Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Charmiga Krakow med valfri dagsutflykt till Tatrabergen

 • Cityresor
 • Kraków
från 1.469 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3 eller 4 nätter på Metropolis Design Hotel i Krakow med frukost, flyg t/r från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm och transfer.

Krakow är en ständig favorit bland våra resenärer som aldrig sviker: en vacker stad med god mat och mycket att uppleva, Krydda även din resa med en valfri utflykt till Tatrabergen bland mysiga bergsstugor i trä, sjöar med kristallklart vatten och dramatiska bergstopparna insvepta i vit snö.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r till Krakow från Arlanda eller Kastrup med Norwegian och från Skavsta med Ryanair
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • Hand luggage
 • Incheckat bagage (vid resa med Norwegian)
 • 2, 3 eller 4 nätter på Metropolis Design Hotel
 • Frukost
Krakow & Tatrabergen

Krakow är en otroligt stämningsfull stad med ett enhetligt gammalt centrum som fängslar människor och blir en resa i tiden samtidigt som man kan lunka längs gatorna och njuta av polska läckerheter till bekväma priser.

Vill du uppleva den vackra naturen i Krakows omgivning? Boka en valfri utflykt till Tatrabergen, ett av Polens vintersport-paradis och minst lika känt för de otroligt vackra vyerna över dalar, berg och små sjöar här vid gränsen mot Slovakien. Staden Zakopane med omgivningar bjussar på fascinerande lokalkultur och en storartad vinter-värld att drömma om.

Metropolis Design Hotel

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Restaurant

Detta eleganta designhotell har inrett sina våningar var och en med sin egen färg och stil. Du hittar en reception öppen dygnet runt, en trädgård med terrass, ett modernt vardagsrum och Three Elements Restaurant, där man sitter ner varje morgon för frukost. Den mysiga baren Negresco har ett akvarium och där kan du ta en paus med en välsmakande drink efter en tur på stadens gator.

Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Den moderna designen följer med in i de luftkonditionerade rummen och har sex olika färgteman, en stor platt-TV och spel. Badrummet är utrustat med golvvärme, en upplyst regndusch, handdukar och toalettartiklar.

Valfri dagsutflykt till Tatrabergen

Lägg till en utflykt till Tatrabergen och se framemot en unik och händelserik utflykt med avgång kl. 09:00 och målet är vackert belägna Zakopane vid bergens fot som är känd som Polens vinterhuvudstad. Här väntar besök på Zakopane Museum, ett stort vackert trähus där du får lära dig om hur den speciella arkitekturen här har formats av lokalbefolkningens traditioner och identitet.

Du kan bland annat se fram emot alldeles häpnadsväckande vackra vyer över berg och dalar med pittoreska bergsstugor och ett besök i en lokal verkstad för att se traktens vackra hantverk bli till. Dessutom får du besöka Gubałówka-berget ovanför Zakopane med linbana så utsikten är så gott som oslagbar!

Utflykten är för minst 2 personer och inkluderar ingen lunch men det blir 1 timmes lunchpaus så packa med nåt gott eller köp och prova lokala läckerheter på plats. Och du, tänk på att det är lägre temperatur i bergen än i Krakow.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Incheckat bagage med Ryanair (kan väljas som tillval)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Min och max 2 personer per rum

Barnrabatt

Det finns ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum. Vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Tillåtet bagage

Norwegian
Handbagage: Max 10 kg, 55 x 40 x 23 cm
Incheckat bagage: Max 20 kg (inkluderat)

Ryanair
Handbagage: Max 10 kg, 55 x 40 x 20 cm
Incheckat bagage: Max 15 kg (tillval)

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Ditt hotell ligger i hjärtat av Krakow, ca 10 minuter från The Market Square. På 15 minuter tar du dig till Wawel-borgen och Kazimierz är bara 1,6 km bort.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter