• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Supercentralt hotell i Rom

Cityresor 2, 3 eller 4 nätter Rom

(8 omdömen)
pris per person från 1.789 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 23 gånger

Roms bästa läge, Vatikanen! Spendera 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum med frukost och flyg t/r från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg.

Italiens fornromerska huvudstad kryllar av lummiga parker med mysiga fontäner - perfekt för en picknick med torkad skinka, italiensk ost och ett svalkande glas prosecco. Några steg utanför parken väntar alla världsarv varvat med susande vespor och charmiga tavernor med delikatesser som prosciutto, pizza och tidlösa spaghetti al olio - Salute!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter, Kastrup eller Skavsta till Rom
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på 207 Inn Hotel
 • Frukost
Rom

Forum Romanum, Colosseum, Spanska trappan, katakomberna på Via Appia Antica, Peterskyrkan, Vatikanen - de är alla här! Varva besöken på världsarven med en äkta Carbonara följt av en kryddig Averna, iskalla glas av limoncello, långdragna flerrättersmiddagar och shopping av italiensk design. Släpp alla hämningar och låt dig förföras av det ljuva livet eller som italienarna själva säger, la dolce vita!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

207 Inn

(111 recensioner)
Hotel Rom, Italien
207 Inn Rome

207 Inn erbjuder boende i en historisk byggnad utrustad med moderna faciliteter, precis vid Vatikanen. Ungefär 400 meter ifrån ligger Vatikanmuseerna och St. Peterskyrkan hittar du ca 900 meter ifrån. Hotellet är genomgående inspirerat av italienska konstverk och personalen svarar gärna på frågor och ger tips om stadens alla smultronställen.

Från flygplatsen Ciampino reser du till hotellet med tåg och tunnelbana på ca 50 minuter eller med taxi på ca 30 minuter (35-45€ enkelväg). Från flygplatsen Fiumicino reser du till hotellet med buss eller med tåg och tunnelbana på ca 1 timme. Taxi tar ca 25 minuter (kostar ca 50-65€ enkelväg).

Läs mer
207 Inn Rome Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är utrustade med TV, dubbelsäng samt privat badrum med dusch och toalett.

Upplev Rom!

Spanska trappan: Den trendiga trappan är ofta välfylld med nyfikna besökare, men väl värt ett besök! Starta med en italiensk middag på en av de närliggande bakgatorna innan ni ger er av mot trappan. Tips: Försök att besöka trappan i solnedgången, siluetten av Rom målar en vacker bild för ögat i takt med att den röda solen går ner över Colosseum och alla andra mästerverk.

Trastevere är kanske ett av roms mest charmerande områden och ligger till vänster om Tiber, men centralt och nära till Vatikanen där ni bor. Trastevere är ett av Roms historiska centrum och är något av en pittoresk liten by i en stor stad. Atmosfären här är svår att jämföra med något annat och måste erfaras på plats!

Villa Borghese-parken är uppförd i engelsk stil och är en perfekt oas i sjudande Rom. I mitten av parken hittar ni en stor sjö med en ö som har ett romerskt tempel.

 • Roms parker - Roms gröna parker är perfekta för mysiga picnic-utflykter
 • Colosseum - Läs på om historien i förväg, en stämningshöjare!
 • Tidlös konst - Upplev konst från 1500-talet, bland annat från mästaren Michelangelo
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-80 kr per person och natt i Rom, som betalas på plats)
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 12:00 - 20:30

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Check-in

Det är möjligt att check in till kl. 20.30. Anländer man senare kostar det € 30. Om ditt flyg ankommer senare vänligen kontakta vår kundtjänst.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna och 1 barn)

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka fler rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar för hela hotellpaketet och 1 flygbiljett

Barnrabatt

Gäller med två fullt betalande gäster:
Barn 0-1 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 3-17 år betalar 215 kr per natt för hotellpaketet och fullt pris på flyget

Internet

Gratis internet på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Från flygplatsen till hotellet

Från Ciampino går ett tåg till Termini som tar ca 15 min. Från Termini tar du tunnelbana till Ottaviano varifrån det är 2 min att gå till hotellet. Från Leonardo Da Vinci-Fiumicino tar tåget till Termini ca 30 minuter

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler. Vi försöker alltid att boka de bästa flygtiderna åt dig. Det kan dock hända att en tid ej längre är tillgänglig. I sådana fall erbjuder vi ett alternativt flyg, vilket kan påverka din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Plats

Hotellet är beläget med 5 minuter promenad från populära Vatikanen samt med gångavstånd till tunnelbanestationen Ottaviano (250 meter från hotellet) som tar dig runt om i hela staden. Du kan ta tåg från både Ciampino och Fiumicino till tågstationen Termini i centrala Rom och sedan byta till tunnelbanan som stannar vid stationen Ottaviano. Härifrån avgår även bussar som tar dig till gamla stan i Rom på ca 5 minuter.