Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Romerska drömmar med stadstur

 • Cityresor
 • Rom
från 2.829 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Välj mellan 2, 3 eller 4 nätter på Termini Suites (5 min från tunnelbanan) inkl. enkel frukost, vandringstur genom antikens Rom och skippa-kö-biljetter till Colosseum samt flyg.

Med ett bekvämt hotell i Roms hjärta, knappt 20 minuters promenad från Colosseum, har du hela Rom vid dina fötter! Förutom historiska monument, restauranger och butiker utanför dörren så får du även uppleva antikens Rom under en spännande vandringstur längs Colosseum och Forum Romanum.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter, Skavsta eller Kastrup till Rom
 • 2, 3 eller 4 nätter på Termini Suites
 • Enkel frukost
 • Vandringstur: antikens Rom och Colosseum (dag 2)
Tillval
 • Lägg till privat transfer mellan flygplats och hotell för 540 kr per person

Termini Suites

 • Hotel
 • Rom, Italien
terrace

Ett omtyckt hotell i hjärtat av Rom som erbjuder en vistelse med gratis Wi-Fi, värme eller luftkonditionering beroende på säsong samt frukostservering. Hotellet ligger i centrala Rom, endast 400 meter från kyrkan Santa Maria Maggiore, 1,3 km från Colosseum, 1,6 km från Fontana di Trevi och nära otaliga andra sevärdheter.

 • +-2
Läs mer
blue room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummet har TV, kaffekokare samt privat badrum med hårtork och kompletterande produkter.

Vandringstur i Rom

I Rom finns otaliga fascinerande spår från antiken och det blomstrande Romarriket. Med denna lärorika stadsvandring upplever du Italiens storslagna huvudstad på ett unikt sätt!

 • Turen äger rum dag 2 och börjar med att ni möter upp guiden kl. 9:45 på Oppius-kullen, en av stadens kända sju kullar, varifrån ni även får njuta av en fantastisk utsikt över världens största amfiteater: Colosseum!
 • Givetvis står ett besök till detta unika världsarv på dagens schema. Med guiden vandrar ni ner mot Colosseum, skippar kön, och lyssnar på guidens spännande berättelser om gladiatorer, strider och avrättningar medan ni vandrar genom amfiteatern
 • För att lära er mer om antiken och Romarriket blir nästa stopp Forum Romanum, hem för ruiner från många av stadens viktigaste antika byggnader och tempel. Beundra Julius Caesars tempel och Vestalernas hus innan ni vandrar upp till Palatinen, Roms mest kända kulle, där turen avslutas med en vacker utsikt över staden
 • Turen varar i ca 3 timmar och inkluderar engelsktalande guide, headset så att du tydligt kan lyssna på guiden, inträdesavgifter till Forum Romanum och Palatinen, samt skippa-kö-biljett till Colosseum. Transport mellan hotell och mötesplats samt mat/dryck ingår ej.
 • OBS: Turen lämpar sig tyvärr inte för personer med nedsatt rörlighet

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt på 6€ per person per natt som betalas på plats
 • Transfer (kan läggas till i bokningen)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 3 vuxna + 1 baby (0-2 år) per dubbelrum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-17 år räknas som vuxna och betalar fullt pris på hotellpaketet och på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Frukostservering

Från flygplatsen till hotellet

Från Fiumicino går ett tåg till Termini som tar ca 35 minuter, från Ciampino går ett tåg till Termini som tar ca 20 minuter. Från Termini är det 5 minuters promenad till hotellet

Transfer

Om du lägger till transfer i bokningen kommer den vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn på eller vid en bestämd mötesplats.
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Från Fiumicino går ett tåg till Termini som tar ca 30 minuter, från Ciampino går ett tåg till Termini som tar ca 15 minuter. Från Termini är det 5 minuters promenad till hotellet

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter