Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Guidad stadstur & 4-stjärnigt i Bukarest

Cityresor nätter Bukarest

pris per person från 5.079 kr
baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Här kommer Bukarest med stadsutflykt: 3 eller 4 nätter på 4-stjärnigt centralt hotell inkl. frukost, stadstur i Bukarest, flyg t/r från Stockholm eller Malmö och transfer t/r mellan flygplats och hotell.

Upplev Bukarests breda boulevarder, art déco-villor och bysantiska kyrkor som står sida vid sida med Ceausescus imponerande Parlamentspalats och stadens neo-modernistiska byggnader. Erbjudandet inkluderar en spännande stadsutflykt där du får uppleva alla dessa spännande sevärdheter - lägg även till ett 4-stjärnigt boende och härlig frukost varje morgon!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter Sturup eller Kastrup till Budapest
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Hotel Central by Zeus International****
 • Daglig frukost
 • Stadstur i Bukarest (dag 2)
En egenartad stadsresa

Bukarest är en stad som utstrålar både elegans och historia, så det är inte så konstigt att den fått smeknamnet "Balkans lilla Paris". Bukarest kan kanske ses som en oslipad diamant men med den inkluderade stadsutflykten kliver du in i en värld av många kontraster och en charm olikt något annat.

Känn den bysantiska mysticismen när du vandrar förbi stadens kyrkor, gå längs med stora och imponerande byggnader samtidigt som guiden ger intressant information, beundra de stiliga art déco-villorna som stoltserar längs de breda boulevarderna och insup atmosfären i de unga konstnärskvarteren. Med resans stadstur upplever du Bukarest på riktigt samtidigt som det 4-stjärniga hotellet sätter guldkant på tillvaron. I år blir det Bukarest!

Hotel Central by Zeus International****

Hotel Bukarest, Rumänien
Hotel

Detta 4-stjärniga hotell har ett utmärkt läge i hjärtat av staden med endast 5 minuters promenad till gamla stan och 10 minuters promenad till den imponerande konserthuset Rumänska Atheneum. Hotellet erbjuder eleganta rum med stilfull inredning och en god frukost varje morgon.

Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Hotellets rum är modernt och elegant inredda och utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse. I rummen finns en bekväm säng, platt-TV, luftkonditionering, värdeskåp, minibar, gratis Wi-Fi samt badrum med dusch eller badkar, badartiklar, badrock och tofflor.

Stadsvandring i Bukarest

Stadsutflykten låter dig utforska Bukarest på allra bästa sätt - genom världsarvs-liknande kullerstenskvarter, förbi svindlande kyrkor och in i den inhemska kulturen.

Spana in de historiska efterlämningarna med kära samt med din erfarna guide som berättar allt du behöver veta om de klassiska platserna. Spännande!

Praktisk information

- Upphämtning & avlämning vid 'Romanian Atheneaum', (vid George Enescu-torget)
- Turen varar i ca 3h
- Engelsktalande guide
- Du erhåller biljetten via mail efter bokning - skriv ut och ta med biljetten på resan

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-11 år) per dubbelrum

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget
Barn 7-11 år betalar 195 kr per natt per person för hotellet och fullt pris på flyget
Barn från 12 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Enkeltillägg

Ensamresenärer bokar enkelrum

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Båda hotellen har egna restauranger

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Ditt hotell är beläget i hjärtat av Bukarest på endast 5 minuters gångavstånd från den vackra gamla stan och 10 minuter från den kända avenyn Calea Victoriei. Med din inkluderade transfer reser du smidigt mellan flygplats och hotell (ca 19 km).