Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Guidad stadstur & 4-stjärnigt i Bukarest

 • Cityresor
 • Bukarest
från 5.079 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Här kommer Bukarest med stadsutflykt: 3 eller 4 nätter på 4-stjärnigt centralt hotell inkl. frukost, stadstur i Bukarest, flyg t/r från Stockholm eller Malmö och transfer t/r mellan flygplats och hotell.

Upplev Bukarests breda boulevarder, art déco-villor och bysantiska kyrkor som står sida vid sida med Ceausescus imponerande Parlamentspalats och stadens neo-modernistiska byggnader. Erbjudandet inkluderar en spännande stadsutflykt där du får uppleva alla dessa spännande sevärdheter - lägg även till ett 4-stjärnigt boende och härlig frukost varje morgon!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter Sturup eller Kastrup till Budapest
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Hotel Central by Zeus International****
 • Daglig frukost
 • Stadstur i Bukarest (dag 2)

Hotel Central by Zeus International

 • Hotel
 • Bukarest, Rumänien
Hotel

Detta fyrstjärniga hotell har ett centralt läge i Bukarest med endast 800 meter till gamla stan och ungefär 1,5 kilometer till den imponerande konserthuset Rumänska Atheneum. Varje morgon serveras frukost.

 • +6
Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Hotellets rum är utrustade med en dubbelsäng, tv, luftkonditionering, värdeskåp, minibar, gratis Wi-Fi samt badrum med dusch eller badkar, badartiklar, badrock och tofflor.

Stadsvandring i Bukarest

Stadsutflykten låter dig utforska Bukarest på allra bästa sätt - genom världsarvs-liknande kullerstenskvarter, förbi svindlande kyrkor och in i den inhemska kulturen.

Spana in de historiska efterlämningarna med kära samt med din erfarna guide som berättar allt du behöver veta om de klassiska platserna. Spännande!

Praktisk information

- Upphämtning & avlämning vid 'Romanian Atheneaum', (vid George Enescu-torget)
- Turen varar i ca 3h
- Engelsktalande guide
- Du erhåller biljetten via mail efter bokning - skriv ut och ta med biljetten på resan

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-11 år) per dubbelrum

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget
Barn 7-11 år betalar 195 kr per natt per person för hotellet och fullt pris på flyget
Barn från 12 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Enkeltillägg

Ensamresenärer bokar enkelrum

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Båda hotellen har egna restauranger

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Ditt hotell är beläget i centrala Bukarest med endast 800 meter från gamla stan och cirka 1,5 kilometer från avenyn Calea Victoriei. Hotellet ligger ca 19 km från flygplatsen.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter