Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Lyxig semester i pittoreska Champagne

 • Upplevelse
 • 3 eller 4 nätter
 • Arsonval
från 4.509 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 3 eller 4 nätter på Hostellerie Chaumière inkl. halvpension med frukost och 4-rättersmiddag, välkomstdrink, champagneprovning i vinkällare, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn samt hyrbil.

Bubblande lyx på den pittoreska franska landsbygden - upplev kontrasterna i Champagne och njut av äkta fransk gästfrihet i form av champagneprovning, 4-rättersmiddagar och enkelheten i att utforska landskapet med hyrbil!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Paris
 • 3 eller 4 nätter på Hostellerie Chaumière
 • Halvpension (frukost och 4-rättersmiddag)
 • Välkomstdrink
 • Champagneprovning i vinkällare
 • Hyrbil (Renault Twingo eller liknande)
 • Parkering
Bubblande champagne - perfekt med hyrbil!

Charmas av Champagnes enorma rikedom, en region fylld av historia, gourmetmat och exklusiva vingårdar! Den franska landsbygdens omväxlande miljö med ändlösa slätter, djupa skogar och betande djur är underbar att susa fram genom med bil. När hungern smyger sig på kan du stanna i en pittoresk by och slå dig ned för en enkel men ack så ljuvlig 4-rätterslunch, för att sedan susa vidare mot nästa äventyr.

Hela regionen präglas av vinodlingar och gamla anrika vingårdar som producerar det ädla, bubblande guldet. I detta erbjudande ingår ett besök på en vingård med smakprovning. Som tur är arrangeras det av hotellet så du slipper tänka på att spotta mellan glasen, utan kan bara luta dig bakåt och njuta.

Hostellerie de la Chaumière

89 omdömen
 • Hotel
 • Arsonval, Frankrike
hus

Välkommen till ett gemytligt hotell beläget i en gammal stengård i byn Arsonval, mitt i champagnes vackra landskap. Här bor du i en lugn och lantlig omgivning med floden Aube precis utanför fönstret. Det finns gratis WI-Fi, gratis parkering och en utmärkt gourmetrestaurang. Dessutom ligger hotellet längs en av Champagne-distriktets främsta vinvägar.

 • +2
Läs mer
rum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummet har satelit-TV, gratis Wi-Fi, trevlig utsikt över trädgården och eget badrum med dusch och toalett.

I Dom Pérignons fotspår

Gör ett djupdyk i champagnes historia och besök den lilla byn Hautvillers. Här levde och verkade munken Dom Pérignon som sägs ha uppfunnit champagnen under 1700-talet, eller i allafall gjort den till vad det är idag. Dom Pérignon ligger begravd på Hautvillers lilla kyrkogård. Ta dig också till staden Reims och gå en källartur hos den stora tillverkaren Pommery - den lär vara fantastisk! Det är även i Reims katedral som de franska kungarna krönts.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt som betalas på plats)
Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 16:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max två vuxna och ett barn under 3 år per rum

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn under 2-3 år bor gratis på hotellet och betalar fullpris för flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Ett husdjur är tillåtet mot en avgift på 10€ per person per natt, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & dryck

Restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Arsonval ligger 24 mil sydväst om Paris. Från Paris tar det ca 2,5 timmar att köra till Arsonval.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter