans- och barockbyggnader om vartannat. På en kvart går du från ditt hotell till den världskända Trevi-fontänen!

 • Gångavstånd till Spanska trappan, upp och se utsikten!
 • Villa Borghese-parken med lummiga buskage
 • Trastevere - en historisk by i storstaden
 • Aperol Spritz och Fragolino - solklara val under den romerska kvällsaperitivon
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 30-35 kr per person och natt i Rom, som betalas på plats)
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00 - 18:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr inte rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukost serveras på hotellet

Från flygplatsen till hotellet

Från Ciampino går en buss till Termini, vilket tar ca 15 min, från Leonardo Da Vinci-Fiumicino tar det ca 35 minuter med tåg till Termini. Därifrån tar ni tunnelbanan ett par stationer till Flaminio som ligger knappt 500 meter från hotellet

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler.

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Plats

Hotellet ligger ungefär 50 meter från Spanska trappan, med gångavstånd till Spagna med shoppinggator och med tunnelbanestationen Flaminio beläget cirka 200 meter från boendet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter