Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Roadtrip på Kreta

 • Rundresa
 • Grekland
från 7.729 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

7 nätter på 3 olika hotell inkl. frukost, hyrbil, fri parkering, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt incheckat bagage.

Gömda vikar, kristallklart hav och ljuvliga smaker från Medelhavet. Under 7 dagar är du fri att utforska Kretas undersköna natur, avslappnade atmosfär och romantiska hippiebyar.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Kreta
 • 7 nätter på 3 olika hotell (se resplan längre ner)
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Fri parkering
Tillval
 • Uppgradering av hyrbil
Roadtrip på Kreta

Kreta lurar på många överraskningar: idylliska stränder, pittoreska byar, men också kultur och mat - denna ö är det perfekta resmålet för en både spännande och avkopplande semester. Med din hyrbil får chans att verkligen uppleva ön, se resplanen längre ner...Nu kör vi!

Resplan

Natt 1 - 3: Tavronitis

Efter landning i Chania hämtar ni ut hyrbilen och börjar en oförglömlig resa i Kretas natursköna omgivningar. Första målet blir Tavronitis som ligger ca 44 km från flygplatsen. Här checkar ni in på resan första hotell gör er hemmastadda för 3 nätter. Den 3 km långa klapperstensstranden är enda... Läs mer

Lycasti Maisonettes  eller liknande

Natt 4 & 5: Gournes Heraklion

Nästa stopp blir 17 mil österut, i byn Gournes Heraklion, där ni checkar in på mysiga Hotel Erato för 2 nätter. Förutom strand, poolområde och roliga vattenaktiviteter så hittar ni ett av Greklands strörsta akvarium här. I semesterbyns centrum finns en mängd kaféer, barer, restauranger och but... Läs mer

Erato Hotel  eller liknande

Natt 6 & 7: Matala

Enligt legenden är Matala den plats där Zeus skulle ha simmat till land, förklädd till en tjur, med Europa på ryggen...Numera är det den plats där många Atenbor har sitt landställe! Stränderna är fantastiska och ovanliga, du kommer särskilt att fascineras av dess grottformationer. Det var även... Läs mer

Hotel Zafiria  eller liknande
Hyrbilsvillko

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt på 1-3 € per person per natt som betalas på plats
 • Deposition för hyrbilen på 450 € eller 650 € beroende på om du uppgraderat hyrbilen eller inte
 • Depositionen reserveras på det kreditkort som köpt resan och återfås
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Incheckning på hotellen

Från kl. 14:00, fram till kl. 12:00

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Fri parkering på samtliga hotell

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Hiss

En del hotell har hiss

Mat & dryck

Restaurang och/eller bar

Wellness

Samtliga hotell har pool

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter