Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Historiska Berlin med guidad tur

 • Cityresor
 • Berlin
10 omdömen
från 2.159 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Elegant hotell i hjärtat av Berlin: 2 eller 3 nätter på 4-stjärniga DORMERO Hotel Berlin Ku'damm inkl. frukost, välkomstdrink, guidad stadsvandring samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Unna dig själv en kulturell stadsresa till Berlin! Tack vare den inkluderade stadsvandringen får du inblick som aldrig annars i stadens fascinerande historia, kontrastrika arkitektur och pampiga sevärdheter - detta är Berlin! Du bor på ett otroligt trevligt 4-stjärnigt hotell nära Kurfürstendamm, så du har den perfekta utgångspunkten för att botanisera bland Berlins oändliga möjligheter.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta eller Landvetter till Berlin
 • 2 eller 3 nätter i dubbelrum på DORMERO Hotel Berlin Ku'damm****
 • Frukost & välkomstdrink
 • Walking Tour - halvdags stadsvandring i Berlin med engelsktalande guide (dag 2)

DORMERO Hotel Berlin Ku'damm****

 • Hotell
 • Berlin, Tyskland
Garden View

Du bor på atmosfärsfulla DORMERO Hotel Berlin Ku'damm, ett 4-stjärnigt hotell inrett med en perfekt balans av klassisk elegans och modern kreativitet. Här finns restaurang, bar och en lounge med utsikt över trädgården, där du kan koppla av med ett glas vin.
Som hotellets namn antyder är du inte långt från den populära shoppinggatan Kurfürstendamm, där du hittar ett överflöd av trendiga butiker, chica caféer och restauranger.

 • +7
Läs mer
Room

Dubbelrum

Rummet har en dubbelsäng, skrivbord, platt-tv, gratis Wi-Fi och en minibar som du har fri tillgång till. I badrummet finns dusch eller badkar, toalett, sminkspegel och hårtork.

Lär känna Berlin under en stadsvandring

Erbjudandet inkluderar en halvdags vandringstur längs stadens gator med en engelsktalande guide. Upplev Berlins historia och nutid medan du lär dig mer om staden under preussisk ledning, under nazisternas diktatur samt under det kalla kriget.

 • Med avgång kl 10:30 på dag 2 från mötesplatsen vid Hackescher Markt-tunnelbanestationen i Öst-Berlin får du uppleva stadens atmosfär och göra stickprov i Berlins spännande historia, från grundandet via Andra världskriget till dagens urbana Berlin med sikte på framtiden.
 • Du får bl.a besöka spännande Checkpoint Charlie, resterna av Berlin-muren, ståtliga Brandenburger Tor, vackra boulevarden Unter den Linden samt trendiga Potsdamer Platz och Friedrichsstrasse.
 • Byggnader och platser länkas samman och du får under ca 4 timmar en mängd intryck av staden du aldrig hade kunnat ana!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Min och max 2 personer per dubbelrum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Barnrabatt

Det finns ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & Dryck

Daglig frukost ingår
Hotellet har restaurang och bar

Wellness

Tillgång till gym samt bastu

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

DORMERO Hotel Berlin Ku'damm ligger precis intill Västberlins paradgata Kürfurstendamm, ett stenkast från U-bahnstationen Augsburger Str. Från Flygplatserna Tegel och Schönefeldt går det lokaltrafik till Augsburger Str. som tar ca. 45 minuter.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter