• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Roadtrip på gröna ön Irland

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Irland
9 omdömen
från 4.779 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 24 gånger

Upptäck fyrklöverns förlovade land & upplev fantastiska landskap från Dublin till Limerick! Bo 7 eller 10 nätter på 4 hotell inkl. frukost & hyrbil.

Hoppa in i historiska och mystiska landskap på denna vackra gröna ö - välkommen till Irland! Beundra de imponerande Cliffs of Moher, vandra längs 5000 år av civilisation på stenplatån The Burren och njut av en tvättäkta Guinness på bryggeriet i Dublin. Med din hyrbil upptäcker du denna magiska ö i egen takt - och oroa dig inte ifall får eller en leprechaun korsar din väg, den irländska turen är med dig!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Dublin
 • 1 natt i Dublin på Clayton Leopardstown (eller liknande)
 • 2 eller 3 nätter i Galway på Lady Gregory Hotel (eller liknande)
 • 2 eller 3 nätter i Kerry/West Cork på Maritime Hotel Bantry (eller liknande)
 • 1 natt i Limerick/Shannon på Shannon Court Hotel (eller liknande)
 • 1 eller 2 nätter i Dublin igen på Clayton Leopardstown (eller liknande)
 • Frukost
 • Hyrbil
Upplev den gröna ön: Irland

Fyrklöverns och leprechaunernas land väntar på att upptäckas! Irland har en mångsidig och fascinerande kultur som säkert kommer att förtrolla dig under din rundresa. Historiska slott, hisnande klippor, charmiga kuststäder - här kommer du att kännas dig lika mycket hemma som irländaren i den irländska puben! Nedan beskrivs rundresan vid bokning av 7 nätter. Om du har bokat en resa på 10 nätter kommer du bo en extra natt i Galway, en extra natt i Bantry, Cork & Kerry samt en extra natt i Dublin.

Resplan

Natt 1: Dublin

Här börjar din resa - i Irlands legendariska huvudstad Dublin! Vandra längs vackra och färggranna hus, medeltida kyrkor och mysiga pubar med underbar stämning, god mat och levande musik! Besök det världskända Guinness-bryggeriet och dess många hundra år gamla historia, och avsluta besöket med ... Läs mer

Clayton Hotel Leopardstown  eller liknande

Natt 2 & 3: Galway

Irlands femte största stad och universitetsstaden Galway välkomnar dig med pittoreska hus, vackert dekorerade gator och eleganta restauranger. I regionen Galway är kultur och keltiska traditioner djupt rotade i samhället och befolkningens dagliga liv - mer än någon annanstans i Irland. Det iri... Läs mer

The Lady Gregory Hotel  eller liknande

Natt 4 & 5: Bantry, Cork & Kerry

Idag kör du mot södra Irlands idylliska landsbygd! Du bor på hotell i den vackra kuststaden Bantry och ca 80 km österut ligger Irlands näststörsta stad Cork som ligger vid floden Lee. Strax utanför Cork ligger det imponerande medeltida slottet Blarney, omringat av fina trädgårdar som du även k... Läs mer

The Maritime Hotel  eller liknande

Natt 6: Limerick/Shannon

Under din roadtrip ska du givetvis också besöka en av de äldsta städerna på denna gröna ö: Limerick! Här kan du besöka stadens fascinerande medeltida byggnader såsom King Johns slott som byggdes år 1212 eller den ännu äldre St Marys katedral från år 1168.

Du kanske vill gå ännu längre... Läs mer

Limerick City Hotel  eller liknande

Natt 7: Dublin

Din resa närmar sitt slut, men ännu har du tid att njuta av en sista hotellnatt i livliga Dublin! Ifall du inte hann bocka av alla sevärdheter under de första dagarna i Dublin kan du fortsätta utforska stadens gömda skatter. Besök till exempel det historiska biblioteket på universitetet Trinit... Läs mer

Clayton Hotel Leopardstown  eller liknande

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Ford Fiesta 2dr, VW Polo 2dr, Opel Corsa 4dr eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

2.725 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Parkering

Parkering finns antingen vid hotellet eller i närheten av hotellet (avgifter kan tillkomma)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter