• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Trendiga Gdansk

Cityresor 2, 3 eller 4 nätter Gdańsk

(31 omdömen)
pris per person från 999 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 58 gånger

2, 3 eller 4 nätter vid Östersjöns kust inkl. frukost, flyg t/r från Göteborg, Växjö, Malmö eller Stockholm samt privat transfer.

Förkorta jobbveckan med en minisemester till pittoreska Gdansk! Det polska flaggskeppet charmar de flesta med havet utanför dörren, trendiga butiker och restauranger tillsammans med en charmig historisk stadskärna. En kort flygresa följs av en privat transfer till hotellet - dags för en avkopplande stadsresa.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter, Växjö eller Sturup till Gdansk
 • Privat transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Hotel Beethoven
 • Daglig frukost
På upptäcktsfärd i Gdansk

Välkommen till Polens pärla vid Östersjön. Här väntar läckra torg, smarriga lokala rätter och fina shoppingstråk och hemtrevliga restauranger som serverar rikliga portioner till vänliga priser. Lägg till en plats med tusen år av historia, starka traditioner i form av handelsflottan, en fantastisk historisk stadskärna som återuppbyggdes efter kriget, och en mötespunkt för olika kulturer - Gdansk har mycket att bjuda på!

Beethoven Gdansk

(141 recensioner)
Hotel Gdańsk, Polen
Hotel Beethoven Matsal

Modernt, bekvämt och med en intim känsla - Hotel Beethoven ligger ca 2,5 km från Gdansks historiska centrum och du kan promenera in till stan på ungefär 35 minuter eller ta en taxi. Från hotellets takterrass har ni utsikt över den pittoreska gamla stan. Hotellet riktar sig till livsnjutare som uppskattar mat, musik och sena kvällar - vilket innefattar alla gäster från ung till gammal.

 • +7
Läs mer
Hotel Beethoven Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Hotellet har 12 rum och dubbelrummen på 15 m² innehåller 2 stora sängar, platt-TV, telefon, Wi-Fi och ett fullt utrustat badrum.

Tips i Gdansk

 • Stadens färggranna hus och medeltida atmosfär lämnar ingen oberörd men för att lära känna historien som döljer sig bakom de vackra fasaderna är en guidad stadsvandring att rekommendera. Detta kan hotellet fixa åt er på plats.
 • Tillfredsställ din hunger för konst på ett av stadens många museer och kanske ett besök på restaurang Brovarnia kan smaka, de brygger nämligen sitt eget öl.
 • Njut av retroatmosfären på Kawiarnia Retro i gamla stan. Luta dig bakåt i de bekväma fåtöljerna och njut av en kopp gott kaffe.
 • Gdansk är ett historiskt viktigt bärnstenscentrum - här kan du fynda vackra smycken och prylar gjorda på bärnsten, eller "det baltiska guldet" som det också kallas.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 5-10 kr per person och natt i Gdansk, som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-3 år) per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-3 år bor gratis och betalar fullt pris på flyget
Barn från 4 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum. Vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & Dryck

Daglig frukost ingår

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Plats

Hotel Beethoven ligger i stadsdelen Gdansk-Suchanino, ca 2,5 km från järnvägsstationen och centrum PKP. Från hamnen i Gdansk tar det ca 15 min med bil till hotellet. Med lokaltrafik tar det ca 45 min.