Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Ekologiskt lantliv på Mallorca

 • Solsemester
 • 7 nätter
från 9.219 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck det riktiga Mallorca med hyrbil och Agriturismo: 7 nätter på Can Torna Agroturismo inkl. ekologisk frukost, vinflaska, fruktkorg, gratis parkering, hyrbil (Opel Corsa eller liknande) och flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

En fridfull gård med hemmaodlad, ekologisk frukost, ett fridfullt landskap i autentisk gårdsmiljö - addera även en hyrbil med makalösa färder genom det böljande landskapet. Varför inte krydda vistelsen med ett museumbesök, matlagningskurs eller traditionell spansk middag?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Palma
 • 7 nätter på Can Torna Agroturismo
 • Ekologisk frukost varje morgon
 • Vinflaska
 • Fruktkorg
 • Hyrbil (Opel Corsa eller liknande)
 • Gratis parkering
Tillval
 • Besök museum "La Granja" för 250kr per person
 • Upplev traditionell spansk middag för 300kr per person
 • Matlagningskurs för 400kr per person
Miljövänligt på Mallorca

Mallorca är sedan gammalt en kär vän för svenska semesterfirare - men platsen har så mycket mer att erbjuda utöver sol och bad! Mallorca är även en väldigt exotisk plats där man levt på klassiskt vis under väldigt lång tid. Samtidigt som stränderna väntar inom räckhåll övernattar du på en traditionell "agriturismo" - en lantgård med ekologiska produkter. Smaka honung från farmen, njut av ekologiska frukostar och känn mystiken i de stora, klassiska salarna med trädörrar - precis som förr. Resan tar dig tillbaka till Mallorcas grunder, samtidigt som stranden, utsikten och alla Mallorcas flaggskepp finns inom räckhåll.

Ca'n Torna Agroturismo

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spanien
Agroturismo Ca'n Torna

Välrenommerade Can Torna Agroturismo är en välbevarad lantgård med tydliga spår från det genuina Mallorca, med fokus på avkoppling och att vara ett med naturen. Bo miljövänligt, frossa ekologiska frukostar och njut av att vara mitt i den spanska naturen. En gård som nu fungerar som ett hotell, perfekt som ett avbrott i den stressiga vardagen.

 • +2
Läs mer
Standard double room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummen är rymliga, lantligt charmiga precis som juniorsviten samt utrustade med sittgrupp for sociala tillfällen, bekväma sängar och ett privat badrum med dusch och toalett.

Res miljövänligt!

Denna sida av Mallorca bjuder på lite av en annan upplevelse än vanligt - Mallorca stoltserar som vanligt med tidlösa stränder och underbar hiking-kultur. Denna gång bor du på agriturismo - en klassisk lantgård där du njuter av Mallorcas underbara natur med vackra vyer, dalande kullar och hemmaodlade specialiteter. Varje morgon serveras ekologisk frukost från närområdet!

 • Gården har bevarat sin traditionella farm-känsla och bjuder fortfarande på egna odlingar som serveras till frukost - mums!
 • Lägg dig i hängmattan, lyssna av naturens lugnande musik och låt semesterkänslan lugna kropp och sinne. Tid för vila och återhämtning!
 • Restaurant de Cane: en supermysig restaurang på landet, endast 7 minuter med bilen från ditt boende. Restaurangen bjuder på lokalproducerad mat med toppbetyg!
 • Ungefär 11 kilometer från gården ligger öns huvudstad Palma. Till skillnad från den lugna gården kontrasterar Palma med pulserande gator och stort utbud av restauranger.
 • Ta hyrbilen till Manacor, en stad full av överraskningar. Här finns "Drakgrottan", ett imponerande grottkomplex med en underjordisk sjö, många grottvalv och en praktfull ljusshow.
Tillval under resan

La Granja: Lägg till ett besök på det berömda museet La Granja. Museet ger en unik inblick i det genuina, traditionella livet på Mallorca. Gårdsliv, farmkulturen och mat står under strålkastaren!

Spansk middag: Lägg till en autentisk spansk middag! Glöm överreklamerade tapasrestauranger, men denna middag får du en genuin spansk matupplevelse - spännande mat med en stor klick kultur på köpet!

Matlagningskurs - Lägg till en minnesvärd matlagningskurs under resan! Hur gör man egentligen tapas, och vad finns det mer för specialiteter? Se, lär och testa själv - ta med färdigheterna hem och briljera i köket på hemmaplan.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-30 kr per person och natt på Mallorca, som betalas på plats)
 • Vänligen observera att det kan tillkomma en extra avgift för eco-skatt i denna resa (cirka 1€ per person per natt)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Dubbelrum: 2 vuxna & 1 barn upp till 12 år

Juniorsvit: 3 vuxna eller 2 vuxna & 1 barn upp till 12 år

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år år 50% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn under 12 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 12-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyget

Tredje vuxen får 20% rabatt på hotell

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Parkering

Gratis parkering på gården

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst vid bokning

Mat & dryck

Hotellet serverar ekologisk frukost varje morgon. Gården har även en egen bar

Wellness

Boendet har en utomhuspool. Vänligen observera att den är säsongsbaserad och är inte öppen under vintermånaderna

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Du bor på en gård mitt i naturen, 11 km från Palma, 1,5 km från Esporlas samt cirka 20 minuter vacker bilfärd från flygplatsen i Palma.

Can Torna Agroturismo
Carretera Esporlas
07190 Esporles
Spanien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter