Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Upptäck den marockanska pärlan Marrakech

 • Cityresor
 • Marrakech
från 4.099 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Värm dig i Marrakech i vinter: 3, 4 eller 7 nätter på Riad le Désir inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt transfer.

Väck dina sinnen med en resa till Marocko - landet av livliga färger, mustiga smaker och kryddiga dofter. På Riad le Désir blir du rejält bortskämd, inte bara av den vackra miljön, men också av den utomordentliga servicen. Koppla av på terrassen eller ta ett dopp i poolen, du har en härlig semester att se fram emot, långt från snöslasket!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Marrakech
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 3, 4 eller 7 nätter på Riad le Désir
 • Frukost
Tillval
 • Kamelridning
 • Guidad tur till sevärda monument (minst 2 personer)
 • Guidad tur i botanisk trädgård (minst 2 personer)
 • Utflykt till Ouzoudfallen

Riad Le Désir

 • Hotel
 • Marrakech, Marocko
roof terrace

Denna stiliga riad, dekorerad i fantastisk marockans stil, ligger 1 km från Kasbah-området och 1,7 km från det berömda Djemaa el Fna-torget. På den mysiga takterrassen kan du njuta av din frukost under solens varma strålar eller koppla av i solstolarna medan ögonen vilar på den härliga utsikten över Atlasbergen. I restaurangen kan du beställa traditionella marockanska rätter, smoothies och snacks som du sedan kan avnjuta på terrassen eller uteplatsen.

 • +-4
Läs mer
room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

De traditionellt dekorerade rummen är utrustade med gratis Wi-Fi, luftkonditionering, minibar samt värdeskåp. I badrummet finns dusch och hårtork. Rummen gränsar till en uteplats.

Välj till någon av följande utflykter under resan:

 • Guidad stadstur och besök vid monumenten. Visst kan du besöka staden vackra monument på egen hand, men med en kunnig guide vid din sida blir upplevelsen dubbelt så bra. Turen är privat och måste bokas av minst två personer. Entréavgifter ingår ej men du kan själv välja på plats om du vill gå in.
 • Guidad tur i botaniska trädgården. Lär dig allt om flora och fauna i den vackra boatinska trädgården Majorelle - en oas i den livliga stadspulsen. Den koboltblå byggnaden är känd för att vara modeskaparen Yves Saint-Laurents favoritplats. Turen är privat och måste bokas av minst två personer. Entréavgift är inkluderad.
 • Ouzoud vattenfall. Fly stadens hetta och bege dig till de underbara Ouzoudfallens svala skugga. Under det 110 meter höga vattenfallet ligger en grönskande olivlund.
 • Kamelridning. Öknen upplevs bäst på en guppande kamelrygg. Följ med på ett genuint äventyr bland gyllene sanddyner.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt på ca 25 kr per person per natt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Dubbelrum: Max 2 vuxna + 1 barn (0-3 år)
Trippelrum: Max 3 vuxna + 1 barn (0-3 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-3 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 4 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Hiss

Hotellet har tyvärr inte hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Wellness

Utomhuspool öppen året runt, möjlighet att köpa till massage

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Pass

Observera att ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Visum

Vänligen observera att för att besöka Marocko, behöver du vanligtvis inget visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Rabat/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccination

Om du ska resa till Marocko kan du behöva vaccinera dig mot Hepatit A. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter