Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Reseguide inkluderat

I hjärtat av pulserande Madrid

 • Cityresor
 • Spanien
9 omdömen
från 2.829 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

3 eller 4 nätter på Hotel Ganivet inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn och transfer.

Fly den svenska kylan och värm dig i Spaniens pulserande hjärta! Madrid är museernas, gastronomins och -trots sin storlek- promenadstråkens stad. Bo bekvämt i ett fint kvarter och njut av sangria och tapas på första parkett i höstsolens Madrid.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Madrid
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 3 eller 4 nätter på Hotel Ganivet
 • Frukost
Kulturälskarens Madrid

Madrid är den perfekta staden att besöka om du är konstälskare och vill njuta av söderns sol och charm. Staden är världsberömd för sina tre konstmuseer, även känt som Triangula del Arte. Andra sevärdheter är det kungliga palatset, som med sina 3418 rum är ett av världens största, samt barockkyrkan San Francisco El Grande med sin vackert dekorerade kupol. I behov av ett grönt andrum ska ni gå till Retiro Park, där man kan hyra en roddbåt eller vila benen under ett träd. Glöm för all del inte att smaka på Madrids gudomliga kök med specialiteter som cocido, bartolillo, tortilla, paella, sangria...listan kan göras oändlig!

Hotel Ganivet

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Reception

Bo bekvämt med takpool och solterrass mitt i Madrid! Det är bara 150 meter till tunnelbanestationen Puerta de Toledo och 10 minuters promenad till sevärdheter som Plaza Major, marknaden El Rastro och Atlético Madrids fotbollsstadium. I området finns gott om barer, restauranger och shopping, och på hotelelt finns gratis Wi-Fi samt dygnet runt-öppen reception.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Läs mer
room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

De moderna rummen har gratis Wi-Fi, luftkonditionering, värdeskåp, platt-TV med satelitkanaler och eget badrum med hårtork och duschprodukter.

Spaniens spanskaste stad

- så kallade Hemingaway Madrid, och visst ligger det något i det:

 • Mercado San Antón: Gammal saluhall med spanska råvaror och tapasbarer.
 • El Rastro loppmarknad: Lär känna lokalbefolkningen en söndagmorgon på EL Rastro.
 • Flamenco på Taberna Flamenca El Cortijo: Mer svängigt, kultrellt och spanskt blir det knappast. Boka biljetter till en show här med middag!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn 0-12 år per rum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0-2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 3-12 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Ingen parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Wellness

Hotellet har en swimmingpool på takterrassen som är öppen kl. 1:00 - 18:00 fram till sista oktober (beroende på vädret)

Mat & dryck

Restaurang och bar

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

I det historiska hjärtat av Madrid hittar du Hotel Ganivet, 10 minuters promenad från Plaza Mayor och 150 meter från tunnelbanestationen. Från flygplatsen tar det ca 30 minuter med bil.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter