• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Kulturpärlan Venedig

 • Cityresor
 • 3 eller 4 nätter
 • Venedig
17 omdömen
från 2.099 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 77 gånger

3 eller 4 nätter på ett 4-stjärnigt hotell i historiska Mestre, 15 minuter från Venedigs centrum. På så sätt får du 2 städer i en resa! Erbjudandet inkluderar även frukost och flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Gå vilse bland förföriska gränder, kanaler och katedraler. Njut av solnedgången med en drink i handen och få en inblick i Europas medeltid under en spännande stadsvandring! Lär även känna pittoreska Mestre, Venedigs charmiga lillasyster där du kommer att bo under vistelsen.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta eller Kastrup til Venedig
 • 3 eller 4 nätter på Apogia Sirio Hotel****
 • Frukost
 • 15% rabatt på hotellets restaurang (gäller för 1 middag per vistelse)
Vackra Venedig

121 små öar, 435 broar och 160 kanaler...välkommen till konstens, karnevalens och gondolernas Mecka! Hela staden räknas sedan år 1987 som ett världsarv, vilket säger en hel del om platsen! Promenera tillsammans genom små gränder, ta en rofylld tur med gondol, unna dig allt det goda som det italienska köket har att erbjuda och besök berömda platser som Markusplatsen, smyckesskrinet Santa Maria dei Miracoli och Ernest Hemingways favoritplats Harrys Bar.

Ett nytt tillskott bland Venedigs sevärdheter är de händer som sträcker sig upp ur Den stora kanalen och knuffar på fasaden till historiska Ca' Sagredo Hotel. Händerna är ett konstverk av Lorenzo Quinn som avtäcktes i samband med Venedigs femtiosjunde konstbiennal och är en kommentar till den miljöförstöring som hotar stadens existens.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Apogia Sirio Venezia Mestre

 • Hotel
 • Venedig, Italien
Hotel

Precis intill Mestres historiska centrum ligger det mycket populära Hotel Apogia Sirio med gratis Wi-Fi, en bra restaurang och en mysig bar. Varje morgon dukas en underbar frukostbuffé upp med varma och kalla rätter, hett kaffe och färsk frukt. När du ätit dig mätt och belåten kan du promenera de 30 metrarna till busshållplatsen varifrån du kommer till Venedigs centrum på bara 15 minuter! Vill du utforska fler delar av området, till exempel Milano, så kan du ta tåget från Venezia Mestre, som ligger 10 minuter bort.

 • +5
Läs mer
Room

Rum

Ditt bekväma dubbelrum har gratis Wi-Fi, minibar, LCD-TV, sköna sängar samt eget badrum med hårtork och produkter.

Upptäck Mestre, 15 min från Venedig

Ditt hotell ligger i historiska Mestre, passa på att utforska denna bedårande pärla!

 • Till skillnad från Venedig är Mestre billigt! Passa på att äta italienska delikatesser på restaurangerna här.
 • Mestre är mer modernt än Venedig, här hittar du butikskedjor och shoppinggallerior vilket du inte gör på samma sätt i Vendig
 • På stadens torg Piazza Ferretto hittar du historiska sevärdheetr som tornet Torre dell'Orologio och katedralen Duomo di San Lorenzo.
 • Under vistelsen har du 15% rabatt på hotellets restaurang - in och njut av lokala rätter från hotellrestaurangens duktiga kockar!
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 30 kr per person och natt i Venedig, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn 0-6 år per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0-1 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn sover i befintliga sängar

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & dryck

Hotellet har bar och restaurang

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter