från
1.889 kr
 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Hotell vid Roms sevärdheter

Stadsresa 2, 3 eller 4 nätter Roma

Redan bokad 9 gånger

pris per person från 1.889 kr
baserat på 2 personer

Välj mellan 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Regio, 5 minuters promenad från stationen Termini, inkl. frukost och flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Flyg till Rom och checka in på ett hotell som ligger nära alla Roms sevärdheter: 500 meter från Piazza della Repubblica, 2 stop från Colosseum och 1,4 km från Fontana di Trevi!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Landvetter med Norwegian till Fiumicino alternativt från Skavsta eller Kastrup med Ryanair till Ciampino
 • 1 handbagage max 10 kg
 • 1 incheckat bagage max 20 kg (endast med Norwegian)
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Regio
 • Frukost
Tillval
 • Checka in max 1 bagage på 15 kg per person
 • Lägg till privat transfer t/r mellan flygplats och hotell för 540 kr per person
Mitt bland alla sevärdheter i Rom

Rom är så späckat av sevärdheter att det nästan är omöjligt att hinna med dem alla under en och samma resa - men med boende på Hotel Regio blir det definitivt enklare!

Det mäktiga Colosseum är bara 2 stop bort med tunnelbanan, och definitivt en av de sevärdheter du måste besöka. Arenan är från 70 f.Kr. och rymmer 87.000 åskådare! Se cellerna där djur, fångar och gladiatorer väntade innan sin dödsstrid och se platsen där kejsare som Vespasianus och Caligula har suttit.

Hotel Regio

Hotel Roma, Italien
lobby

5 minuters promenad från centralstationen Termini ligger Hotel Regio i ett område med flera restauranger, butiker och barer. Med detta boende har du aldrig långt till Roms sevärdheter, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna, Forum Romanum, Colosseum och Peterskyrkan ligger alla inom promenadavstånd. Varje morgon serveras italiensk frukost i matsalen och på hela hotellet har du tillgång till gratis Wi-Fi.

Läs mer
dubbelrum

Dubbelrum

3 vuxna rum

De klassiska dubbelrummen är inredda med LCD-TV, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, en dubbelsäng eller två enkelsängar samt eget badrum med hårtork.

Fler sevärdheter nära Hotel Regio

 • Fontana di Trevi: Denna vackra fontän från 1762 är en av världens mest kända önskebrunnar, och blev känd för många när Anita Ekberg badade i den i Fellinis film La Dolce Vita.
 • Piazza di Spagna: Är ett stort torg vid foten av spanska trappan - ett monument från 1725 som representerar treenigheten, men som också fungerar som stor utomhusteater.
 • Forum Romanum: Namnet betyder "Det latinska torget" och var under antiken ett viktigt torg för politiska möten, handel och religiösa ceremonier.
 • Peterskyrkan: En av världens största kyrkor som ligger i Vatikanen och är katolicismens huvudkyrka, samt hem till Påven. Peterskyrkan är uppkallad efter aposteln Petrus som led martyrdöden och sägs vara begravd här.

Välj ett avgångsdatum

Exklusive
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer (kan läggas till i bokningen)
 • Incheckat bagage med Ryanair (kan väljas som tillval)
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 30-50 kr per person och natt i Rom, som betalas på plats)

Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 22:00

Utcheckning

Fram till kl. 08:00 - 11:00

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 3 personer per dubbelrum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka fler rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-17 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är tyvärr inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Ja, hotellet har hiss

Mat & dryck

Frukostservering och bar

Tillåtet bagage

Norwegian: Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
Incheckat bagage: Max 20 kg (ingår)

Ryanair: Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 20 cm)
Incheckat bagage: Max 15 kg (tillval)

Från flygplatsen till hotellet

Från både Fiumicino och Ciampino går det tåg till centralstationen Termini, som ligger 5 minuters promenad från hotellet

Transfer

Om du bokar transfer kommer den att vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn på eller vid en bestämd mötesplats

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Via Volturno 22 Termini tågstation 00185 Rom Italien