• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Havsluft i vackra Sopot

Cityresor 2, 3 eller 4 nätter Gdańsk

(25 omdömen)
pris per person från 1.329 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 54 gånger

Polens pärla längs Östersjökusten, Sopot: 2, 3 eller 4 nätter på 5* hotell med perfekt läge, flyg t/r från Göteborg, Malmö och Stockholm och privat transfer t/r till hotellet.

En ny spännande destination på Östersjökusten med anrik historia som spa-resort. Addera ett 5-stjärnigt hotell som har den där klassiska, lyxiga känslan från början av 1900-talet, och du har den perfekta platsen för en minisemester. Sopot är destinationen för dig som älskar närheten till havet med god mat och dryck som ackompanjemang.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter eller Sturup till Gdansk
 • Privat transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet (ca 30 min mellan Sopot och Gdansk)
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Rezydent*****
 • Frukost
Sopot - Östersjöns stolthet

Sopot är en gammal stad vars historia sträcker sig många hundra år tillbaks. Men det är början av 1900-talet som speglar sig i stadens Art Nouveau arkitektur och ett besök hit bjuder på en inblick i hur det begav sig på 1920-talet då stadens Grand Hotel och kasino tillsammans med de långa, vita stränderna var dragplåster för hela Europa. Under hösten och vintern är staden och lugn och stränderna lika blixtrande vackra. Fyll lungorna med frisk havsluft och njut till fulla av denna kurort.

Hotel Rezydent Sopot

Hotel Sopot, Polen
Hotel Rezydent facade

Här bjuds du in i en glamourös atmosfär från 20-talet då hotellet byggdes och den lyxiga stilen har bibehållits samtidigt som hotellet är renoverat och har alla moderna bekvämligheter. Hotellet är ljust inrett med stora fönster och har lika inspirerande och väl ansedd restaurang och café. Här finns gym med bastu och faktiskt även ett konst-galleri. Som kronan på verket har hotellet det perfekta läget att utforska staden från, mitt på stadens boulevard och med bara 500 meter till stranden och stadens kända pir. Kan inte bli bättre!

 • +4
Läs mer
Hotel Rezydent room

Dubbelrum

De luftkonditionerade dubbelrummen är smakfullt inredda i klassisk stil och ljusa färger. Du möts av stora fönster, härliga vita lakan, TV, värdeskåp, te och kaffe-möjligheter och badrum med hårtork. Det finns till ock med strykjärn och strykbräda så du kan lämna rummet lika välklädd som gästerna gjorde för snart 100 år sedan.

Restips

I och omkring Sopot finns något för var och en:

 • Besök för all del Grand Hotel! Här har kungligheter, politiker och stjärnor huserat. Vad sägs om Josephine Baker, Marlene Dietrich, Omar Sharif, Fidel Castro och faktiskt även Hitler i början av Andra världskriget. 20-tals atmosfären matchas med moderna bekvämligheter och ett praktfullt spa.
 • Den som är sugen på något mer samtida kan bege sig till "The Crooked House" som ligger på shoppinggatan. Byggt 2004 är det ett spännande hus arkitektoniskt sett och har man väl knäppt ett par bilder så är det en utmärkt plats att ta en kaffe eller ett par kalla goda öl.
 • Från Sopot tar man sig väldigt snabbt och lätt till grannstaden Gdansk med kommunala medel eller till och med med taxi för en och en halv hundralapp. Gdansk har en lång historia med fantastisk arkitektur och lite mer storstadskänsla - Upplagt för en skön dagsutflykt!
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt, ca. kr per person/per natt (betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 vuxna eller 2 vuxna och 1 barn upp till 17 år per rum

Reser ni i större sällskap går det bra att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0- 1 år bor gratis på hotellet i befintliga sängar och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2- 8 år får 50% rabatt på hotellpaketet med extrasäng och betalar fullt pris för flyget
Barn 9- 17 år betalar fullt pris för hotellet och flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum
Vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & Dryck

Hotellet har restaurang och kafé

Wellness

Hotellet har gym och bastu

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Adress

HOTEL REZYDENT
Pl. Konstytucji 3 Maja 3
81-704 Sopot
Polen