• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Costa Brava med halvpension i maj

Solsemester 7, 10 eller 14 nätter Malgrat de Mar

(29 omdömen)
pris per person från 3.339 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 78 gånger

Sol och bad i Costa Brava med hotell, halvpension, flyg och shuttle transfer.

Den spanska kustremsan Costa Brava erbjuder ett milt klimat året runt och Malgrat del Mar är en idealisk plats för en solsemester. Ta med din bästis eller varför inte ditt aktiva vänskapsgäng till livligt område och ta del av en spansk semesterpuls tillsammans. Dansa loss med solbrända ben och insup Costa Bravas populära atmosfär.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Barcelona
 • Shuttle transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 7, 10 eller 14 nätter på Hotel Reymar eller Reymar Playa
 • Halvpension (möjlighet att välja till helpension vid bokning)
Tillval
 • Uppgradera till helpension i 7 nätter för 259 kr per person
 • Uppgradera till helpension i 10 nätter för 349 kr per person
 • Uppgradera till helpension i 14 nätter för 499 kr per person
Costa Brava

Costa Brava utgörs av en mängd små orter som gränsar till Medelhavet. Mellan Blanes och Santa Susanna ligger staden Malgrat del Mar där stränder och vikar med klart vatten omgärdas av en pittoresk by med autentisk stadskärna. Det milda medelhavsklimatet bjuder in till vandring, golf och vattensporter. Upplysta terrasser, barer och restauranger välkomnar till ljuva kvällar med katalanska delikatesser.

Hotel Reymar eller Reymar Playa

(166 recensioner)
Hotel Malgrat de Mar, Spanien
Swimming Pool

Du kommer att bo på någon av de enkla hotellen, Hotel Reymar eller Reymar Playa, med gångavstånd ifrån varandra. Vilken av byggnaderna ditt rum är beläget i får du reda på när du anländer. Malgrat de Mars historiska stadskärna ligger drygt 500 meter bort. Hotellen har två pooler, varav en barnpool, samt solstolar och parasoller och det finns parkering och Wi-Fi.

Läs mer
Room

Dubbelrum

4 vuxna per rum

Du kommer att bo i ett standardrum som är utrustat med Wi-Fi, TV och privat badrum samt en balkong med stolar.

Semestertips i Spanien
 • Mellan Malgrat de Mar och Santa Susanna finns en strandpromenad att utforska. På vägen finns det massor av trevliga barer, kaféer och restauranger att ta del av.
 • Utforska brusande Barcelonas livliga atmosfär på n dagsutflykt och sippa på några cocktail i solnedgångens sken. Tåget till Barcelona tar ca en timme per riktning.
 • Sugen på en aktiv semester? Området runt Costa Brava och Malgrat de Mar är känt för sina vattenaktiviteter. Det finns även flera vattenland och nöjesparker i Malgrat de Mar, t.ex. Water World och Port Aventura.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter på € 0,5 (ca 5 kr) per person och natt som betalas på plats
 • Dryck till måltiderna
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 12:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 4 personer per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Internet

Gratis Wi-Fi

Husjdur

Husdjur är inte tillåtna

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Wellness

Hotellet har utomhuspool

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Plats

Hotel Reymar och Reymar Playa ligger vid shoppingstråket i Malgrat de Mar. Den gamla stadskärnan i Malgrat de Mar ligger drygt 500 meter från hotellen.