Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Bo centralt i New York & Miami inkl inrikesflyg

 • Rundresa
 • 10 nätter
 • USA
från 19.319 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

New York City följt av glödheta Miami: 9 nätters rundresa med 4 nätter i New York & 5 nätter på Miami South Beach inkl. inrikesflyg mellan New York-Miami, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn med incheckat bagage samt fullständig transfer.

Här kommer New York följt av soliga färgklicken Miami! I New York bor du mitt på pulserande Manhattan samtidigt som Miami och solstrålen South Beach väntar efter ett kort inrikesflyg. Starta resan i staden som aldrig sover bland gula taxibilar och oförglömlig storstadskänsla & varva ner i soldyrkarens Miami, under vajande palmer vid stranden, på kubanska restauranger och vid det azurblåa havet.

Erbjudandet inkluderar
 • Direktflyg från Arlanda eller Kastrup med Norwegian till New York JFK samt tillbakaflyg från Miami FLL (mellanlandning vid ditresa i november-december från Kastrup)
 • Inrikesflyg mellan New York-Miami
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och resans hotell
 • Incheckat bagage och handbagage (OBS: incheckat bagage ingår ej vid inrikesflyget men är möjligt att lägga till på plats)
 • 9 nätter i 2 städer:
 • 4 nätter på Skyline Hotel eller liknande i New York
 • 5 nätter på The Hall Hotel eller liknande på Miami South Beach
New York följt av strålande Miami

New York är en bra idé året om - staden alla drömmer om, staden med allra flest ess i rockärmen, flest oförglömliga boulevards - från skyhöga skyskrapor till pittoreska minst sagt historiska kvarter på andra sidan träbron i Brooklyn. Staden influeras av färgglada kulturer från hela världen, samtidigt som den "good o'l" amerikanska melodin ständigt sätter sina avtryck i varje steg du tar. Vi bjuder även in världsberömda Miami in till resesällskapet, som dukar upp ett soldränkt bord med sandstränder på South Beach, kubanska kvartér tillsammans med drömska palmparader. Flyget tar dig ändå till drömlandet i väst, där ett inrikesflyg såsmåningom flyger dig till paradisiska Miami. Det bästa av USA:s östkust ligger framför dina fötter!

Resplan

Dag 1 - 4: New York

Låt oss bita tag i några av USA:s allra populäraste flaggskepp, med start i det stora äpplet New York. Flyget tar dig ändå till flygplatsen JFK där en transfer väntar på att ta dig till hotellet. Du har hela 5 dagar att spendera i möjligheternas stad, strosa längs trendiga "Meatpacking Di... Läs mer

The Skyline Hotel

Dag 5 - 9: Miami

Efter en kort flygfärd från New York landar du i färgsprakande, dansande och soldränkta Miami. Här väntar en transfer med en TravelBirdskylt för att ta dig till hotellet från flygplatsen. Staden har gjort sig känd för sina vita sandstränder, latinska rytmer och vackra invånare. Gillar du shopp... Läs mer

The Hall South Beach Hotel
Praktiskt, äventyrligt & soligt

Det har aldrig varit lika smidigt att färdas över Atlanten - flyget tar dig till New York, ett inrikesflyg tar dig till Miami och en transfer står alltid redo att säkert ta dig från flygplats till hotell.

Så vad ska du hitta på under resan? Här följer några väl valda tips från någon som upplevt resan med egna ögon...

 • Vill du upptäcka några av de mest självklara flaggskeppen i NYC? En klassiker är givetvis gratisfärjan som avgår från kajen en kort promenad från Wall Street. Färjan tar dig runt Frihetsgudinnan, samtidigt som du från vattnet observerar Manhattans skyline från första parkett. TIPS! Under kvällen när solen gått ner är New York Citys skyline allra vackrast - som ett fyrverkeri av stadsljus.
 • Ground Zero: I samma område, strax bredvid Wall Street ligger minnesmonumentet Ground Zero - en viktig plats för staden och definitivt en sevärdhet.
 • Miami:
 • Upplev den kubanska kulturen som länge varit en signifikativ del av livet i Miami. Här finns mängder av berömda & minst sagt genuina cigarrshoppar, kubanska restauranger och konststudios.
 • "Little Havanna" är väl värt ett besök för ytterligare kulturupplevelser.
 • Ditt boende är beläget på South Beach - perfekt för att att strosa runt längs den historiska stranden där du kan spela volleyboll med glada lokalinvånare, bada i havet och jobba på en fin bränna.
 • Fairchild Tropical Botanic Garden: Här trivs trädgårdsälskaren som fisken i vattnet - denna botaniska trädgård samlar världens mest tropiska växter - imponeras av Odyssén av orkidéer, tropiska dammar och andra naturbegåvningar.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Visum, ESTA
 • Incheckat bagage på inrikesflyget mellan New York-Miami (kan läggas till på plats för 25 USD, cirka 215 SEK)
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 40-60 kr per person och natt i USA, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Wi-Fi finns tillgängligt på samtliga hotell under resan

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Båda hotellen under resan har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst vid bokning

Mat & dryck

Båda hotellen under resan är utrustade med en restaurang

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Tillåtet bagage

Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 25 cm)
Incheckat bagage: Max 20 kg (inkluderat)

Vänligen observera att incheckat bagage inte är inkluderat på inrikesflyget mellan New York-Miami. Du kan lägga till incheckat bagage på plats för 25USD (cirka 215 SEK)

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt)

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Om du inte har fyllt i dina korrekta personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enighet med våra allmänna villkor. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Pass

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Visum

Vänligen observera att för att besöka USA, behöver du vanligtvis inte ett visum men ett inresetillstånd (ESTA) krävs. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Washington/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till. Observera att om du reser med ett provisoriskt pass måste du skaffa visum

Vaccination

Om du ska resa till USA behöver du vanligtvis inte vaccinera dig. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter