Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Rundresa bland Thailands drömstränder

 • Rundresa
 • 13 eller 14 nätter
 • Thailand
från 14.199 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Drömsk rundresa i Thailand: 12 nätter inkl. frukost, två utflykter, fullständig transfer, två inrikesflyg, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Den här gången fyller vi äventyret i Thailand med de allra mest magiska stränderna, autentiska båtfärder och som grädden på moset, myllrande Bangkok. Lägg även till Krabi, Railay Beach och ett gäng färgstarka utflykter - låt resan börja!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Bangkok (rutten kan innehålla mellanlandning, se tid och plats i bokningsprocessens steg 3)
 • Fullständig transfer under resan (inkl. 2 inrikesflyg)
 • 12 nätter på 3 olika hotell (se resplan för mer information)
 • Frukost varje morgon
 • Traditionell thailändsk lunch (dag 2)
 • Stadsutflykt i Bangkok (dag 2)
 • Utflykt till historiska Kanchanaburi (dag 3)
Tillval
 • Flytande marknad i Bangkok för 640kr per person
 • Utflykt till Grand Palace & Wat Pho för 680kr per person
 • Tempel & stadsutflykt i Bangkok för 380kr per person
 • Kanalutflykt i Bangkok för 500kr per person
 • Kryssning med middag i Bangkok för 630kr per person
 • Speed boat på Phi Phi Island för 580kr per person
 • Krabi: Upplev 4 öar med Speed boat & lunch för 410kr per person
 • Krabi: James Bond-äventyr med båt & kanot för 610kr
 • Kajakutflykt inkl. lunch i Krabi för 520kr per person
Drömresan genom Thailand!

Thailand myllrar av spännande upplevelser och härliga kontraster med allt från pulserande storstadsdjungel i Bangkok, flytande marknader och drömska paradisstränder i Krabi. Förbered dina sinnen på harmonisk ö-hopping med stränder du alltid velat besöka, mäktiga tempel du endast sett på bild och en minst sagt välkomnande lokalbefolkning!

Resplan

Dag 1: Ankomst i Bangkok

Resan går av stapeln i Thailands huvudstad, Bangkok. Under resans första dag har du möjlighet att utforska staden efter eget bevåg. Gör dig hemmastadd, välj ut dina favoritplagg och ge dig ut på en första delikat middag eller besök mytomspunna marknaden Chatuchak, där du kan fynda allt mellan ... Läs mer

I Residence Sathorn

Dag 2 - 4: Äventyrsdag i Bangkok

Resans andra dag bjuder på en spännande utflykt i huvudstaden. En transfer hämtar upp dig kl. 8:30 på morgonen och tar dig till Bangkoks karaktäristiska "Shoe string" - ett klassiskt sätt att utforska Bangkok på. Du har sällskap av en engelsktalande tolk som låter dig skåda tradition... Läs mer

I Residence Sathorn  eller liknande

Dag 5 - 8: Drömstränder i Krabi

Vi slår på stort - för att maximera resan adderar vi ett inrikesflyg till Krabis underbara kustremsa. En transfer hämtar dig på hotellet och tar dig hela vägen till flyget till Krabi.

Krabi är huvudstad i provinsen och är känd för sin vackra kustlinje. Stränderna kantas av palmer mete... Läs mer

Ao Nang Sunset Hotel

Dag 9 - 11: Railay Beach - nås endast med båt

Låt TravelBird presentera Railay Beach! Railay är en relativt outforskat öområde men himmelska stränder, sagolika vattengrottor och mäktig regnskog. Tack vare ölandskapets klippiga terräng går det endast att ta sig hit via båt-transfer, som även är ditt färdmedel i detta fall. Efter första nat... Läs mer

Railay Princess Resort & Spa

Dag 12 & 13: Bangkok & hemfärd

Efter paradisiska strandvistelser i Krabi och Railay bjuder den tolfte dagen på tillbakafärd mot Bangkok där du spenderar en sista natt innan hemfärd till Sverige. En transfer tar dig hela vägen tillbaka till flygplatsen i Bangkok, först via båt och därefter bil till flygplatsen. Inrikesflyget... Läs mer

I Residence Sathorn
Valbara utflykter under resan

Flytande marknad i Bangkok: Upplev Thailands autentiska flytande marknad! En tradition unik för Thailand som måste upplevas vid ett besök i det mytomspunna landet. Utflykten varar i 5h och startar 7.30 under resans fjärde dag.

Grand Palace & Wat Pho: Du har givetvis hört talas om Bangkoks mest berömda tempel. Nu har du chansen att uppleva en guidad utflykt i det heliga området med helt magiska scener för ögat. Utflykten varar i 3h och startar 8:30 under resans fjärde dag.

Guidad Tempel-tur i Bangkok: En engelsktalande guide tar dig till stadens häpnadsväckande tempel, med rolig fakta och intressant historia bakom mästerverken. Utflykten varar i 3h och startar 8:30 under resans fjärde dag.

Kanalkryssning i Bangkok: Upplev en genuin kryssning genom huvudstadens underbara vattendrag. Utflykten varar i 3h och startar 8:30 under resans fjärde dag.

Kryssning inkl. middag: Vill du även äta en romantisk middag under din flodkryssning? Då är detta alternativet för dig. Utflykten varar i 3h och startar 17:00 under resans fjärde dag.

Speedboat till Phi Phi Island: Gillar du fart och fläkt? Denna utflykt tar dig på en fartfylld båtupplevelse till drömska Phi Phi Island, häftigt men även vackert. Utflykten varar i 8h och startar 8:30 under dag 6, 7 eller 8.

Speedboat till 4 öar inkl. lunch: Vill du uppleva fart och fläkt men samtidigt se mycket? Denna utflykt tar dig till hela fyra öar och inkluderar picnic-lunch. Utflykten varar i 5,5h och startar 8:30 under dag 6, 7 eller 8.

James Bond-utflykt med båt: Vem vill inte färdas som James Bond precis som i filmen som utspelade sig i Thailand? Utflykten är skräddarsydd efter filmen och inkluderar även en kanotfärd mot slutet. Utflykten varar i 8h och startar 8:30 under dag 6, 7 eller 8.

Kajakutflykt i Ao Thalane: Upplev ett exotiskt kajak-äventyr i den thailändska regnskogen med en erfaren guide. Utflykten varar i 7,5h och startar 8:30 under dag 6, 7 eller 8.

 • Samtliga spännande utflykter är valbara och går att addera i bokningsprocessen
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10 kr per person och natt i Thailand, som betalas på plats)
 • Inträde till National Park Krabi
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max personer per rum (3 vuxna eller 2 vuxna & 1 barn upp till 11 år + 1 spädbarn upp till 1 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyg
Barn 2-12 år får 25% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Wi-Fi finns tillgängligt gratis eller mot en avgift på resans hotell

Husdjur

Husdjur är inte tillåtet under resan

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Mat & dryck

Resan inkluderar frukost varje morgon samt 1 lunch under dag 3

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Transfer

Resan inkluderar fullständig transfer med bil, buss samt inrikesflyg.
Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Pass

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Visum

Vänligen observera att för att besöka Thailand, behöver du vanligtvis inget visum för resor kortare än 30 dagar. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Bangkok/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till

Vaccination

Om du ska resa till Thailand behöver du vaccinera dig mot Hepatit A samt eventuellt Hepatit B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter