• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Guidad stadstur i historiska Krakow

Cityresor 2, 3 eller 4 nätter Kraków

pris per person från 1.729 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 6 gånger

Minisemester i Krakow med 2, 3 eller 4 nätters boende på Hotel Maly i Krakows gamla kvarter, frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn och en guidad stadstur väntar!

Åk på en minnesvärd weekend till historiska Krakow. Känn den friska luften fylla dina lungor medan du upptäcker stadens gömda gränder, murriga kaféer och vackra arkitektur. Ditt hotell ligger mitt bland stadens gedigna utbud av restauranger, barer och shopping.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup eller Skavsta till Krakow
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Maly
 • Frukost
 • Guidad stadstur (dag 2)
Tillval
 • Checka in max 1 bagage på 15 kg per person med Ryanair
Charmas av Krakow

Trots att eld och krig har härjat runt knuten så har Krakow kvar sin medeltida stadskärna, med kullerstensgator, pittoreska gränder och vinda hus. Här gömmer sig murriga kaféer, spännande vodkabarer, genuina restauranger och souvenirvänliga butiker. Men det finns även ett modernare Krakow bakom de historiska fasaderna. Precis som i många andra städer i Östeuropa så är det i blandningen av gammal charm och unga trender som magin uppstår, inte minst i Krakow!

Aparthotel Maly Krakow

Hotel Kraków, Polen
Aparthotel Maly Krakow

Aparthotel Maly är genomgående fräscht och är bekvämt beläget endast 300 meter från tågstationen Krakow Glowny som tar dig runtom till stadens alla hörn. Hotellet är dessutom utrustat med trevliga sociala utrymmen med sittgrupper samtidigt som frukost serveras i en närliggande restaurang.

Läs mer
rum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum är utrustade med bekväma sängar (dubbelsäng eller enkelsängar), TV, skrivbord, vattenkokare, såväl som ett privat badrum med dusch, badartiklar samt hårtork.

Historisk vandring i krakow

Lär känna Krakows turbulenta historia under en spännande promenad genom slingrande gränder och brokiga torg. Guiden kommer bland annat berätta historierna om Gamla stan, Stora torget, St. Mary's katedral, Krakows "Cloth hall" som är med på UNESCO:s världsarvslista, Jagiellonian University grundat redan på 1300-talet och mycket mer.

 • Turen äger rum på dag 2
 • Turen varar i ca 3 timmar
 • Ni möts kl. 14:00 vid St. Adalbert med utskrivna biljetter
 • Turen avslutas runt kl. 17:00 på den vackra Wawelkullen
Vad resenärer säger om TravelBird
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer (det går direkttåg från flygplatsen till närheten av hotellet)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 4 år per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0-1 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-4 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 5-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Wellness

Massage går att köpa till på plats

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger 300 meter från tågstationen Krakow Glowny, 750 meter från Main Market Square med många restauranger samt caféer samt 400 meter från grönskande Planty Park.

Aparthotel Maly
Kurniki 4, Old Town
31-156 Kraków
Polen