Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Sista chansen: Sensommar på Costa Brava

Solsemester 7 nätter Malgrat de Mar

pris per person från 3.549 kr
baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Sol och bad på Costa Brava! 7, 10 eller 14 nätter på Hotel Reymar Playa inkl. halvpension, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn och transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet.

Favoriten är tillbaka! Med ett poolhotell nära stranden, ett milt klimat året runt och massor att se och uppleva är Malgrat del Mar en idealisk plats för en härlig semester i solen. Du hittar stränder, vikar och mängder av god mat och dryck - här kan du smygstarta badsäsongen eller förlänga sommaren!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Barcelona
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 7, 10 eller 14 nätter på Hotel Reymar eller Hotel Reymar Playa (de ligger bredvid varandra och erbjuder samma service)
 • Halvpension (frukost och middag exkl. dryck) eller helpension (frukost, lunch och middag exkl. dryck)
Costa Brava

Costa Brava utgörs av en mängd små orter som gränsar till Medelhavet. Mellan Blanes och Santa Susanna ligger staden Malgrat del Mar där stränder och vikar med klart vatten omgärdas av en pittoresk by med autentisk stadskärna. Det milda medelhavsklimatet bjuder in till vandring, golf och vattensporter. Upplysta terrasser, barer och restauranger välkomnar till ljuva kvällar med katalanska delikatesser. Längtar du efter en avkopplande strandsemester är Malgrat del Mar platsen för dig!

Hotel Reymar Playa

(124 recensioner)
Hotel Malgrat de Mar, Spanien
Swimming Pool

Du kommer att bo på någon av de enkla hotellen, Hotel Reymar eller Reymar Playa, som ligger ett par meter ifrån varandra. Vilken av byggnaderna ditt rum är beläget i får du reda på när du anländer. Hotellen ligger endast 50 meter från stranden och Malgrat de Mars historiska stadskärna ligger drygt 500 meter bort. Hotellen har två pooler, varav en barnpool med vattenfall, samt solstolar och parasoller och erbjuder gratis parkering och Wi-Fi.

Läs mer
Room

Dubbelrum

3 vuxna per rum

Du kommer att bo i ett standardrum som är utrustat med Wi-Fi, TV och privat badrum samt en balkong med stolar.

Höjdpunkter i Malgrat del Mar

 • Det finns två stränder som är stora, breda, barnvänliga och helt från stenar och grus.
 • Allt finns inom bekvämt avstånd från hotellet - massor av trevliga barer, kaféer och restauranger längs med strandpromenaden.
 • Du kan göra en dagsutflykt till Barcelona. Tåget tar 1 timme per väg!
 • Det finns flera vattenland och nöjesparker i Malgrat de Mar, t.ex. Water World och Port Aventura.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter på € 0,5 (ca 5 kr) per person och natt som betalas på plats
 • Dryck till måltiderna
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 12:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum
Reser ni i större sällskap går det bra att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi

Husjdur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Wellness

Hotellet har utomhuspool

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotel Reymar och Reymar Playa ligger på shoppingstråket i Malgrat de Mar, ca 50 meter från stranden. Den gamla stadskärnan i Malgrat de Mar är drygt 500 meter från hotellen. Från Barcelona tar det knappt en timme att ta sig hit, dit kan du flyga från Sverige med t.ex. SAS eller Norwegian. Det går även att flyga till Girona, som ligger ungefär lika långt bort från hotellet som Barcelona.