• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Malta med sol & 4* halvpension

Solsemester 7 eller 14 nätter Mellieha

pris per person från 4.109 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 10 gånger

Upptäck paradiset Malta: 7 eller 14 nätter på Paradise Bay Malta**** inkl. halvpension (frukost & middag), flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt transfer.

Turkosblått hav, sommarvärme och svalkande havsbris kännetecknar en lyckad semester! Boka nästa resa till Malta och få detta och mycket mer, vad sägs som havsutsikt och halvpension på 4-stjärniga Paradise Bay Malta?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Malta
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 7 eller 14 nätter på Paradise Bay Malta****
 • Halvpension (frukost & middag)
Kristallklart, spännande... Malta

På Malta strålar solen året om, havet är ständigt lika kristallklart och du har aldrig långt till nästa snorkelutflykt. Maltas havssida karaktäriseras av ett skärgårdsliknande öliv, men en betydligt mer exotisk känsla jämfört med Sverige. Den maltesiska skärgården karaktäriseras även av vattengrottor på de många vackra öarna, gamla riddararv och badvänliga klippor. I erbjudandet njuter du även av halvpension med frukost och middag på ett 4-stjärnigt hotell - perfekt under semestern!

Paradise Bay Hotel****

(128 recensioner)
Hotel Mellieha, Malta
Hotel

Det 4-stjärniga hotellet är beläget precis vid havskanten, med utsikt över Medelhavet från terrassen såväl som rummet om du väljer havsutsikt. Det stora poolområdet bjuder in till lata semesterdagar med drink i handen, samtidigt som frukost och middag väntar varje dag på hotellets eleganta restaurang. Hotellet är även utrustat med ett stort wellnessområde och du kan också boka massager på hotellet.

Läs mer
Room sea view

Dubbelrum med havsutsikt

4 vuxna per rum

Välj mellan dubbelrum eller dubbelrum med havsutsikt. Förutom den magnifika havsutsikten är rummet rymligt samt utrustat med bekväma sängar, minibar, sittgrupp för sociala tillfällen och ett badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

TravelBird tipsar!

Solsken, vacker natur & lyxig halvpension...

Tips: Stannar du över nyår väntar en glamorös galamiddag i erbjudandet.

 • Sol & bad: Boende med utsikt över medelhavet, slå dig ner i en solstol vid poolen och njut! Soldyrkaren kan även via en kort promenad nå stranden, eller varför inte slå sig ner på en av de närliggande badklipporna?
 • Halvpension: Frukost och middag varje dag - njut av den maltesiska matkulturen!
 • Vid vistelse över nyår väntar en lyxig galamiddag - precis som det nya året ska firas in.
 • Besök Blue Grotto: Malta är känt för dess häftiga vattengrottor och Blue Grotto är en av öns mest kända. Ta ett dopp i det turkosblå vattnet!
 • Damma av solglasögonen, på med solskyddskrämen och njut av underbart solsken tillsammans med frekventa dopp i vattnet. Varför inte en spännande snorklingsutflykt?
Renovering på Paradise Bay Malta****

Vänligen observera att hotellets reception genomgår en mindre renovering. Renoveringen är klar tjugonde december och påbörjas igen den fjärde januari 2018.

Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt på Malta, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 16:00 - 23:59

Utcheckning

Fram till kl. 07:00 - 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 4 vuxna per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 12-17 år får rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum. TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna att boka detta rum

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang samt en bar. Erbjudandet inkluderar frukost och middag varje dag. Stannar du över nyår väntar även en galamiddag

Wellness

Hotellet har ett stort poolområde, jacuzzi, bastu, gym och erbjuder massagemöjligheter

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet är beläget ungefär 5 minuter promenad från havet samt cirka 1h färd med transfern från flygplatsen på Malta.

Paradise Bay Hotel
Paradise Bay, MLH 9068 Mellieħa
Malta