Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Höstresa till Berlin med museumkort

 • Cityresor
 • Berlin
från 3.489 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Berlins brusande stadsliv från centrala Sorat Ambassador Hotel vid Kurfürstendamm! 2 nätter inkl. frukost, Berlin WelcomeCard, välkomstdrink samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Berlin är trendigt, historiskt, grönt och framförallt fullt av liv och rörelse! Staden fängslar besökare med sina otaliga attraktioner, museer och historiska påminnelser. Med centralt hotell och Berlin WelcomeCard som bjuder på gratis kollektivtrafik och otaliga rabatter på museer och sevärdheter har du Tysklands fascinerande huvudstad vid dina fötter.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup eller Landvetter till Berlin
 • 2 nätter i dubbelrum på Sorat Ambassador Hotel
 • Daglig frukostbuffé
 • 1x Berlin WelcomeCard Museum Island: museuminträde, rabatter och gratis kollektivtrafik i 3 dagar inkl. allmän transport t/r mellan flygplats och hotell
 • 1x 10 % rabattkort för shopping på Karstadt (per rum)
 • 1x välkomstdrink per person
 • Turistskatter

Sorat Ambassador Berlin

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Facade - SORAT Hotel Ambassador Berlin

Berlin ligger vid dina fötter under denna stadsresa! SORAT Hotel Ambassador Berlin ligger endast 700 meter från den berömda shoppinggatan Kurfürstendamm och knappt 300 meter från närmaste tunnelbanestation Wittenbergplatz. Hotellet är hemtrevligt och inrett med egen restaurang, lounge och bar. I allmänna utrymmen finns gratis Wi-Fi och den rikliga frukostbuffén ger dig all energi du behöver för att dyka in i stadsvimlet.

 • +2
Läs mer
Doubleroom - SORAT Hotel Ambassador Berlin, room

Dubbelrum standard

2 vuxna per rum

Hotellets rum är inredda med inspiration från olika årtionden, här hittar du allt från 70-talsdesign med gyllene lampor och ikonisk 80-talsdekor till modern design. Hotellrummen är mellan 18-22m² och utrustade med dubbelsäng, skrivbord med tv, gratis Wi-Fi samt ett badrum med dusch eller badkar.

Berlin WelcomeCard Museum Island

Utnyttja din vistelse i Berlin till att utforska de imponerande museerna på stadens kända Museuminsel (museumsön), åk smidigt mellan olika sevärdheter med gratis kollektivtrafik och njut av rabatter på attraktioner runtom i staden:

 • Med Berlin WelcomeCard upplever du staden på bästa sätt! Aktivera ditt kort samma dag som du anländer till Berlin och njut i 3 dagar av stadens fantastiska sevärdheter
 • Varje dag får du 1x gratis inträde till gallerierna på Berlins UNESCO-listade museumsö (Museuminsel): Bode Museum, Alte Nationalgalerie och Pergamon Museum (specialutställningar kostar extra)
 • Du utforskar staden smidigt under hela vistelsen eftersom kortet även erbjuder gratis kollektivtrafik i 3 dagar inklusive allmän transport till/från flygplatserna
 • Kortet ger dig även upp till 50% rabatt på över 200 attraktioner och sevärdheter och du får en användbar guide med tips samt en stadskarta så att du kan planera dina spännande dagar i Berlin!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer (med ditt Berlin WelcomeCard åker du gratis i kollektivtrafiken under hela vistelsen inkl. resorna till/från flygplatsen)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-12 år)
Notera att barnet sover i befintliga sängar

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år bor gratis och betalar fullt pris på flyget
Barn från 13 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi för 1 laptop, surfplatta eller smartphone per rum

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har restaurang, lounge och bar

Berlin WelcomeCard

Efter slutförd bokning får du ditt värdebevis för Berlin WelcomeCard Museum Island tillsammans med dina andra resehandlingar. Skriv ut detta värdebevis och ta med det på resan

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

SORAT Hotel Ambassador Berlin är beläget vid Wittenbergsplatz i västra Berlin, intill den berömda avenyn Kurfürstendamm. Det fördelaktiga läget gör att du kommer att ha gångavstånd till flera kända attraktioner samt det stora shoppingcentrumet Karstadt och det världsberömda varuhuset KaDeWe.

Om du flyger till och från flygplatsen Berlin-Schönefeld kan du ta tåget till stationen Zoologischer Garten (inga byten) och promenera till hotellet som ligger ca 1,1 km ifrån. Taxi tar ca 22 min och bör kosta kring 45-55 euro.

Om du reser till och från flygplatsen Berlin. Taxi från Tegel till hotellet tar ca 11 min och bör kosta kring 20-25 euro.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter