Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Upptäck Litauens skönhet Vilnius

 • Cityresor
 • Vilnius
från 6.859 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Skönheten Vilnius: 3 eller 4 nätter inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Vilnius är definitivt en destination som du kommer falla för. Staden känns stilren, modern och ger samtidigt ett unikt historiskt perspektiv. Låt dig fångas av vackra kyrkor, god öl och njut av inhemsk fika med rykande kaffe och färska bakverk - Litauen är en outforskad diamant!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Vilnius
 • 3 eller 4 nätter på Comfort Hotel LT****
 • Frukost

Comfort Hotel LT Rock'n'Roll****

 • Hotell
 • Vilnius, Litauen
lounge

Detta hotell bjuder gästerna på en rock'n'roll upplevelse och har designats i kontrasterande färger och med musiklegender som tema. Här finns reception öppen 24h och hotellets restaurang serverar internationella maträtter och efterrätter. Hotellet ligger bara ett stenkast från den gamla delen av huvudstaden och fungerar som en perfekt bas för att utforska och beundra allt som finns i stadens centrum.

 • +-4
Läs mer
room

Dubbelrum

Rummen på Comfort Hotel LT är luftkonditionerade och inredda i en modern, urban stil. Du kommer att ha tillgång till en 32-tums platt-TV, fåtölj och bord samt ett komplett badrum med golvvärme och hårtork. Även här gör rock'n'roll-temat sig påmint i väggkonst och färgval...

Tips i Vilnius!

 • Būsi Trečias: Besök puben som var först i staden att brygga sin egen öl - en sällskaplig plats där du även kan smaka lokala delikatesser.
 • Užupis: Detta konstnärliga kvarter bjuder på mängder av konstutställningar och kan liknas med anrika Montmartre i Paris. Här blandas historia, kultur och konst!
 • Pilies Gatvė: I Vilnius måste du givetvis besöka stadens förmodligen äldsta gata. Vrider vi tillbaka tiden så var detta vägen som tog dig raka vägen till kungliga palatset. När du promenerar denna gata har du även en praktfull vy över tornet Gediminas.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-40 kr per person och natt i Vilnius, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Prisen per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-5 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget (sover i existerande sängar)
Barn 6-17 år betalar 30€ per natt för hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst

Mat & dryck

Frukost varje morgon och hotellet är utrustat med restaurang samt en bar

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet är beläget i centrum av Vilnius, 700 meter från Vilnius centralstation samt 4km från Vilnius flygplats.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter