Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Sprudlande helgäventyr i Belgrad

 • Cityresor
 • Belgrad
6 omdömen
från 4.089 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 2, 3 eller 4 nätter på IN Hotel Beograd**** inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Malmö och privat transfer.

Upptäck Serbiens diamant till huvudstad, där en lång och brokig historia givit liv åt en ung, kreativ publik som målar staden i starka färger. Promenera bland förhistoriska monument, gröna parker och livliga shoppinggator, handla på marknader, ät på mysiga krogar och lär känna en av Europas mest intressanta städer!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Sturup eller Landvetter till Belgrad
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter på IN Hotel Beograd****
 • Frukost
På weekend i Belgrad

I konst- och kulturvärlden pratar man om "det nya Berlin" då ungt, trendigt folk har sugits till Belgrad likt myror runt en sockerbit. Gatorna i en av Europas äldsta huvudstäder, som två gånger totalförstörts i krig, kantas idag av en blandning av historiska byggnader, genuina kaféer och trendiga nattklubbar - sida vid sida. På paradgatan Knez Mihail kan du shoppa allt från senaste modet till traditionellt hantverk, men även se ruinerna från 90-talets krig och förödelse. Nere vid floden Savas strand ligger barbåtarna på rad framför Belgrads stolthet, borgen Kalemegdan som har anor från 500-talet, och i hela Belgrad finns gott om museum, parker och sevärdheter.

IN Hotel Belgrade****

 • Hotel
 • Belgrad, Serbien
terrace

Du bor på ett 4-stjärnigt elegant hotell i hjärtat av Belgrad, en utmärkt utgångspunkt för att uppleva alla stadens spännande flaggskepp. Hotellet är utrustat med ett stort gym, restaurang med lokala rätter samt en mysig bar. Från hotellet har du gångavstånd till den vackra floden Danube samtidigt som stadskärnan ligger 5-10 minuter med lokaltrafik från boendet.

 • +-2
Läs mer
double room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

De moderna rummen har gratis Wi-Fi, allergivänliga sängkläder och kuddar samt en rad andra bekvämligheter som TV, skrivbord och privat badrum.

Sevärdheter i Belgrad

Under din weekend i Belgrad får du inte missa detta:

 • Slottet i Kalemegdan: Det stora och mest berömda slottet är beläget på höjden och blickar ut över Belgrads heliga mark. Här skyddade man staden från potentiella fiender och är idag väl bevarat.
 • Mat: Den som besöker Belgrad måste testa lokalfavoriten Cevapčići - grillade, kryddade järpar som serveras med lök, grönsaker och en god sås - allt paketerat i ett hembakat, varmt bröd.
 • Utsiktsplats: Besök det ståtliga tornet Ušće Tower - bland monumenten på toppen väntar Belgrads förmodligen bästa vyer över staden.
 • Museum: Det medeltida konstmuseet Frescoes, historiska militärmuseet eller det häpnadsväckande Sanu-galleriet. Allt till väldigt rimliga priser.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Serbien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 18:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Det finns ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Wellness

Hotellet har ett stort wellnessområde som inkluderar jacuzzi, bastu, massagebehandlingar och mer

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet är beläget precis vid motorvägen, 5 minuter promenad från gigantiska sporthallen "Arena Sports Hall" samt cirka 10 minuter pendling till stadskärnan med lokaltrafik.

IN Hotel Belgrade
Blvd Arsenija Carnojevica 56
Novi Beograd, 11000 Belgrade
Serbien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter