från
2.089 kr
 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

4-stjärnigt hotell vid Tower of London

Stadsresa 2, 3 eller 4 nätter London

Redan bokad 19 gånger

pris per person från 2.089 kr
baserat på 2 personer

2, 3 eller 4 nätter på The Tower Hotel**** i London inkl. frukost och flyg t/r från Göteborg, Stockholm, eller Köpenhamn.

Roa dig kungligt i London! Med centralt hotell precis vid Tower of London har du hela stan för dina fötter och oavsett om du är kung i baren eller shopping-drottning så kan du höja ett glas och nicka mot Buckingham Palace när du gör metropolen din!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta och Landvetter med Ryanair till Stansted eller från Arlanda med Norwegian och Kastrup med EasyJet till Gatwick
 • Handbagage
 • Incheckat bagage - endast vid resa med Norwegian
 • 2, 3 eller 4 nätter på The Tower Hotel****
 • Frukost
Tillval
 • Checka in max 1 bagage på 15 kg per person med Ryanair
 • Checka in max 1 bagage på 20 kg per person med EasyJet
Lustfyllda London

Staden som har något för alla! Det sägs finnas 7000 pubar i London, så törstig behöver man inte gå. Museum i världsklass, nattliv så det ryker om det och alla shoppinglystna har fler butiker att besöka än de klarar av, oavsett budget.

Det 4-stjärniga hotellet The Tower Hotel ligger, som namnet avslöjar, alldeles nära borgen The Tower of London med anor 1000 år bakåt i tiden! Mer centralt kan du knappast bo, med hela London för dina fötter. Ett färgsprakande, lärorikt och spännande äventyr väntar!

The Tower Hotel****
lobby

Bo bekvämt med ett idealiskt läge vid Tower Bridge i centrala London, med bara 8 minuters promenad till tunnelbanestationen Tower Hill. Njut av färska rätter på hotellets restaurang Brasserie med en oslagbar utsikt över Themsen och den ikoniska Tower Bridge och i baren serveras läskande drinkar. Du har gratis Wi-Fi och har finns ett gym där du kan varva ner, eller upp med lite motion.

Double/Twin Room
rum

De luftiga rummen har platt-TV, skrivbord, sköna sängar och eget badrum med dusch, toalett och hårtork. Dessutom har de utsikt över Tower Bridge eller St. Katherines.

Välj ett avgångsdatum

Exklusive
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Incheckat bagage med EasyJet (kan läggas till i bokningen)

Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Rumskapacitet

Max 2 personer per dubbelrum

Reser ni i större sällskap går det bra att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Tyvärr finns det ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukostrestaurang

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Tillåtet bagage

Ryanair:
Handbagage: Max 10 kg, 55 x 40 x 20 cm
Incheckat bagage: Max 15 kg (tillval)

Norwegian:
Handbagage: Max 10 kg, 55 x 40 x 23 cm
Incheckat bagage: Max 20 kg (inkluderat)

easyJet:
Handbagage: Ingen viktgräns (56 x 45 x 25 cm)
Incheckat bagage: Max 20 kg (tillval)

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygtider

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet ligger vid tunnelbanestationen Tower Hill i centrala London.

The Tower Hotel
St Katherines' Way
Tower Hamlets
London, E1W 1LD
Storbritannien