Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Häftiga havsgrottor på maltesiska Gozo

 • Solsemester
 • 7 nätter
 • Munxar
från 4.029 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Otroliga Malta & ön Gozo: 7 eller 14 nätter på San Andrea Hotel**** inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm, transfer t/r (shuttleservice samt färja).

Malta, ett närliggande paradis med häpnadsväckande, vackra vattengrottor, kristallklart vatten, underbara bad och solmöjligheter och pittoreska fiskebyar. Den här gången spenderas semestern på ön Gozo, precis utanför fastlandet - en paradisisk semester inom Europa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta till Malta
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet (shuttle & färja)
 • 7 eller 14 nätter på San Andrea Hotel på ön Gozo
 • Frukost
Malta & fantastiska Gozo

Ut till havs, bland Maltas förtrollande skärgård fyllda med vattengrottor, gömda badstränder och en förtrollande semesterkänsla. Ditt hotell är beläget ute på ön Gozo, havsgrottornas mekka. Här väntar det sanna och alltid så exotiska skärgårdslivet. Förutom bländande ö-liv är Gozo berömt för sin avkopplande livskultur med betydligt mindre volym människor, röda sandstränder kryddat med häpnadsväckande branta klippor som karaktäristiskt sluttar ned i havet.

Tips: Avnjut öns delikatesser efter en dag fylld av havsäventyr, helst på ett dukat bord under under den stjärnklara himmeln, som ett skimrande tomtebloss under nyårsnatten.

San Andrea Hotel

 • Hotel
 • Munxar, Malta
bay, sea view

Ett hotell med toppenbetyg av tidigare kunder, beläget längst in av en mysig havsbukt, omringat av vackra havsklippor. Från hotellets terrass och balkonger väntar härlig havsutsikt och i restaurangen väntar hotellfrukost varje morgon. Njut av att bo ett stenkast från havet, lokala specialiteter i restaurangen och ett prisvärt val under semestern.

Läs mer
double room sea view

Dubbelrum med havsutsikt

4 vuxna per rum

Välj själv mellan dubbelrum alternativt singelrum samt om du önskar att bo med havsutsikt. Samtliga rum är rymliga, stilrent inredda samt utrustade med bekväma sängar, sittgrupp för sociala tillfällen såväl som med ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Vattengrottor, utsökt mat och mer

På ön Gozo hittar du stora, mystiska och vackra vattengrottor. Ett dopp i de gigantiska grottorna är helt magiskt, samtidigt som Malta väntar med lokala matspecialiteter, en strålande sol och mycket annat.

 • Gozo är berömt för sina mytomspunna havsgrottor - ta en båttur eller hyr en kajak och besök de häftiga naturplatserna. Som att vara i en saga!
 • Malta och ön Gozo lurar med mängder gömda och okända badplatser. Hoppa från en klippa, och fira att det är semester.
 • Sol & bad: Boende med utsikt över medelhavet, slå dig ner i en solstol vid stranden och njut! Soldyrkaren kan även via en kort promenad nå stranden, eller varför inte slå sig ner på en av de närliggande badklipporna?
 • Matkulturen är ett av essen i Gozos rockärm, testa stuvad kanin - en för platsen klassisk rätt med franska influenser.
 • Varför inte en spännande snorklingsutflykt?
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-30 kr per person och natt på Malta, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00 - 23:00

Utcheckning

Fram till kl. 07:00 - 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 3 personer per rum (2 vuxna & 1 barn upp till 11 år)

Barnrabatt

Barnrabatt finns att tillgå på hotellpaketet men betalar vanligt pris på flyg

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet serverar frukost varje morgon och är utrustat med restaurang samt en bar

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet ligger ungefär 1 minuts promenad från stranden, 5 meter från havskanten samt 20 meter från en busshållplats som där du kan ta en buss till andra platser på ön Gozo.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter