• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Polackernas favorit: Gemytliga Gdansk

Cityresor 2, 3 eller 4 nätter Gdańsk

(21 omdömen)
pris per person från 1.229 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 39 gånger

2, 3 eller 4 nätter på 4-stjärniga Grand Cru i Gdansk inkl. frukost, välkomstdrink på hotellets vinbar, flyg t/r från Stockholm, Malmö, Växjö eller Göteborg samt transfer t/r.

Låt semesterkänslan presentera sig under en 4-stjärnig minisemester i charmiga Gdansk - Hansastaden på andra sidan vattnet väntar med charmiga trappgavelhus, historiska torg och en minst sagt inbjudande småbåtshamn.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter, Växjö eller Sturup till Gdansk
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Grand Cru****
 • Frukost
 • Välkomstdrink i hotellets vinbar
Mysiga Gdansk

Gör som många andra och upptäck Polens magiska charm, där varje stad stoltserar med unika karaktäristiska drag. Gdansk är en färgstark pärla på den vackra kustremsan. Här väntar smala, mysiga gator och mängder av karaktäristiska båtar som inger en känsla av att vara i en pittoresk stad vid Medelhavet.

Hela staden andas anrik hansakultur och kryllar av små mysiga caféer, en pittoresk hamn som en gång var vikingarnas favoritplats samtidigt som du kan besöka ett lokalt spa för en billig peng. Ta steget och ta del av Gdansk charm!

Q Hotel Grand Cru Gdańsk

(51 recensioner)
Hotel Gdańsk, Polen
dinner

Ett charmigt och 4-stjärnigt hotell i stadskärnan av Gdansk, utrustat med både restaurang samt en bar. Byggnaden är av klassisk stil byggt i sten, med en ständigt närvarande historisk känsla. Varje morgon serveras hotellfrukost på rummet samtidigt som du har gångavstånd till flera av stadens sevärdheter. Hotellet har även en bastu och en vinbar - unna dig själv lite avkoppling under semestern.

 • +7
Läs mer
room1

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett rymligt dubbelrum utrustat med sittgrupp för sociala tillfällen, bekväma sängar såväl som ett privat badrum med dusch och toalett.

Charmas av Gdansk

 • Torget Dlugi Targ, vilket betyder det avlånga rummet, är ett medeltida torg som anses vara ett arkitektoniskt mästerverk. Förutom det mäktiga rådhuset hittar du flera av stadens karaktäristiska trappgavelhus såväl som trivsamma marknader.
 • Glöm inte hjärtat av Old Town, med en av världens största tegelkyrkor i världen - 'St Mary's Church'.
 • Mer kyrkor? Den över 700 år gamla kyrkan 'St Bridget's Church' är ett annat makalöst landmärke i staden.
 • Vill du veta mer om Gdansks Hansahistoria? Besök Historical Museum of Gdańsk där du får hela berättelsen.
 • På tal om Hansatiden, Gdansks varv kallades en gång 'Lenins Shipyard', och står idag kvar och visar upp båtar som daterar långt tillbaka i tiden.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Polen, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 22:00

Utcheckning

Fram till kl. 07:00 - 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 2 barn upp till 12år samt en bebis per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-5 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 6-12 år bor för 170 SEK per natt
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst

Mat & dryck

Frukost serveras på rummet och hotellet är utrustat med en restaurang samt en bar

Wellness

Hotellet har ett gym samt en bastu

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget mitt i klassiska "Old Town", samtidigt som den populära parken Oliwski ligger cirka 20 minuter taxifärd från boendet. Tågstationen ligger ungefär 1,5 km från hotellet.