Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Bästsäljande hotell mitt i Barcelona

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Barcelona
5 omdömen
från 2.239 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3 eller 4 nätter på populära Hotel Retrome i Barcelona inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn samt transfer t/r mellan flygplats och hotell.

Gillar du tapas, folkliv i solen, shopping, konst och att dansa salsa? Då är Barcelona staden för dig! Denna pärla är en smältdegel av heta smaker, dansanta rytmer och fängslande konst. Färger, former och det turkosa Medelhavet sätter prägel på den kosmopolitiska storstaden som bara måste upplevas minst en gång i livet!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup, Landvetter eller Skavsta till Barcelona
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter på Retrome****
 • Frukost
Spansk hetta i Barcelona

Oavsett vilken tid på året du väljer att åka till Barcelona så kommer du ha en het, härlig semester. Storstaden väntar med kryddiga tapas, svalkande sangria, flera av världens bästa konstmuseum och shopping i världsklass. Ta dig upp på höjden och strosa runt i en av Europas mest berömda parker, Park Guell, och inspireras av Gaudís lekfulla arkitektur. Bege dig ner till hamnen för en skaldjursmiddag du sent kommer att glömma, eller gå vilse bland barerna i Gamla stan.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Hotel Retrome Barcelona

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Hotel view

Endast 600 meter från Passeig de Gràcia och 1 minuts promenad från tunnelbanestationen Girona Metro ligger detta trevliga hotell med gratis Wi-Fi. I området finns kaféer, barer, butiker och flera av Gudís berömda hus. Personalen pratar spanska, engelska och somliga även svenska.

 • +3
Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

De individuellt inredda rummen har satelit-TV, sköna sängar och eget badrum med regndusch, hårtork och badprodukter. En del rum har även balkong.

Tips i Barcelona

 • Gràcia: En lummig stadsdel som är populär bland konstnärer, unga bohemer - och pensionärer!
 • La Barceloneta: Stranden har blivit en av stadens vackraste platser - hit kommer soldyrkare året om för att njuta av soltimmar, goda drinkar och avslappning.
 • Tibidabo: Ta spårvagnen upp på berget med utsikt över hela staden, längst upp hittar ni ett gammalt nöjesfält!
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Barcelona, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna och 1 baby 0-1 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-17 räknas som vuxna på hotellpaketet.
Det går att ställa in en extrasäng utan extra kostnad

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet serverar frukost

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler.

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter