Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Da Vinci's "sista måltid" i Milano

 • Cityresor
 • Milano
från 4.049 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 2, 3, 4 eller 5 nätter på Hotel Des Etrangers inkl. frukost, guidad stadstur med skippa kö-biljett till Leonardo da Vinci’s "Den sista måltiden" och flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Charmas av Milanos skönhet och lär känna stadens kulturskatter! Under en guidad tur i liten grupp får du lära känna La Scala, Milano Duomo och Slottet Sforza. Dessutom slipper du köa för att se Leonardo da Vinci’s underverk "Den sista måltiden".

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Milano eller Bergamo
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter på Hotel Des Etrangers
 • Frukost
 • Guidad stadstur och skippa kö-biljett till Leonardo da Vinci’s underverk "Den sista måltiden"

Hotel Des Etrangers

 • Hotel
 • Milano, Italien
Hotel lobby

Du bor på ett modernt hotell i Milano som är utrustat med bekväma faciliteter för en trevlig vistelse. Här hittar du dygnet runt-öppen reception och bar, Wi-Fi och parkering. Hotellet är beläget i den västra delen av Milano, i Navigli, ca 200 meter från spårvagnshållplatsen P.za. Bolivar varifrån du åker direkt till Duomo på 15 minuter.

 • +4
Läs mer
Hotel Des Etrangers rum PREMIUM ROOM

Rum

Hotellrummen är rökfria och utrustade med två enkelsängar eller en dubbelsäng, privat badrum med dusch och toalett, satellit-TV, en bärbar dator i rummet, telefon, värdeskåp och luftkonditionering m.m.

Restips i Milano

 • Ratanà: Denna restaurang ligger i stadsdelen Isola, och kocken Cesare Battisti sägs laga Milanos bästa risotto alla milanese.
 • Museo del Novecento: Intill katedralen Duomo ligger Museo del Novecento, som visar vackra och unika konstskatter från 1900-talet. Om du bara ska besöka ett museum på denna resa, är detta det rätta!
 • Den gyllene fyrkanten: Mellan Via della Spiga, Via Montenapoleone och Via Sant' Andrea hittar du Milanos shoppinghjärta, med exklusiva butiker att inspireras i.
Praktisk information om stadsturen

Den äger rum dag 2.
Stadsturen varar ca 3 timmar.
Exakt starttid skickas till dig efter genomförd bokning (men är ej tidigare än 10:30).
Turen avgår från Piazza del Duomo eller kyrkan Santa Maria delle Grazia (exakt plats skickas till dig före avresa).

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt på ca 30-50 kr per person per natt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn 0-17 år

Barnrabatt

Gäller med två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-3 år bor gratis på hotellet och betalar normalpris på flyget

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Frukostservering och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet är beläget i den västra delen av Milano, ca 20 minuter med kollektivtrafik från stadens centrum.

Adress: Hotel Des Etrangers
Via Sirte, 9,
20146 Milano
Italien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter