Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Centralt hotell i kulturstaden Prag

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Prag
från 2.179 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Prags medryckande atmosfär: 2, 3 eller 4 nätter på centralt hotell inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt privat flygplatstransfer t/r.

En resa till Prag gör man gärna var dag! En underbar stad med medeltida torg, vackra kyrkspiror, rykande grytor och generösa ölstop. Med ett mysigt, centralt beläget hotell nära gamla stan väntar Prags alla fantastiska sevärdheter runt hörnet!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Prag
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Adler Prague
 • Daglig frukost
 • Sen utcheckning till kl. 15:00
Prags fängslande historia & kultur

Prag hör till Europas vackraste och mångsidigaste städer. Staden kallas ofta den gyllene staden av dess besökare och den historiska stadskärnan lever sannerligen upp till detta namn. Här finner du arkitektonisk finess genom flera olika tidsepoker, dekorerade husfasader och pampiga historiska byggnader. Stadsbilden är verkligen unik!

Flanera i den pittoreska gamla stan, gå över den ikoniska Karlsbron - särskilt magisk är upplevelse i skymningen - och stanna till på hemtrevliga kaféer i stadens mysiga kvarter. Utöver smala, slingrande gator är Prag även hem för modern arkitektur, ett brusande stadsliv, en livlig konstnärsscen och ett utsökt nattliv. Se framemot en toppensemester!

Hotel Adler Prague

 • Hotel
 • Prag, Tjeckien
Hotel Adler Prague - Hotel

Detta hotell är beläget i centrala Prag, knappt 1km från den historiska stadskärnan och det kända torget Staroměstské náměstí. Närmaste tunnelbanestation ligger ungefär 100 meter från hotellet och den tar dig till stadens alla hörn. Varje morgon njuter du av en god frukost innan det är dags att dyka in i Prags sagolika atmosfär.

 • +3
Läs mer
Hotel Adler Prague - DB Rooms

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Hotellets dubbelrum är bekväma och utrustade med gratis Wi-Fi, TV, badrum med dusch eller badkar samt en separat toalett.

Tips!

 • Besök Mucha-museet dedikerat till den kända tjeckiska konstnären. Utställningarna är enastående!
 • Strax utanför centrum, uppe på en kulle, ligger den historiska fästningen Vyšehrad som bjuder på vackra utsikter året om
 • Förhandsboka biljetter till Prags ståtliga statsopera till vänliga priser. Vad sägs om till exempel Svansjön? Helt underbart!
 • Den historieintresserade kommer att uppskatta Kommunistmuseet som berättar om kommunistregimen i Tjeckoslovakien efter andra världskriget
 • En unik sevärdhet i Prag är de så kallade "dansande husen" (Tančící dům) som ligger vid floden endast 750 m från ditt hotell - ett spännande exemplar av modern arkitektur

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-11 år) per rum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka fler rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2 år bor gratis och betalar fullt pris på flyget
Barn 3-11 år betalar ca 200 kr per natt på hotellet samt fullt pris på flyget
Barn från 12 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-FI

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna att boka dessa rum

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter