Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Upplev mytiska Stonehenge!

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • London
4 omdömen
från 2.439 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Välj mellan 2, 3 eller 4 nätter på Royal National Hotel i London inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn samt dagsutflykt till fenomenet Stonehenge.

Kombinera god mat, shopping och kultur i London med Stonehenges fascinerande mystik. Ingen historiker har hittills kunnat förklara exakt hur de enorma stenblocken hamnat där - nu är det din tur att ta del av gåtan.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter, Arlanda eller Kastrup till London
 • 2 (ej möjligt 29-31 december), 3 eller 4 nätter på Royal National Hotel
 • Kontinental frukost (full english kan köpas till på plats)
 • Dagstur till Stonehenge på dag 2
London & Stonehenge - en resa utöver det vanliga

En kort resa från alla Londons världsberömda sevärdheter finns den historiska engelska landsbygden med kvarlämningar från medeltida bebyggelser, typisk för de brittiska öarna! Här ute väntar Stonehenge med över 5000 år av historia, byggt på spektakulära stenar som idag fungerar som en het utflyktsdestination som nu ingår i erbjudandet. Tillbaka vid boendet väntar den livliga metropolen London som alltid bjuder in till nya, spännande upplevelser!

Royal National Hotel

 • Hotell
 • London, Storbritannien
Bar

Detta hotell ligger idealt beläget endast 300 m från Russell Square Station i Londons hjärta, nära sevärdheter såsom British Museum, Covent Garden och Piccadilly Circus. Varje morgon serveras en kontinental frukost (varma frukosträtter kan beställas mot avgift) och dessutom finns en pub där du kan dricka öl samt en pizzeria för mysiga middagar. Hotellet är rökfritt och har gratis Wi-Fi.

 • +6
Läs mer
Double Bedroom - Royal National Hotel

Dubbelrum

Dubbelrummen har en dubbelsäng, tv, radio, te- och kaffefaciliteter, telefon samt privat badrum med dusch och toalett.

Dagstur till Stonehenge

Under resans andra dag hämtas ni upp vid Victoria Coach Station, Gates 1-5. kl. 8:45 (ca 40 minuter med lokaltraffik från Russel Square där ni bor) för att åka till fascinerande Stonehenge. Ni färdas i en luftkonditionerad buss över den engelska landsbyggden tills ni når de mytomspunna stenformationerna. Under resan blir ni guidade av en engelsktalande guide och besöker även det största och äldsta bebodda slottet i världen Windsor Castle, samt det kungliga St George's Chapel. Turen varar ca 11 timmar.

 • Meningen med Stonehenge förblir ett mysterium - en känd teori är att man ville bli ett med himlens tindrande stjärnor.
 • Stonehenge var ännu större förut - Darwins teori var att daggmaskar har orsakat att de gigantiska stenarna successivt sjunkit ner i marken.
 • Stonehenge finns idag med på UNESCOs världsarvslista och är en av Storbritanniens mest berömda kvarlämningar från medeltiden.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer mellan flygplatsen och hotellet
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Dubbelrum: Minst 1 vuxen och max 2 vuxna + 2 barn
Trippelrum: Minst 2 vuxna och max 3 vuxna

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år betalar 75 kr per natt för hotellet och spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-16 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & dryck

Restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Om du inte har fyllt i dina korrekta personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enighet med våra allmänna villkor. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet ligger vid Russell Square, en tunnelbanestation från Kings Cross tågstation och endast tre stationer från Euston tågstation. Från Gatwick tar det ca 40 minuter med tåg till Victoria Station (byt till tunnelbanan här och åk till Euston) och från Stansted tar det ca 1 timme med tåg och tunnelbana till Euston. Från Euston är det ca 800 m gångavstånd till hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter